peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa Visma L7 Communityyn!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa ohjelmistosta, voit keskustella muiden käyttäjien kanssa sekä löydät nopeasti hyödyllisiä neuvoja ohjelman käyttöön liittyen.
Viimeisimmät aiheet

Aktia Pankin asiakkaat ovat saaneet tiedotteen liittyen muutoksiin tiliraportoinnin palveluissa. Visma L7 tuotekehitys on osallistunut yhdessä Aktia Pankin kanssa muutosten laadunvarmistamiseen. Muutokset eivät vaadi toimenpiteitä Visma L7-järjestelmää käyttäviltä Aktia Pankin asiakkailta.
Visma L7 -järjestelmästä on 14.9.2018 julkaistu uusi toimituspakkaus. Paketin versio on 8.7.13.106 ja se sisältää alla luetellut uudet ominaisuudet ja korjaukset. Huomaattehan, että toimituspakkausten päivittäminen on välttämätöntä ainoastaan silloin, jos tarvitsette jotakin pakkauksessa mukana olevaa muutosta tai korjausta. Kaikkia toimituspakkauksia ei siis ole tarpeen asentaa ja voitte hyvin käyttää järjestelmäänne päivittämättä yhtään toimituspakkausta pääversioiden välillä. Mikäli olette epävarmoja päivitystarpeen suhteen, voitte aina kysyä neuvoa sovellustuestamme. 14.9.2018 versio 8.7.13.106 Tuotannonohjaus-Korjattu hinnan päivittymistä.Konfiguroitavalla tuotteella A-hinta tuli virheellisenä myyntitilauksiin ja laskulle jos käytettiin ale% myyjän ruudulla ja erittely ruudulla tallennettiin uusi hinta. Myyntilaskut ja suoritukset-Jos ympäristön kotivaluutta on jotain muuta kuin EUR ja laskun summan valuutta on EUR, niin mahdollinen kurssiero laskettiin väärin. Korkolaskutus-Jos PDF aineistot -sovellusta ei ole asennettu, korkolaskujen tulostus ei tee tulostuspalveluun lähetettävää aineistoa. Mikäli PDF aineistot -sovellus on asennettu ja aineiston muodostaminen otettu käyttöön Korkolaskutuksen asetuksissa, niin sovellus muodostaa tulostuspalveluun lähetettävän aineiston kaikista niistä korkolaskuista, joista ei muodosteta verkkolaskuja. Ostolaskujen maksatus-Tiliotteiden tulkintaa on laajennettu OP:n tiliotteiden osalta siten, että maksupalaute kohdistuu oikeaan tapahtumaan, jolloin ulkomaanmaksuissa pitäisi tulla valuuttakurssi oikein. Tuorekisterin XML siirrot-Lisäys pohjatuotteen käsittelyyn: asetuksissa voidaan määrittää mitä HINSTO taulun kenttiä ei kopioida pohjatuotteelta. Lisäksi pohjatuotteen ominaisuuksista otetaan vain ne LUOKKA-TUNNUS parit, joita ei tullut sanomasta. Eli sanomasta tulleita ominaisuuksia täydennetään pohjatuotteen ominaisuuksilla. Sähköistenlaskujen käsittely-Kielikäännöskorjauksia. -Korjattu EDI painikkeen toimintaa. Käyttäjä pystyi painamaan EDI painiketta myös EDI laskujen lukemisen aikana, jolloin sama lasku tallettui kantaan useaan kertaan. Palkanlaskenta, Palkkalajien ylläpito-Tulorekisterikoodien ylläpidossa näytetään oletuksena käytössä olevat palkkalajit. Ei käytössä olevat saa näkyviin valitsemalla toiminnot valikosta Näytä ei käytössä olevat.-Tyhjän tulolajin valitseminen ei enää kaada ohjelmaa.
Eniten kehuja saaneet kirjoittajat
Eniten kehuja saaneet kirjoitukset
Online-käyttäjiä (276)