Uusien ominaisuuksien loppuvuosi

tekijä Johannes Koponen (Päivitetty ‎25-10-2021 14:03 tekijä Johannes Koponen VISMA )

Moveniumiin tulee loppuvuoden aikana muutamia uusia ominaisuuksia, jotka monipuolistavat palvelun käyttöä asiakkaillamme. 

 

Saldokertoimet:

Olemme julkaisseet Saldokertoimet-toiminnon 11.10. alkaen asiakkaidemme palveluihin - uudistus ei vaadi toimenpiteitä omiin palveluihinne. Suurimpana muutoksena Asetukset-sivulle Ylityöasetuksiin tulee mahdollisuus huomioida ylityön korotukset myös saldolaskennassa. Samoin Saldokalenterin tarkempi erittely saldolaskennasta uudistuu.

 

Palkkalajit:

Olemme uudistaneet Palkkalajien käsittelyn palveluissamme. Uudistus tuodaan asteittain asiakkaidemme palveluihin. Uudistuksen tarkoitus on monipuolistaa työajan tulkintaa ja helpottaa palkkalajien käsittelyä Visma Moveniumissa. 

  • Palkkalajit löytyvät jatkossa Asetukset --> Palkanmaksu --> Palkkalajit (aiempi sijainti oli vasemman menun Palkanmaksun alla) 
  • Palkkalajeja voi nyt passivoida, eivätkä ne katoa lopullisesti
  • Palkkalajit määritellään jatkossa pakollisten työaikatyyppien alle. 
  • Jokaisella palvelulla on oltava vähintään yksi työaikaryhmä ja sen alla työaikatyyppi; kun palkkalajit otetaan käyttöön, muodostaa palvelu automaattisesti oletustyöaikaryhmän ja -työaikatyypin.

Mikäli haluat uudet Palkkalajit heti käyttöönne, otathan yhteyttä sovellustukeemme sovellustuki@visma.com