peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Alkuvuoden teemana työajan tulkinnan parannukset

tekijä Johannes Koponen

Edellinen vuosi kuljettiin yhdessä teidän asiakkaiden kanssa läpi erilaisia uudistuksia palveluumme tehden. Ne olivat toivottuja ja tarpeellisia ja suurin osa liittyi palvelun käytettävyyteen tai työaikojen tulkintaan tai työmaiden arkirutiinien helpottamiseen.

 

Visma Moveniumin tuotteen kehitys jatkuu täysin samalla teemalla myös alkaneella vuodella. Alkuvuodesta tulemme pitämään tuotekehityksen fokuksen palkkalajien ja työajan tulkinnan parantamisessa muuttamalla kokonaan palkkalajien käsittelyyn liittyvää logiikkaa Palkanmaksu-osiossamme. Palkkalajeja tarvitaan varsinkin, kun tietoja siirretään järjestelmästä integraation avulla palkanmaksujärjestelmään. Haluamme helpottaa ominaisuuden käyttöä ja monipuolistaa työajan tulkintaa tämänkin avulla.

 

Lisäksi tuotekehitys keskittyy liukumasaldojen ominaisuuksien parantamiseen ja tuommekin Moveniumiin kokonaan uusia käsitteitä mm. liukumasaldojen korotusprosenttien muodossa. Samalla parannamme ja monipuolistamme saldojen tulkintaa ja panostamme saldojen raportteihin.

 

Kaikessa kehityksessä kulkee oleellisena osana mukana tuotteen käytettävyys ja toivommekin asiakkailtamme edelleen aktiivista palautetta tuotteesta sekä kehitystoiveita - ovat ne sitten pienempiä tai isoja. Palautekanavia meillä löytyy suoraan tuotteen Dashboardilta ja sovellustukemme kautta palautteen meille saaminen on koettu myös hyväksi. Kiitos runsaasta osallistumisesta ja ideoinnista.

 

Mukavaa alkanutta vuotta kaikille!