peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma L7 toimituspakkaustiedote 9.10.2020

tekijä Joonas Korhonen

Visma L7 -järjestelmästä on 9.10.2020 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 9.1.17 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset.


Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme.


Lähtevät verkkolaskut
- Operaattorikohtaisesti on mahdollista määritellä että Finvoice sanomaan lisätään InvoiceUrlText elementti, johon talletetaan laskun pdf kuvan url-osoite sekä pdf tiedoston nimi (Näin tulee menetellä jos operaattorina on Basware).


Myyntireskontra
- Jos koontilaskun (alanumero puuttuu) tietoja muutettiin, talletus ei onnistunut, koska sovellus ilmoitti puuttuvasta alanumerosta.
- Myyntilaskujen siirtoon lisätty pakatun siirtoaineiston purku.
- Kun Finvoice muotoinen myyntilasku siirrettiin reskontraan, aineistossa oleva segmentti-tieto ei tallettunut yrityrekisteriin. Lisäksi jos laskua muokattiin siirtovaihessa, liitetiedosto katosi.

- Kun Finvoice verkkolasku oli lähetetty operaattorille, niin Finvoicen avaaminen Myyntireskontran Ikkuna | Näytä Finvoice -toiminnolla ei onnistunut.


Saapuvat verkkolaskut
- Finvoice verkkolaskujen siirto ei osannut käsitellä Factoring elementtejä.