Mine områder

Sign in for at tilføje dine favoritområder
Visma.Net Expense
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Recent topics

Hej MadsNej, jeg må indrømme, at jeg har ikke kontaktet kundecenteret... dette var den nemme og hurtige løsning og så tænkte jeg, at det måske også var god information til andre Expense-brugere!Der er intet hastværk fra min side - nu er det jo sket... men nu ved I det, og så kan I arbejde videre med det...God påske,Pia
Vismas webshop er blevet lanceret. Nu kan du tilkøbe moduler og serviceydelser online!
Det har for nogen været en udfordring med for mange notifikationer fra Visma Community på mail. Løsningen på denne udfordring er heldigvis simpel: Klik på dit brugernavn i højre hjørne af Visma Community Klik ”Mine abonnementer” Klik ”Notifikationsindstillinger” Scroll ned til ”E-mailbeskeder” og ændr ”Nye tråde og artikler, som postes inden for emnerne i den gruppe, jeg abonnerer på” til ”I et dagligt sammendrag”. Scroll ned og klik ”Gem” Nu vil du kun modtage mail-notifikationer én gang om dagen, hvis der publiceres mere end én artikel om dagen. Du kan selvfølgelig også vælge en anden hyppighed, hvis det passer dig bedre. Se eventuelt videoguiden nedenfor:
Hej Pia Umiddelbart kan vi ikke se nogen fejl. Jeg sørger for, at du bliver ringet op af vores kundecenter. Vh Mads
Visma.net-vejledning
I denne vejledning får du mulighed for at blive klogere på Visma.net Approval. Vejledningen tager dig med - fra start til slut - og forklarer dig uddybende, hvordan du bruger løsningen. I vejledningen får du gennemgået følgende: Indstillinger Konfiguration Indstillinger for godkendelse Arbejdsgange Godkendelse af rejseafregninger fra Visma.net Expense Gem gerne denne vejledning som bogmærke, så har du altid den opdaterede vejledning, hvis der skulle komme tilføjelser.
Visma Shop
Links
Mest benyttede tags