peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma Liikkuvan työn ratkaisujen (LTR) päivityspaketti 2.3.1919 on julkaistu

tekijä Kari Yli-Hakuni (Päivitetty ‎16-08-2019 13:58 tekijä Kari Yli-Hakuni VISMA )

Visma Liikkuvan työn ratkaisuista (LTR) on 16.8.2019 julkaistu päivityspaketti, jonka versionumero on 2.3.1919. Versio sisältää uusia ominaisuuksia (mm. työnohjauksen resurssointi näkymä uudistettu kokonaan lisäten rajausmahdollisuuksia sekä graafisen kuormitusnäytön) ja korjauksia.

 

HUOM! Uusi päivityspaketti suorittaa automaattisesti firebird 2.5 version päivittämisen, mikäli käytössä on vanhempi versio tietokantamoottorista. Tästä syystä päivitys saattaa kestää kauemmin kuin normaalisti.

 

Lue lisää uuden version muutoksista muutoslokista, joka löytyy myös Liikkuvan työn ratkaisujen ohje -valikossa sekä Visma Communityn Lataa materiaaleja -osiosta.

 

Visma LTR päivityspaketti ladattavissa Visma Communityn Lataa materiaaleja -osiosta, josta löytyy myös esittelyvideo uuden version tärkeimmistä uusista ominaisuuksista kuten uudistetun resurssoinnin toiminnallisuuksista.

2 Kommentit
6sto
CHAMPION *
tekijä 6sto (Päivitetty ‎11-10-2019 16:41 tekijä 6sto )

Päivitys meni läpi hienosti, kuten aika, mutta "500 - Internal Server Error" on nyt lopputulema. Nyt pitäisi asappina korjata. Kuka auttaa?

tekijä Kari Yli-Hakuni

Julkaistus päivityspaketin ajossa ei asennettu yhtä uutta komponenttia. Olemme tänään julkaisseet päivityspaketista uuden version, jossa tämä ongelma on korjattu.