Minun alueeni
Apu

Portti- ja oviohjauksella hallitset työmaitasi

20-04-2021 10:38
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1104 Näytöt

Moveniumissa on jo pitkään voinut hallita kulkemista aidatulle alueelle järjestelmään kytkettävien porttiohjauslaitteiden avulla. Työmaiden aitaaminen ja portillisten työmaiden voimakas lisääntyminen on nostanut vaatimustasoa ja siksi tarjoammekkin näppärän reaaliaikaisen pilvipalveluna toimivan porttiohjauksen yhdessä kumppanimme Rollockin kanssa - kulkuoikeudet päivittyvät ohjauslaitteelle reaaliaikaisesti.

 

Saat sovittaessa palveluunne päälle Rollock-lukot -toiminnon. Työmaan taakse lisätään porttilaite, jonka jälkeen kulkuluvilla määritellään, kuka kyseisestä portista pääsee kulkemaan. Bonuksena saadaan sisään- ja ulos-leimaustiedot jokaisesta portin läpi kulkeneesta käyttäjästä!

 

rollock.png

Myös alueiden hallinta projekteilla on mahdollista - projektin aitojen sisäpuolella voidaan myös hallita alueita erillisellä Aluejako-moduulilla. Tällä tavalla mahdollisetaan työmaan jakaminen järkeviin osiin; voidaan määrittää esimerkiksi alue, jonne ei ole kulkulupaa kuin työpäälliköillä. Tunnisteena sähköisissä portti- tai ovilukituksissa voi käyttää niin RFID- avaimenperälätkiä, -tarroja kuin Valttikorttiakin.

 

rollock lukija.PNG

 

MIkäli haluat kuulla lisää työmaan hallinnasta tai sinulla herää kysyttävää aiheesta, otathan yhteyttä asikasvastaavaan tai myynti.software@visma.com 

 

 

Osanottajat,
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.