cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Tervetuloa Visma L7 Communityyn!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa ohjelmistosta, voit keskustella muiden käyttäjien kanssa sekä löydät nopeasti hyödyllisiä neuvoja ohjelman käyttöön liittyen.
Recent topics

Visma L7 -järjestelmästä on 5.7.2018 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 8.7.8.69 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset. Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme. Laskujen tulostus ja korkolaskutusRuotsalainen viitenumero tulostui laskuille väärin, jos laskunumeron pituus oli pariton luku. Ostolaskujen ylläpito / ajastusKun ostolaskujen kirjaamisen ajastusta käytettiin, saattoi Timer jäädä jumiin ilmoitusikkunaan, jos laskuissa oli virheitä. Tällöin OLKIR-lukko ei vapautunut ja ostolaskuja ei voitu kirjata myöskään käsin. Jatkossa ajastus ei avaa ilmoitusikkunaa, vaikka laskuissa on virheitä, jolloin ajastus saadaan suoritettua loppuun. KirjanpitoKorjattu alv-laskelman tulostus kustannuspaikoittain juridisessa ympäristössä, kaatui virheeseen. Tuoterekisterin XML-siirrotLisätty mahdollisuus käyttää pohjatuotetta, jolloin siirrossa osa tuotteen tiedoista voidaan kopioida pohjatuotteelta.
Visma L7 -järjestelmästä on 2.7.2018 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 8.7.7.64 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset. Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme. LukemalaskutusPoistettu lukemalaskulta ylimääräinen “Viite” -otsikkokenttä. Laskujen tulostusLaskujen tulostus -ruutu kaatui, jos ruudun sulki ruudun oikean yläreunan Sulje-painikkeella.Kun sopimustyyppinen myyntirivi laskutetiin, tuoteryhmätieto ei tallettunut kirjanpidon tapahtumatietueelle. Tällä oli vaikutusta myynnin raportointiin. ProjektinhallintaKustannusseurannan Tapahtumat -ruudulle sovellus summasi virheellisesti sellaisia tiliöintejä, jotka oli kirjattu tasetilille vastakirjauksena. Jatkossa kun KPTILIO.KIRJAUS=-1 ja V3LAJI=24 (=laskennallinen sivukulu, joka kirjattu tasetilille vastakirjauksena), niin tällaisten tiliöintien summia ei lasketa mukaan Tapahtumat-ruudulle rivin summan. Ostolaskujen maksatusJos verkkolaskusanomassa on virheellinen, väärää muotoa oleva maksuehto, saattoi maksatus laskea alennuksen. Esimerkiksi “14 pv netto 8” -maksuehto saatettiin tulkita 8e alennukseksi. Jatkossa jos maksuehdosta ei saada kassaeräpäivää laskettua, ei alennuksen määrääkään lasketa. Sähköisten laskujen käsittelySovellus haki kielikäännöksiä väärin.
Visma.net AutoPayn laskutuksessa virheen korjaus kaudelle Q1 ja laskutusrajan pienennys.
Tämä päivitys koskee kaikkia LTR Työmaarekisterin käyttäjiä.
Työmaarekisterin verottajan aineistomuodostuksesta löytyneen ongelman vuoksi olemme poistaneet väliaikaisesti jakelusta kesäkuun päivityspaketin. Ongelma on tullut versiossa 2.3.1819. KORJAUS julkaistu 28.6.2018!
Top Kudoed Authors
Top Kudoed Posts
Users online (205)