Minun alueeni
Apu
MaaritS
CONTRIBUTOR **

Palkkakorttiyhteenveto

tekijä MaaritS

Miksi palkkakorttiyhteenvetoa ei nyt saa tulostettua aakkosjärjestyksessä, vaan se tulee automaattisesti numerojärjestykseen, mikä EI ole hyvä (meillä oli 302 palkansaajaa)?

 

Raportille tulostuu etunimi ensin ja sukunimi toisena. Nekin voisivat olla toisin päin, kuten aiemminkin on ollut.

 

Lisäksi raporttiin tulostuu Verokortit-osioon vain vuoden ensimmäisen verokortin tiedot. Ne näkyy eri riveillä kahteen tai useampaan kertaan, mutta muiden vuoden aikana käytössä olleiden verokorttien tietoja ei näy lainkaan. 

12 VASTAUSTA12
MirjaAberg
CONTRIBUTOR ***

tekijä MirjaAberg

Hei, meillä ei tule aakkosjärjestyksessä, mutta ei myöskään numerojärjestyksessä. Tuntuu että tulostusjärjestys on liki satunnainen, ja myös tosiaan nuo verokorttitiedot on virheelliset. Pitäisi saada pikaisesti kuntoon.

 

tekijä Mari Tiihonen

Hei Mirja,

 

tilanne on meillä tiedossa ja asiaa tutkitaan parhaillaan.

 

Pahoittelut tilanteen aiheuttamasta ylimääräisestä työstä.

 

Ystävällisin terveisin,

 

Mari / Visma Payroll sovellustuki

MirjaAberg
CONTRIBUTOR ***

tekijä MirjaAberg

Milloin tuo verokorttiosuus saadaan kuntoon??
Se on osa palkkojen vuodenvaihdetta ja sitäkautta myös tilintarkastukseen liittyvää materiaalia ja pitää saada kuntoon viimeistään tämän kuun aikana.

 

tekijä Mari Tiihonen

Hei Maarit,

 

raportointiin tehtiin muutoksia vuonna 2022, tästä johtuen jotkin toiminnot eivät ole käytössä raporteissa kuten ennen. Vien toiveenne eteenpäin, että palkkakorttiyhteenveto olisi mahdollista tulostaa myös aakkosjärjestyksessä.

Mitä tulee verokorttitietoihin, jotka näkyvät tällä hetkellä virheellisinä palkkakortin loppuosassa, tullaan korjaamaan oikeiksi. Tarkkaa aikataulua meillä ei meillä tähän vielä ole antaa.

 

Mukavaa alkanutta vuotta!

Mari / Visma Payroll sovellustuki

CaritaV
CONTRIBUTOR *

tekijä CaritaV

Hei

 

Onko ajankohdasta tietoa, milloin palkkakorttiyhteenvedot saa tulostettua aakkosjärjestyksessä sukunimi ensin? 

 

 

 

MaaritS
CONTRIBUTOR **

tekijä MaaritS

Aakkosjärjestys on aivan oleellinen tässä raportissa. Kyllä se on saatava kuntoon asap - se ei ole vain toive, vaan käyttäjän vaatimus. 

 

tekijä Maarit Bedhall

Hei,

 

Kiitos palautteesta, olemme nostaneet kyseistä asiaa työlistallamme ja pyrimme saamaan sen tuotantoon vuoden ensimmäisen kvartaalin aikana. 

 

Soile Miettinen
CONTRIBUTOR ***

Hei!

Ajoin tänään palkkakorttiyhteenveto listan ja edelleen näyttää tulostuvan yhtä "hassusti" kuin viimeksikin. Etunimet ensin ja joissain tapauksissa ei sukunimeä näy ollenkaan. 

Hei!

 

Kiitos viestistäsi @Soile Miettinen . 

 

Kyseinen kehitysehdotus on työlistallamme ja valitettavasti en osaa sanoa milloin tämä ominaisuus olisi tulossa. Tuo sukunimen tippuminen saattaa johtua siitä, että sukunimi on pitkä ja tämän vuoksi sukunimeä ei näy. Jotta voimme tutkia asiaa, laittaisitko meille tukipyynnön meille osoitteeseen . Voit laittaa raporttia havainnollistamaan asiaa.

 

Kiitos jo etukäteen

MaaritS
CONTRIBUTOR **

tekijä MaaritS

Ongelma/virhe on havaittu jo vuosi sitten ja asia edelleen hoitamatta?

Tällä kertaa mulla on 367 työntekijää, joiden nimitietoja jälleen käsin täydentelen palkkakortteihin. Suurimmalta osalta puuttuu sukunimi joko kokonaan tai ainakin osittain, koska nimet tulostuvat etunimet ensin eikä sukunimelle siksi jää raportilla riittävästi tilaa. Ääkkösiäkään ei ohjelma osaa aakkostaa oikein. 

 

Katja Hakala
VISMA

tekijä Katja Hakala

Palkkakorttiyhteenvetoraporttiin on tehty korjauksia aakkostukseen sekä pitkien nimien näyttämiseen liittyen. Raportti on päivitetty tuotantoon.

tekijä Ainomari Karhu

Moikka @MaaritS 

 

Olethan yhteydessä meidän sovellustukeemme niin voidaan tutkia tuota asiaa, miksi sukunimi puuttuu tai näkyy osittain. Kiitos jo etukäteen!

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.