peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Automaattinen verottajaraportti helpottaa työmaan arkea

tekijä Saija Vainio

Moveniumista löytyy Automaattinen verottajaraportti -toiminto, jonka asiakas saa palveluunsa pyydettäessä manuaalisen verottajaraportin tilalle. Automaattinen verottajaraportti tuo uusina toimintoina pääurakoitsijalle:

  • Muistutusviestit työmaan yhteyshenkilön s-postiin ja rakentamisilmoituksen yhteyshenkilölle mahdollisista puutteista henkilö- tai työnantajatiedoissa - enää ei tarvitse palvelun sisältä välttämättä tarkastaa virheitä vaan odottaa mahdollisia viestejä
  • Automaattisen verottajaraportin lähetystoiminnon
    • myös manuaalinen ilmoituksen lähettäminen on mahdollista, mutta ei vaadi enää erillistä kirjautumista verottajan palveluun, vaan palveluu toimittaa tiedostot rajapinnan yli
  • Verottajan vastauksen suoraan Moveniumin palveluun 
  • Korjausilmoitusten lähetyksen ilman, että tarvitsee kirjautua verottajan palveluun niitä toimittamaan

 

Automaattinen verottajaraportin saat käyttöösi helposti olemalla yhteydessä s-postilla myynti.software@visma.com tai yhteyshenkilöösi. 

 

Ominaisuuden hinta on alkaen 51 €/kk. Hinta sisältää 5 aktiivista pääurakointityömaata/kk (ylimenevät 10 €/kk/työmaa). Aktiivinen työmaa tarkoittaa työmaata, jossa on verottajaraportoinnin mahdollistavaa aktiivisuutta, kuten työajan- tai kulunseurantamerkintöjä. 

 

Tarvitsemme myös suostumuksesi verottajan rajapinnan käytöstä.