Minun alueeni
Apu

Vientityökalu helpottaa palkanlaskentaa

tekijä Johannes Koponen

Tiesithän, että Visman taloushallinnon ohjelmistoihin (Fivaldi, Payroll, Nova, Netvisor ja Visma.net) toteutettujen valmiiden integraatioiden lisäksi meiltä löytyy myös työkalut ja jopa valmiit ratkaisut integraatioihin muihin järjestelmiin?

 

Vientityökalu mahdollistaa integraatiot lähes kaikkiin taloushallinnon järejstelmiin, jotka vastaanottavat palkanlaskennan aineistoa csv.-muodossa. Kun otat tuotteen käyttöön palvelun inapp-kaupasta ostoskärrykuvakkeen tallenna tämä1.png takaa, saat käyttöönsi myös valmiit pohjat mm. Talenomin, Mepcon, Procountorin ja Personecin -järjestelmiin. Lisäksi tuotteella on helppo muokata pohjamäärityksiä tarpeen mukaan tai luoda kokonaan uusia määrityksiä. 

määritys 1.png

 

 

Ratkaisun avulla voit helposti muodostaa valmiin csv.-palkka-aineiston järjestelmään syötetyille palkkalajeille työaika- eli maksuryhmittäin juuri oikeilta palkkakausilta. Aineistot voi toimittaa palkanlaskijalle, tilitoimistolle tai ne voi laittaa suoraan palkanlaskentajärjestelmään, mikäli sinulla on riittävät käyttöoikeudet. Vientityökalun avulla palkanlaskentaan kuluva aika lyhenee huomattavasti, eikä paperisia pdf-tiedostoja tarvitse lähetellä mihinkään eikä kukaan naputtele tietoja manuaalisesti palkanlaskentaohjelmistoon.

 

Kun sinulla herää kysyttävää, otathan yhteyttä myynti.software@visma.com 

 

Voit lukea Vientityökalusta enemmän täältä.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.