Minun alueeni
Apu

Fellow Yrityslasku korvaa Enterpay Lasku yritykselle -palvelun

tekijä Milla Kuusirinne (Päivitetty ‎28-10-2021 15:07 tekijä Milla Kuusirinne VISMA )
Visma Payn maksutapavalikoimassa saatavilla oleva Enterpay Lasku yritykselle -palvelu muuttuu Fellow Yrityslasku -palveluksi 28.10. alkaen.
 
Fellow Yrityslasku mahdollistaa täysin automatisoidun ja sähköisen tavan myydä yritysasiakkaille, koska asiakkaan tunnistaminen ja ostoksen rahoittaminen tapahtuu reaaliajassa. Syötettävien tietojen ja tarvittavien klikkausten määrä on minimoitu helpomman ostotapahtuman mahdollistamiseksi.
 
Fellow Yrityslasku on toteutettu yhteistyössä Enterpayn kanssa, joten Enterpayn palveluun aiemmin luodut ostovaltuudet ovat käytettävissä myös Fellow yrityslaskulla ostettaessa.
 
Vaikka maksutavan brändi muuttuu, ehtoihin ei tule kauppiaan kannalta muutoksia. Suosittelemme kauppiaita kuitenkin päivittämään maksutavan uuden nimen esimerkiksi ehtoihin ja muihin mahdollisiin paikkoihin kaupassa, jossa Enterpay on mainittu maksutavan nimenä. Kun asiakkaasi ostaa jatkossa Visma Payn kautta tällä maksutavalla, lukee laskussa Fellow Yrityslasku.
 
Fellow Yrityslaskun erillisehdot sekä päivitetyt maksutapabannerit ovat saatavilla 28.10. alkaen materiaalisivustoltamme. Maksutapa tulee käyttöösi automaattisesti, mikäli sinulla jo ennestään Enterpay yrityslasku käytössä.
 
Muistathan, että voit linkittää bannerit sivuillesi myös suoraan, jolloin uudet logot tulevat näkyviin automaattisesti. Mikäli olet tämän jo tehnyt, sinun ei tarvitse päivittää uutta banneria manuaalisesti. Katso ohje linkityksen lisäämiseen täällä.
 

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!