Minun alueeni
Apu

Fellow Lasku uutena maksutapana Visma Pay -palveluun

tekijä Milla Kuusirinne

Visma Payn maksutapavalikoimaan lisätään 28.10. alkaen uusi maksutapa Fellow Lasku, joka on suomalaisen Fellow Finance Oyj:n tarjoama kuluttajille suunnattu lasku- ja osamaksupalvelu. Maksutavan lisääminen oman kaupan verkkomaksuvalikoimaan on helppoa ja kauppiaille täysin ilmaista. 

 

Mikä on Fellow Lasku?

 

Fellow Lasku yhdistää laskulla maksamisen helppouden ja turvallisuuden. Kun asiakas on kerran tehnyt vahvan tunnistautumisen, palaava asiakas pystyy vahvistamaan Fellow Laskulla tehdyn ostoksen vain muutamalla klikkauksella. Maksamisen turvallisuus on huomioitu tunnistamalla asiakas puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen PIN-koodin avulla. Kauppiaan kannalta ostavan asiakkaan helppo tunnistaminen ja mobiiliioptimoitu ostokokemus tarkoittavat parempaa konversiota ja enemmän myyntiä. 

 

Verkkokaupan asiakkaille Fellow Lasku mahdollistaa ostosten tekemisen laskulla tai osamaksulla. Lasku on asiakkaalle ilmainen ja siinä on 30 vuorokauden maksuaika. Halutessaan asiakas voi ottaa käyttöön Fellow tililuoton ja maksaa ostoksensa osissa. Fellow Laskun luottoraja yltää jopa 5000 euroon asti.  Fellow on luotettava pörssilistattu rahoituskumppani, joka kantaa aina luotto- ja petosriskin.

 

Fellow Laskussa on panostettu erityisesti mobiiliin ostokokemukseen. Omien tietojen syöttäminen on helppoa ja se onnistuu muutamalla klikkauksella puhelimen automaattista lomakkeiden täyttöä hyödyntäen. Useista verkkokauppa-alustoista asiakkaan tiedot siirtyvät palveluun automaattisesti, jolloin edes tuota ei tarvitse tehdä.

 

Lisää tietoa maksutavasta Fellow Financen sivuilla >>

 

Maksutavan hinnoittelu Visma Pay -kauppiaille

 

Express-asiakkaat  0,49 €/kpl + 2,8 %

Power-asiakkaat     0,39 €/kpl

 

Miten saan uuden maksutavan käyttööni?

 

Visma Payn maksusivua ja Jousto lasku- ja osamaksupalvelua käyttävät kauppiaat saavat Fellow Laskun automaattisesti käyttöönsä 29.10. alkaen.

 

Upotettua maksusivua käyttävien kauppiaiden tulee tehdä liitännäisen päivitys. Uusi versio on saatavilla 28.10. sovelluskaupoista ja sivustoltamme.

 

Päivitäthän uuden maksutapabannerin verkkokauppaasi, mikäli otat käyttöön Fellow Laskun verkkokauppaasi. Uudet maksutapabannerit löytyvät 28.10. alkaen materiaalipankistamme.

 

Muistathan, että voit myös linkittää maksutapabannerin sivuillesi suoraan, jolloin uudet logot päivittyvät verkkokauppaasi automaattisesti.

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!