Minun alueeni
Apu

Kiitos vuodesta 2020

tekijä Johannes Koponen

Settings_2x.jpg

 

Kiitos Sinulle, asiakkaamme, kuluneesta vuodesta

 

Vuoteen on mahtunut paljon odottamattomia ja ikäviäkin käänteitä, mutta yksi asia on pysynyt ja se on muutos. Yksi iso muutos on ollut työskentelytapoihin tulleet muutokset ja modernien työkalujen käyttöönotto niitä tukemaan. Työajankirjauksen ja projektinhallinan näkökulmasta se on tarkoittanut erittäin voimakkaasti kasvavaa asiakasmäärää, mutta samalla myös tarvetta saada ratkaisumme toimimaan vakaasti kaikissa tilanteissa ja yhä laajemmin organisaation eri tasoilla. Myös uusien ominaisuuksien tarve on ollut selkeä ja sitä ääntä olemme pyrkineet kuulemaan.

 

Ensi vuonna tulemme olemaan paljon sen äärellä, miten saamme palvelumme työajankirjauksesta sekä työaikojen erilaisista tulkinnoista entistä parempia sekä kuinka voimme tarjota vielä helpoimmin lähestyttävän tavan hallita projektia ja siellä tapahtuvia muutoksia. Käytön helppous on iso asia asiakkaillemme ja meille.

 

Vuoden 2020 parhaimmat uudistukset:

 

  • Dashboard, joka mahdollistaa yhdellä silmäyksellä esimiehelle mm. poikkeamat ja hyväksymättömät työajat ja työntekijälle omien työaikojen, kertymien ja saldojen havainnoinnin sekä työajan ja poissaolojen kirjaamisen.
  • Automaattinen verottajaraportti, joka helpottaa asiakkaidemme arkea automatisoimalla rakentamisilmoitusten mahdollisten korjauspyyntöjen lähetyksen oikeille henkilöille oikeaan aikaan. Lisäksi ominaisuus lähettää raportin automaattisesti verottajalle oikeaan aikaan sekä informoi mahdollisista verottajan havaitsemista puutteista.
  • Korttirekisteri, joka helpottaa pätevyyksien dokumentointia hyvällä ja visuaalisella käyttöliittymällä sekä integraatiorajapinnalla Vastuu Groupin Taitorekisteriin. Pätevyystiedot eivät enää huku mihinkään.
  • Työaikapankin parannukset, jotka mahdollistavat entistä paremmin uuden työaikalain puitteissa toteutettavan työaikapankin käytön. Mm. parempi raportointi, helpompi työaikapankkien lisäys, poissolojen lisäykset sekä kommentointimahdollisuus manuaalisesti tehtyihin muutoksiin tuovat uusia mahdollisuuksia ja parantavat käytettävyyttä.
  • Asetussivujen uudistus, jossa asiakkaillemme tuotiin kysytty hakutoiminto, jolloin oikea asetus on helposti löydettävissä. Lisäksi asetukset ryhmiteltiin selkeiden otsikoiden alle ja asetukset saivat myös selitykset rinnalleen.
  • Työajan automaattiset tulkinnat, jotka antavat nyt automaattiset ja reaaliaikaiset tiedot niin jaksotyöaikoihin, päivttäisiin lisiin (esim. La ja su -lisät) kuin arkipyhäkorvaukseen liittyen. 

 

 

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.