peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
SinikkaP
CONTRIBUTOR *

Lomapalkkavelkaraportti

tekijä SinikkaP

Hei, olette uudistaneet lomapalkkavelkaraportin ulkonäön. Nyt en saa ko raportti Exceliin eikä myöskään PDF toimi!!!! Tarvitsen kyseisen raportin Excel- versiona joten milloin toimii?

6 VASTAUSTA6
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Eihän tätä saa koko raporttia tulostettua ei PDF:nä eikä excelinä!

Hei!

Kun olet muodostanut raportin, avaa se silmän-kuvakkeesta. Tämän jälkeen klikkaa pdf tai Excel painikkeita ja esimerkiksi Pdf-muotoisen raportin tulostaminen onnistuu oikean yläkulman tulostimen kuvakkeesta.

Mikäli tästä herää lisäkysymyksiä, olethan yhteydessä sovellustukeemme, niin tutkitaan tätä yhdessä lisää!

 

Aurinkoista päivää,
Elina / Visman Sovellustuki

MirjaAberg
CONTRIBUTOR **

Tämä näköjään toimii niin, että kun ajaa lomapalkkavelkaraportin, se avaa raportin pdf:n näköisenä. Tätä ei kuitenkaan pysty tulostamaan tai avaamaan pdf.Nä vaan pitää palata näkymään, jossa näkyy kaikki ajetut (lomapalkkavelkaraportit) ja sieltä silmän kuvalla toimii.

 

Toinen erittäin huono muutos on, että vaikka näkymässä pystyy järjestämään nimen mukaan, pdf muodostuu  kuitenkin henkilönumeron perusteella (kuten excel tiedostokin, jonka tosin voi halutessaan sortata).

Ikävä että logiikkaa on muutettu.

SinikkaP
CONTRIBUTOR *

tekijä SinikkaP

Hei, jouduin odottamaan melko kauan ennen kuin antoi tiedot Excelissä mutta antoi lopulta. Eli kun odottelet jonkin aikaa ja sitten viet niin antaa tiedot.

 

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Tätä ei myöskään nyt saa aakkostettua, vaan menee numero järjestyksessä! Olisi kiva jos testaisitte ennen uudistuksia, että myös toimisi kuten on ajateltu.

tekijä Elina Heikkilä

Hei!
Lomapalkkavelkaraporttiin on tosiaan tullut päivitysten myötä parannusta.
Kun olet muodostanut raportin, pääset tarkastelemaan raporttia silmän kuvakkeesta sekä avaamaan raportin pdf tai Excel tiedostona oikean alakulman painikkeilla.
Mikäli ongelma jatkuu, olethan yhteydessä sovellustukeemme sovellustuki@visma.com niin tutkitaan tätä yhdessä lisää!

 

Aurinkoista päivää,
Elina / Visman Sovellustuki