peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Perusteeton etu ja takaisinperintä Payrollissa

tekijä Elina Heikkilä

Miten toimitaan kun palkanmaksun jälkeen, esimerkiksi seuraavassa kuussa huomataan, että henkilölle ei olisi pitänyt kirjata ja maksaa puhelinetua?

3 VASTAUSTA3
Accepted solution
Elina Heikkilä
VISMA

tekijä Elina Heikkilä

Kyseessä on tällöin perusteeton etu ja sen osalta tehdään seuraavalla palkka-ajolla takaisinperintä.

Heidi Santaholma
CONTRIBUTOR **

Miten saa näkyviin "takaisinperintä" -ruksin ja sitä koskevan kauden syöttöruudun?

Tässä ketjussa liitteenä on ohje pdf, siinä "takaisinperintä" -otsikon alla on kuva palkkatapahtuman syötöstä, ja siinä näkyy kyseiset tiedot. Meillä niitä ei näy.

Ainoastaan perusteeton etu -ruksikenttä näkyy.

 

Kyse on tilanteesta, että lomaraha on maksettu aikaisemmassa palkkakaudessa. Henkilön työsuhde päättyy ja lomaraha pitää periä pois. Korjasimme suoraan tulorekisteriin maksetun lomarahan perusteettomaksi eduksi. Nyt emme saa lähetettyä palkkailmoitusta palkka-ajosta jossa lomaraha on vähennetty, koska lomarahan tulolaji on miinuksella. Tähän tarvittaisiin takaisinperintä-tieto. 

 

Kiitos neuvoista jo etukäteen!

Hei Heidi!

 

Aikaisemmassa palkka-ajossa tulee olla merkitty perusteetonta etua, jotta seuraavassa palkka-ajossa sitten voidaan merkitä takaisinperintä ja otetaan kantaa alkuperäiseen kauteen.

 

Jos sinulla herää tästä lisäkysymyksiä, voit olla yhteydessä sovellustukeen sovellustuki@visma.com niin tutkitaan tätä yhdessä lisää!

 

Mukavaa päivää,

Elina / Visman Sovellustuki