peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Ostolaskun riveiltä saa työnumeron/ kustannuspaikan tuotua automaattisesti ostolaskun etusivulle tällä asetuksella: Ostolaskujen ylläpito/ Asetukset/ Ohjaukset/ Osaapu3 --> Kopioi rivin työnumero otsikolle --> Kyllä. Jos laskun otsikkotiedoissa ei ennestään ole annettuna työnumeroa, niin ohjelma päivittää laskun rivisummien perusteella suurimman summan omaavan työnumeron/alanumeron ja sen kustannuspaikan otsikkotietoihin. Jos laskuriveillä ei ole työnumeroita, niin vain kustannuspaikka päivitetään vastaavasti. Päivitys tehdään laskurivien talletuksen yhteydessä sekä manuaalilaskuilla että myös saapuvilla verkkolaskuilla. Mahdollinen automaattinen laskun pyöristystapahtuma tiliöidään otsikon tietojen mukaan. Asetus on yrityskohtainen.
Ostotilaukset eivät ota kantaa verollisuuteen muuten kuin siten, että se on joko verollista tai verotonta. Jos toimittaja on kotimainen eli yritysrekisterissä maakoodi on suomi, ostotilauksen otsikkoon tulee verollisuus-ruksi. Jos toimittaja on ulkomainen eli maakoodi on jotain muuta kuin suomi, tilaus on veroton. Ostotilausrivin verokanta tulee tuoterekisteristä tuotteen verokannan mukaan. Jos se on tuoterekisterissä 24%, niin ostotilauksen rivillä näkyy tämä sama verokanta.Varsinainen verokanta määräytyy siltä ostolaskulla, joka kohdistuu tilaukseen.
Palkkojen laskenta ja pussit/ Asetukset/ Ohjaukset-ikkunassa näkyy polku, jonka alle verkkopalkka-aineisto muodostuu maksupäivän mukaiseen kansioon. Kansiosta löytyvät xml-tiedostot ja sieltä voit tarvittaessa poistaa aineiston, jota ei lähetetä. Xml-tiedoston nimessä on henkilönumero.
Saat lisättyä toimittajan viitteet ostotilauksen pääsivulle automaattisesti näin.Lisää kenttäkirjaston koodille 1153 kopioitaville viitteille teksti-kenttään arvo KOPIOOS(1) Lisää Yritysrekisteri | Ikkuna | Viitteet -ikkunassa yrityskohtaiset viitteet.Yrityskohtainen viite tulee ostotilauksen otsikkotietoihin, kun teet uuden ostotilauksentai päivität ostotilauksen toimittajan.
Keikkalaskutuksessa riville on mahdollista asettaa laskutuskielto. Yleensä tällainen kielto on väliaikainen ja jossain vaiheessa kielto poistetaan ja rivi laskutetaan. Monesti on kuitenkin rivejä, joita ei ole koskaan tarkoitus laskuttaa. L7 8.9-versiossa voit merkitä tällaisille riveille pysyvän laskutuskiellon.Laskutuskielto-sarakkeesta on valittavissa rivikohtaisesti Pysyvä kielto tai Kielto. Molemmat valinnat estävät rivin laskutuksen. Pysyvää laskutuskieltoa ei ole mahdollista poistaa Keikkalaskutuksen Toiminnot | Laskutuskielto | Poista laskutuskielto kaikilta riveiltä–valinnalla. Pysyvän laskutuskiellon voi poistaa rivikohtaisesti. Sovellus varmistaa poiston kysymällä "Haluatko todella poistaa pysyvän laskutuskiellon?". Laskutuskielto näytetään myös Tapahtumakäsittelyt-ruudulla.