peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Miten työntekijältä tehdään ulosottopidätys?

Miten työntekijältä tehdään ulosottopidätys?

3VASTAUSTA3

Vastaus: Miten työntekijältä tehdään ulosottopidätys?

Lisää henkilölle 8080 Ulosotto -palkkalaji vakioihin (Henkilöt | Työsuhde | Palkkalajit). Anna ulosoton päiväkohtainen suojaosuus MINNET-palkkatekijän arvoksi. Lisää vakiotapahtuma palkkakaudelle ja tarkista ulosoton määrä.

 

MINNET-palkkatunnuksen lisätietoihin voit määritellä perittävän ulosoton Minimi- ja Maksimi-määrän sekä Suojaosuuden lisäksi työntekijälle jätettävän määrän maksukiellon mukaisesti.

 

Muusta kuin määräajoin maksettavasta nettopalkasta ulosmitataan 1/3. Suojaosuutta ei oteta tällöin huomioon. Tallenna henkilön MINNET-palkkatekijän arvoksi tällöin 0, jolloin ohjelma laskee ulosottoa 1/3 nettopalkasta.

 

HUOM! Palkkojen laskennassa palkkatapahtumat hinnoitellaan sen palkkatunnuksen mukaan, joka on voimassa palkkakauden alkupäivänä. Ts. jos joulukuun 2016 palkka maksetaan tammikuun 2017 puolella, uuden suojaosuuden tulee olla voimassa palkkakauden alkupäivänä, jotta ohjelma huomioisi uuden suojaosuuden.

 

Jotta voit muodostaa ulosottotilityksistä pankkiin lähetettävän maksuaineiston, täytä henkilön palkkatiedoissa myös ulosottovirasto, viraston pankkitilitiedot ja viite (RF-viite ei mahdollinen).

 

Tarkemmat ohjeet löydät käsikirjasta.

CONTRIBUTOR **

Vastaus: Miten työntekijältä tehdään ulosottopidätys?

Hei! 

 

Mikä näillä "järjestys" -kohdan numeroille on selitys? 

 

t. Nina

 

Vastaus: Miten työntekijältä tehdään ulosottopidätys?

Moikka!

 

Järjestys-kentän arvolla määritetään järjestys, jossa palkkatekijät tulostetaan palkkaerittelylle.

 

Terveisin

Matti