peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma Liikkuvan työn ratkaisujen (LTR) päivityspaketti 2002 on julkaistu

tekijä Matias Kostiainen (Päivitetty ‎29-01-2020 17:48 tekijä Matias Kostiainen VISMA )

Visma Liikkuvan työn ratkaisuista (LTR) on 29.1.2020 julkaistu päivityspaketti, jonka versionumero on 2002 Versio sisältää uusia ominaisuuksia ja korjauksia.

 

HUOM! Päivityspaketti suorittaa automaattisesti firebird 2.5 version päivittämisen, mikäli käytössä on vanhempi versio tietokantamoottorista. Tästä syystä päivitys saattaa kestää kauemmin kuin normaalisti, jos päivitetään vanhempi Visma LTR versio kuin 2.3.1919.

 

Lue lisää uuden version muutoksista muutoslokista, joka löytyy myös Liikkuvan työn ratkaisujen ohje -valikossa sekä Visma Communityn Lataa materiaaleja -osiosta.

 

Visma LTR päivityspaketti ladattavissa Visma Communityn Lataa materiaaleja -osiosta, josta löytyy myös esittelyvideo uuden version tärkeimmistä uusista ominaisuuksista.

2 Kommentit
opoksa
CONTRIBUTOR ***
tekijä opoksa

Viestisi muutoslokin linkki ei toimi sekä LTR-ohjelman sisältä Muutosloki-linkki avaa edelleen vanhan tiedoston. Saisimmeko korjauksen tähän?

tekijä Matias Kostiainen

Hei,

Kiitos huomiosta. Muutoslokit on nykyään saatavilla eri osoitteesta ja uuteen osoitteeseen ei ole vielä päivittynyt uusi muutosloki. Tämä korjaantuu huomenna. 

 

Terveisin Matias