Minun alueeni
Apu
Jesse Piirainen
CHAMPION *

Mitä erilaisia työajansyöttötapoja löytyy Visma Moveniumista?

tekijä Jesse Piirainen

Mitä erilaisia työajansyöttötapoja löytyy Visma Moveniumista?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Jesse Piirainen
CHAMPION *

tekijä Jesse Piirainen

Työajansyöttötapaa löytyy neljää eri sorttia ja näitä voidaan muokata asetuksista:

 

Capture110.JPG

  • Jälkisyöttö: kirjataan aloitus- ja lopetusaika: Työpäivän päätteeksi syötetään aloitus- ja lopetusaika, mistä järjestelmä laskee työajan.
  • Jälkisyöttö: kirjataan työtuntien määrä: Työpäivän päätteeksi syötetään tehtyjen työtuntien määrä tunteina ja minuutteina.
  • Kellokortti: työaikojen muokkaus sallittu: Työajat tallennetaan käyttämällä Kellokortti-toimintoa. Työajan laskenta käynnistetään töiden alkaessa Kellokortin Play-painikkeesta ja päätetään Stop-painikkeesta. Kun tämä asetus on valittu, käyttäjät voivat muokata tallennettuja työaikoja jälkikäteen manuaalisesti.
  • Kellokortti: työaikoja ei voi muokata: Työajat tallennetaan käyttämällä Kellokortti-toimintoa. Työajan laskenta käynnistetään töiden alkaessa Kellokortin Play-painikkeesta ja päätetään Stop-painikkeesta. Kun tämä asetus on valittu, käyttäjät eivät voi itse muokata tallennettuja työaikoja.

Työajansyöttötapa on yksi asetuksista, joita voidaan määritellä työaikaryhmäkohtaisesti. Jos työaikaryhmälle halutaan eri työajansyöttötapa, niin oletuasetuksena tulee olla "Jälkisyöttö: kirjataan aloitus- ja lopetusaika".

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.