Minun alueeni
Apu
MinnaPie
CONTRIBUTOR *

Liikaa peritty ennakonpidätystä

tekijä MinnaPie

Miten pitäisi korjata henkilön palkkaerä, jossa on mennyt liikaa ennakonpidätystä? Henkilöllä alkoi uusi työsuhde ja verokortti-tiedot jäivät tyhjiksi. Veroa on kuitenkin mennyt mutta niin paljon liikaa, että henkilölle pitäisi saada palautettua liikaa peritty. Yritin keksiä, miten oikaisisin, jotta liikaa peritty ennakonpidätys tulee maksuun ja kertymä oikenisi.

3 VASTAUSTA3
Accepted solution
Mari Tiihonen
VISMA

tekijä Mari Tiihonen

Hei Minna!

 

Voit tehdä ylimääräisen palkka-ajon, jolla korjaat liikaa pidätetyn määrän. Lisäät palkka-ajolle ainoastaan ennakopidätyksen palkkalajin ja liikaa pidätetyn määrän miinusmerkkisenä lukuna. Maksat summan normaalisti palkkana ja teet normaalisti palkkatietoilmoituksen. Ennakonpidätys on yksi erä, jonka voi ilmoittaa Tulorekisteriin negatiivisena lukuna. 

Jos tarvitset lisätietoja asiassa, otathan yhteyttä Payroll-sovellustukeen.

 

sovellustuki@visma.com

 

Aurinkoista kesää!

 

Mari / Visma Payroll Sovellustuki

MinnaPie
CONTRIBUTOR *

tekijä MinnaPie

Hei Mari, kiitos vastauksesta! Tällaista kokeilua olin itsekin tekemässä, valitsin vaan määräksi -1, jolloin nettopalkka jäi taas miinuksen puolelle. Mutta nyt näyttäisi olevan plussalla eli maksua. 

tekijä Mari Tiihonen

Hei Minna!

Hyvä juttu, että asia on kunnossa, mutta jos tosiaan tulee enemmän aiheesta kysyttävää, autamme Sinua mielellään sovellustuen puolella!

 

Lämmintä päivän jatkoa!

Mari / Visma Payroll Sovellustuki

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.