peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Helpotusta laskutuksen raportointiin uudella raportointityökalulla

12-04-2018 09:14 (Päivitetty 17-06-2019)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1663 Näytöt

Visma Nova 9.6 versiossa julkaistiin uusi raportointityökalu, jonka avulla voit helposti muodostaa erilaista raportointia laskutuksesta. Tulevassa Visma Nova 9.7 versiossa työkalua laajennetaan myös ostoreskontran raportointiin ja tulevissa versioissa on tarkoitus lisätä edelleen uusia tietolähteitä, joista uudella työkalulla voi raportointia tehdä.

 

Katso video uudesta raportointityökalusta tästä

 

Raportointityökalulla pystyt muodostamaan haluamaasi raportointia helposti joko taulukkomuodossa käyttäen hyväksi työkalun laajoja datan ryhmittely-, suodatus- ja järjestysmahdollisuuksia tai käyttämällä työkalun Pivot-toiminnallisuutta, jolla pystyt muodostamaan mm. asiakas- tai tuotemyynnistä raportointia, jossa vuosimyynti voidaan jakaa kvartaaleille, kuukausille jne.

 

Raportointi.PNG

Valmis raportointidata on siirrettävissä edelleen esim .csv muotoon jatkokäsiteltäväksi vaikka ecxelin kautta.

 

Voit tallentaa muodostamasi valmiit raportointinäkymät joko itsellesi tai kaikille käyttäjille jatkokäyttöä varten.

 

Raportointi-sovellus on käytettävissä kaikilla Nova-käyttäjillä Sovellus-valikossa. Käyttäjien käyttöoikeudet määrittävät sen mitä tietolähteitä käyttäjille tulee näkyviin raportointiin. Esim. laskutuksen tietolähteet ovat sovelluksessa näkyvillä, mikäli käyttäjällä on oikeudet laskutukseen.

 

Nostettu aihe