cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Tervetuloa Visma L7 Communityyn!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa ohjelmistosta, voit keskustella muiden käyttäjien kanssa sekä löydät nopeasti hyödyllisiä neuvoja ohjelman käyttöön liittyen.
Recent topics

Olen tästä laittanut v.2016 Helpdeskiin kysymyksen, mutta muutostahan tilanteeseen ei ole tullut.Meillä on käytössä (enevissä määrin) muitaohjelmia jotka vaativat 64-bit Windowsin ja Officen käyttöä.Kun L7 on 'vain' 32-bit, ei raporttien tulostaminen/siirto suoraan L7-sovelluksesta toimi Outlookiin MAPI-rajapinnan kautta vaan pitää harjoitaa temp-kansioon välitallennusta yms. kikkailua.Olisiko nyt vuonna 2018 jo tarjolla jotakin muuta keinoa?
Mistä hakee ay-tilityksen tilisiirrolle kustannuspaikan?
Kaipaatko lisäpotkua pääkäyttäjätaitoihisi? Tervetuloa mukaan tehokkaaseen ja mukavaan koulutuspäivään, jossa kouluttajamme Kauko perehdyttää sinut Visma L7 pääkäyttäjätaitoihin käytännönläheisesti. Lisätietoja ja ilmoittautuminen oheisesta linkistä:https://www.lyyti.fi/reg/Visma_L7_Paakayttajakoulutus_7525
Visma L7 -järjestelmästä on 24.5.2018 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 8.7.3.22 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset. Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme. 24.5.2018 versio 8.7.3.22 Sähköisten laskujen käsittely-Rivitietojen talletuksessa esiintyi virhe silloin, kun rivi talletettiin siten että 'Kustannuslaji' -combosta ei oltu valittu mitään. Taloyhtiöt-Estetty taloyhtiöiden veloituksissa 'ei-käytössä' olevien tilien valinta. Palkanlaskenta-Korjattu liitteiden käsittely henkilöiden ylläpidossa. Perustietokannat-Parametrien ylläpito, talletuksessa poistettu turha huomautus viitedokumenttiin. Käyttöomaisuuskirjanpito-Edellisten tilikausien aikana myydyt nimikkeet jätetään pois tilinpäätösajosta. Myyntilaskuluettelo (LSKIR3.rpt)-ALV-yhteissummaa ei laskettu oikein. Ostolaskujen maksatus-Jatkossa maksut joiden maksuluokka on Suoraveloitus (arvo 7), ei voida kohdistaa maksutileille. -Valinnat-ajosta poistettu Suoraveloitus-maksuluokkarajaus kokonaan, jotta Valinnat-ajolla ei yritetä siirtää suoraveloituksellisia maksuja pankkiin. Myyntireskontra/vastike- ja vuokravalvonta-Korjattu automaattiajoa, ei saanut vaihdettua maksujen tiloja käsin. Ostoreskontra-Ostolaskun läpilaskutuksessa myyntilaskuksi sovellus ei antanut alanumerolle laskutuslupaa automaattisesti kun lasku kirjattiin kirjanpitoon, vaikka laskutusluvan antoa ei oltu asetuksissa estetty.
Olin aikeissa päivittää L7:n maksatus - sovelluksen, mutta "L7 Maksatus on uudistunut" - ikkunaa ei tullut avatessani vanhaa sovellusta. Katoaako ilmoitus päiväksi, kun sen kerran kuittaa? Saako sen päivityksen käynnistettyä jotain muuta kautta?
Top Kudoed Authors