peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Tarja Granberg
CONTRIBUTOR **

Miten passivoin käyttäjän Entryssä

tekijä Tarja Granberg

Hei,

 

miten passivoin käyttäjän Entryssä, kyseinen kausityöntekijä tulee mahdollisesti vielä tekemään keikkaa jossain vaiheessa joten aktivointi pitää olla myös mahdollinen. Miksi osa käyttäjistä näkyy passivoidut ryhmässä vaikka ovat aktiivileimaajia?

 

Tarja Granberg

5 VASTAUSTA5
Tarja Granberg
CONTRIBUTOR **

tekijä Tarja Granberg

Hei,

 

miten teen passiivisesta käyttäjästä aktiivisen? Meillä on jostain syystä pari käyttäjää passiivisena vaikka he ovat aktiivisia leimalaitteen käyttäjiä.

 

Tarja Granberg

Hei Tarja,

 

käyttäjälistalta otetaan esiin poistetut käyttäjät:

 

Capture75.JPG

Sitten halutun käyttäjän kohdalla rivin oikeasta reunasta "palauta":

 

Capture76.JPG

 

Nyt käyttäjä on palautettu aktiiviseksi ja voit piilottaa taas poistetut käyttäjät.

Tarja Granberg
CONTRIBUTOR **

Hei,

 

henkilöt eivät ole poistettujen listalla vaan passiivisten.

 

tarja

Hei,

 

passiivisten käyttäjien listalta ei voida palauttaa käyttäjiä. Käyttäjä poistuu passiivisista käyttäjistä automaattisesti, kun hän kirjautuu Moveniumiin sisälle, joko selaimella tai puhelimen applikaatiolla.

 

Korjaus vielä tuohon Saijan vastaukseen: henkilö ei siirry passiivisiin käyttäjiin poistamalla, vaan automaattisesti, mikäli ei kirjaudu sisään sovellukseen. Voit itse rajata passiivisia käyttäjiä valitsemalla, että haluatko nähdä henkilöt, jotka eivät ole kirjautuneet sovellukseen yhteen vuorokauteen, 40 vuorokauteen tai jotain siltä väliltä. Passiivisissa käyttäjissä näkyy nimenomaan "ei poistetut" passiiviset käyttäjät. Poistetut käyttäjät eivät näy tällä listalla, vaan heille on oma listansa "poistetut käyttäjät".

 

Capture81.JPG

Passiivisissa käyttäjissä olevat käyttäjät löytyvät normaalisti käyttäjälistalta, joten niistä ei tarvitse olla huolissaan. Tuo ominaisuus on tarkoitettu siihen, että pääkäyttäjät voivat seurata löytyykö palvelusta käyttäjiä, jotka eivät ole hetkeen kirjautuneet sisälle.

 

Tämä ominaisuus palvelee parhaiten niitä asiakkaita, jotka käyttävät vain selainta ja applikaatiota. Ei niin tarkka asiakkaille, joilla on käyttäjiä, jotka käyttävät vain leimalaitetta.

 

Saija Vainio
VISMA

tekijä Saija Vainio (Päivitetty ‎04-06-2020 13:20 tekijä Saija Vainio VISMA )

Moikka Tarja,

 

Henkilön passivointi tapahtuu sekä Moveniumin puolella että Entryn puolella samallalailla.

 

1. Menet vasemmasta palkista kohtaan Käyttäjät

 

käyttäjät.JPG

2. Kun menet käyttäjän nimen päälle, tulee oikealle roskiksen kuva, jota klikkamalla pääset siirtämään käyttäjän aktiivisista käyttäjistä passiiviseksi.

 

roskis.JPG

 

3. Palvelu kysyy sinulta vielä, oletko varma että haluat poistaa rivin. Tähän kohtaan klikkaa kyllä. Näin henkilö on poistettu ja hän siirtyy poistettuihin henkilöihin.

 

kyllä.JPG

 

 

Passiivisista käyttäjistä löydät käyttäjät, jotka eivät ole kirjautuneet palveluun viimeisen 40 päivän aikana tai ollenkaan.