Minun alueeni
Apu

Miten lisään useamman tapaturmavakuutussopimuksen Payrolliin?

tekijä Matti Aaltonen

Yrityksessämme on käytössä useampi työtapaturmavakuutusyhtiön sopimus, mutta Payrollin yritystiedoissa voi lisätä vain yhden. Miten saan lisättyä useamman, jotta voin ilmoittaa näistä kaikista tulorekisteriin?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Matti Aaltonen
VISMA

tekijä Matti Aaltonen

Jos käytössä on useampia työtapaturmavakuutusyhtiöiden sopimuksia, määritä yritystietoihin (Yritys | Yleiset) se, mikä on käytössä eniten.

 

Niille henkilöille, jotka ovat eri sopimuksen piirissä, tieto annetaan henkilön työsuhteella. Tätä varten sopimukset lisätään taulukkojen avulla kohdassa Yritys | Taulukot. Taulukoista löytyy valmiiksi taulukko ACC_INS - accident insurance contracts. Lisää taulukkoon tarvitsemasi sopimukset.

 

ACC_INS.JPG

Kun sopimus on lisätty taulukoihin, saat lisättyä sopimuksen halutun henkilön työsuhteella Lisätiedot-välilehdellä (Henkilöt | Työsuhde | Lisätiedot).

Lisätiedot vakuutus.JPG

 

Oletuksena henkilöillä on lisätiedoissa valinta Ei arvoa, mutta niille, jotka ovat muun kuin yritystiedoissa olevan sopimuksen piirissä, valitse pudotusvalikosta perustamasi työtapaturmavakuutusyhtiön sopimus. Tämä tieto tulee henkilön osalta tulorekisterin palkkatietoilmoitukselle yritystiedoissa olevan sopimuksen asemesta.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.