Jessica6
CONTRIBUTOR **

Verkkopalkan lähetysraportti

tekijä Jessica6

Hej,

onko mahdollista saada "tuloste" tai raportti siitä, kenelle tai minä päivinä olen lähettänyt verkkopalkan?

Ongelmani on se, että en aina muista olenko lähettänyt verkkopalkan vai ei, meillä kun maksetaan palkkoja kuun ensimmäisenä viikkona melkein 5 päivän ajan.

3 VASTAUSTA3
Katja Hakala
VISMA

tekijä Katja Hakala

Verkkopalkassa ei ole tällä hetkellä lähetykseen liittyvää erillistä raportointia. 

 

Oletuksena lähetykseen lähtevät palkkaerittelyt niille henkilöille, jotka ovat mukana kyseisellä palkka-ajolla ja joille valittuna verkkopalkka lähetys.

Jos kuukauden aikana tehdään useita palkka-ajoja, näkyvät onnistuneet lähetyksen tiedot kyseisen palkka-ajon verkkopalkka toiminnon takana. Koonnissa näkyy lähetettyjen verkkopalkkojen kappalemäärä, lähetyspäivä sekä kuittaus lähetyksen onnistumisesta. Esikatselusta pääsee näkemään palkkaerittelyt.

 

Payrolliin voi nykyisin Ideat osioon nostaa esiin asioita, joita toivoisi käsiteltävän haluttuna ominaisuutena.

Kiitos palautteesta, otamme tämän asian kehitystoiveiden listalle.

 

Jessica6
CONTRIBUTOR **

tekijä Jessica6

Hei,

kysymykseni meni näköjään vähän väärään osioon. Meillä ei ole käytössä Payrollia vaan maksan ihan manuaalisesti. Kiitos kuitenkin vastauksesta. Onkohan se sama joka tapauksessa? Vaikka on käytössä pelkkä Visma Nova palkanlaskenta ilman kytköksiä pankkiohjelmiin?

Katja Hakala
VISMA

tekijä Katja Hakala

Nova palkanlaskentaan liittyvissä asioissa voitte tarvittaessa olla yhteydessä sovellustuki@visma.com. Myös Nova tuotteille löytyy Communitystä oma keskusteualue tämän linkin takaa.