Minun alueeni
Apu

Visma LTR siirtyy päivittäiseen julkaisuun!

tekijä Matias Kostiainen

Visma LTR on kasvava ja kehittyvä tuote Vismassa. Mittavien panostusten ansiosta Visma LTR:n päivittäminen on saatu automatisoitua niin pitkälle, että jatkossa uusia LTR versioita julkaistaan sitä mukaan, kuin uusia kehityksiä tai korjauksia tehdään. Samalla versionumerointi muuttuu vuosi + viikkonumerosta (“2251”) malliin VVKKPP (“230102”).

 

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Visman Sovelluspalvelun asiakkaat saavat parhaimmillaan päivittäin uuden version LTR:stä käyttöönsä. Paikallisesti asennettu LTR (on-premise asiakkaat) päivittyy luonnollisesti sen mukaan, miten usein LTR päätetään päivittää. Huomioitavaa on se, että tietoturva- ja yleisiä parannuksia tehdään jatkuvasti, joten ajantasainen versio on erittäin tärkeä.

 

Mikäli haluat varmistaa ajantasaisen version LTR:stä jatkossakin, suosittelemme Visman Sovelluspalveluun siirtymistä. Jos haluat tarjouksen, otathan yhteyttä vastuumyyjääsi.

 

Tämän myötä Community tiedottaminen loppuu uusista LTR versioista, mutta löydät uuden version muutokset aina täältä.

 

Huomio on-premise asiakkaat! Päivitys ladataan jatkossa aina LTR:n sisältä, joten on-premise asiakkailla on tärkeää viimeistään 31.1.2023 mennessä päivittää tuorein LTR versio. Versio on oltava vähintään 2247, jotta saat jatkossakin ladattua päivityksen. Jos tarvitset päivityksen, voit tilata päivityksen tai pyytää latauslinkin ja asentaa päivityksen itse lähettämällä viestin sovellustuki@visma.com

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.