peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Moveniumin tuotekehitys keskittyy käytettävyyteen

tekijä Johannes Koponen

Syyssateet eivät ole haitanneet Moveniumin tuotekehityksen tekemistä lomien jälkeen. Moveniumin tuotekehityksen fokuksessa ja tekemisen alla on tällä hetkellä kellokortti ja tauon leimaamisen mahdollistaminen myös reaaliaikaisesti. Haluamme myös mahdollistaa asiakkaillemme entistä paremmin esimiestoiminnon käytön tuomalla ohjelmistoon esimiehen sijaistoiminnon.

 

Uudistetusta kellokortista halutaan työajankirjaukseen vielä paremmin erityyppisille käyttäjille soveltuva - myös sellaisille, jotka kirjaavat projektin lisäksi vaikkapa tehtävät/alatehtävät tai materiaalit-tietoa työajan yhteydessä. 

 

Tauon leimaaminen reaaliaikaisesti silloin kuin taukoa pidetään, on noussut asiakkaiden toiveissa korkealle. Tämän haluamme myös mahdollistaa tulevassa kellokortissa, mutta myös ns. jälkisyötössä.

 

Esimiehen sijaistoimintoa on myös pyydetty meiltä useasti. Sillä toivotaan helpotusta mm. loma-aikojen sijaistuksien hallintaan sellaisilla Moveniumin asiakkailla, joilla organisaatiorakenteessa tällaista vaaditaan

 

Ominaisuudet etenevät tuotekehityksen protovaiheiden hyväksynnän jälkeen tekniseen toteutukseen, sitä kautta testaukseen ja lopulta aina asiakkaillemme asti. Ilmoittelemme kyllä, kun uusia ominaisuuksia alkaa tulla ja muutokset näkyvät tietenkin myös palvelussa parempina ominaisuuksina.

 

Mukavaa alkavaa syksyä kaikille!