peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Visma L7 8.8 versioon on lisätty uusia aputoimintoja tulorekisteriaineistojen lähetykseen liittyvien virhetilanteiden selvittämisen tueksi sekä aineistojen korjaamiseksi.
Visma L7 -järjestelmästä on 18.1.2019 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 8.8.8.81 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset. Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme. Kollikirjaus/Pakkaus- Korjattu luotontarkistusta pakkaamisessa.Ilmoitti pakkaamisessa virheellisesti, että luottoraja ylittyy.- Estetty laskemasta tilausta mukaan kahdesti luotontarkistukseen. - Korjattu eräseurattavan pakettituotteen kollikirjausta.- Jos erittelyjä pakattiin eri pakkauksiin, niin kaikki erittelyt ei toimittuneet.Varastoerää ei enää vaadita 0 määrällä. Ostolaskujen maksatus, Tilisiirrot, Pankkiyhteys, Tositetiliotteiden käsittely- Korjattu viikkovalikko näyttämään viikot oikein Ostotilaukset- Muutettu ostovastuun henkilö tietokannoissa puumerkistä henkilönumeroksi, jos asetus ostovastuu alkuperäiselle tallentajalle on päällä.Aiheutti ongelmaa LTR:n kohdistuksessa. - Korjattu ostotilausten varaston/hyllyn tarkistamista.Jos hylly ei täsmää saavutuksessa rajapinnan yli, niin antaa virheilmoituksen myös LTR:stä saavutettaessa. Työjonot- Korjattu tabulointi siirtymistä työjonoissa.Töitä kuitattaessa TAB -painikkeella siirtyminen jäi jumiin Työt -painikkeeseen.Tämä aiheutti ongelmia viivakoodinlukijalla toimittaessa. Tuotepäättely- Korjattu konfiguroidun osto alihankintaan -tyyppisen tilauksen kopiointia.Aiheutti ongelmia vanhojen tilausten kopioinnissa, joilla määrä ja käsmäärä poikkesivat.- Tilauksen kopiointi ei korjaa muuttuneita määriä alkuperäisiksi.Jos määrä ja käsmäärä arvot poikkeavat, niin luvut näytetään erittely -ruudulla punaisina. Palkanlaskenta tulorekisteriaineistojen muodostus ja tulorekisteriaineistojen ylläpito sekä lähetys- Yrittäjän eläkevakuutuksen numero jätetään pois aineistosta ja vakuuttamisen poikkeustilanteisiin kirjoitetaan 3 ja 5 lisäksi 4 (ei työeläke, työttömyys- eikä tapaturmavakuuttamisvelvollisuutta)- Laskenta-ajo ilmoittaa työsuhteen tyhjästä tapaturmavakuutuksen ammattikoodista- Henkilön lisäitetojen alkaen-päättyen päivämäärien käsittelyä k orjattu- Tulorekisteriaineistot-ruudun Asetukset-ruudun Toiminnot-valikkoon lisätty mahdollisuus käynnistää L7TimerService -palvelu uudelleen mikäli tähän on riittävät käyttöoikeudet.- Mitätöintisanoman otsikkotietoihin viedään kuluva päivä.- Tulorekisteriaineistot-ruudulle lisätty mahdollisuus muodostaa hylätyistä palkkatietoilmoituksista uudet aineistot.- Tulorekisteriaineistot-ruudulle lisätty mahdollisuus lähettää teknisen virheen (GEN0010) takia hylätyt aineistot uudelleen tulorekisteriin.
TVR-palkkasummailmoituksen siirtotiedoston sisältö on muuttunut.
Viime viikolla 11.1.2019 julkaistussa 2.3.1850 päivityspaketissa huomattiin ongelma termien merkistöissä käyttöliittymässä. Ongelma on korjattu tänään 17.1.2019 klo 8:30 julkaistuun uuteen versioon 2.3.1850 päivityspaketista. Eli kannattaa käydä lataamassa uusi päivityspaketti ja asentaa se, jos käyttöliittymän termeissä näkyvät skandit virheellisesti.
Hei, liitteenä ohjeistus yrittäjän käsittelyyn.