cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Velkommen til Visma ServiceSuite Community

Diskuter fag- og produktrelaterede emner og få svar på dine spørgsmål. Du kan også finde vejledninger og brugertips til ServiceSuite, og vi holder dig opdateret på nyheder og opdateringer til dit produkt.
Recent topics

Som bruger får du mulighed for at deltage aktivt i debatten på dit community, rose indlæg, samt at hente eventuelle downloads til dit program. Sådan opretter du dig som bruger på Visma Community: Klik på Registrer Udfyld felterne i formularen og klik “Tilmeld dig” Herefter modtager du en email med et aktiveringslink. Klik på knappen “Aktivér konto”. OBS: Modtager du en mail, hvor der står at du allerede er registreret som bruger, så skal du gå tilbage til dit Community, klikke på Sign In, hvorefter du skal bede om at få tilsendt et nyt kodeord. Når du har gjort det, kan du logge ind på dit community med det nye kodeord og din email. Når du har klikket på “Aktivér konto” modtager du en mail, hvor du skal indtaste din nye adgangskode. Når du har angivet dit kodeord og accepteret vilkår og betingelser er du oprettet og klar til at deltage ud i debatten med din nye Community-profil. God fornøjelse med din nye bruger, og husk på at vi altid står klar til at hjælpe dig i supporten, hvis du har spørgsmål.
0 0
Posted by
Denne sommer bliver dit Visma Community flyttet til en ny platform og får nyt design. Det betyder, at det både bliver nemmere for dig at finde information og dele erfaringer samt tips og tricks med andre Community-brugere. Hvad betyder det for min profil? Når vi flytter Visma Community over på den nye platform, bliver din brugerprofil og dine informationer selvfølgelig gemt. Du skal dog opdatere din adgangskode i forbindelse med flytningen. Det eneste, du skal gøre, er at klikke på ”Har du glemt din adgangskode?” på loginsiden, så sender vi dig et link, hvor du kan opdatere din adgangskode. Så snart vi kender den præcise lanceringsdato og nærmere information omkring flytningen til det nye community, vil vi dele det med dig herinde. Vi håber, du vil tage godt imod dit nye Visma Community og bliver glad for dine nye muligheder. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os i supporten, hvis du har spørgsmål.
0 0
Posted by
Vedrørende tidligere driftsproblemer med Visma ServiceSuiteGrundet det forhøjet trusselsniveau efter weekendens globale virusangreb WannaCry, blev samtlige servere opdateret for at beskytte Visma og vores kunder. Denne opdatering viste sig at være for finmasket i forhold til udveksling af data mellem de mobile enheder og jeres lokale ServiceSuite. Det forårsagede at ingen data blev udvekslet på vores servere. En løsning blev fundet i går formiddags, og vi er igen oppe og køre på fuld kraft. Vi undskylder mange gange, at vi ikke har været i stand til at informere løbende, eller give et tidsestimat til jer som har kontaktet vores kundeservice de seneste par dage. Vi vil evaluere forløbet med vores udviklingsafdeling, for at sikre en bedre kommunikation, hvis vi skulle komme ud for et lignende tilfælde i fremtiden.
0 0
Over de sidste døgns tid, har vi haft problemer med udveksling af data mellem ServiceSuite og de mobile enheder.Vores teknikker kan se, at registreringer foretaget via de mobile enheder, ikke lader til at være gået tabt. Hvad der er årsagen kan vi desværre ikke sige noget om på nuværende tidspunkt. Vi har vores teknikker på sagen og vender tilbage så snart vi har nyt. Vi undskylder meget for de gener det måtte forårsage. Status : Onsdag den 17. maj 2017 kl. 09:00 : Vores teknikere er stadig på sagen Onsdag den 17. maj 2017 kl. 11:00 : Der ser ud til at samtlige webtjenester igen kører normalt og registreringer fortaget såvel i ServiceSuite som mobile enheder, er udvekslet.
0 0
Posted by
Så er vi igen klar med en ny version af ServiceSuite. I denne version vil du bl.a. kunne genere tjeklister som PDF filer, se hvilke medarbejder der har udført tjeklisten m.v.Vi har nu frigivet version 4.14-001 Nyheder i Visma ServiceSuite: Generer tjeklister som PDF filer i ServiceSuite Online Oplysning om hvilke medarbejder der har udfyldt tjekliste Sletning af tidsregistreringer i ServiceSuite Online, slettes nu også i ServiceSuite Fejlrettelse vedrørende potentiel manglende indsættelse af kunde på aftaler Angive tidsintervaller i kalenderen i ServiceSuite Online 1. Generering af tjekliste som PDF fil Muligheden giver dig en bedre mulighed for at udveksle tjeklister på tværs af systemer. Bruger du eksempelvis ServiceSuite sammen med Stellar, kan du nu se tjeklisten direkte i Stellar via projektet. Du angiver ønske om at generere tjeklister som PDF, her i ServiceSuite Online 2. Vis hvilken medarbejder, der har udfyldt tjekliste Når en tjekliste er udfyldt og en medarbejder har kvitteret for udfyldelse, kan man nu se hvilken medarbeder det er, under fanen Tjeklister på kundeaftalen 3. Mulighed for sletning af tidsregistreringer både i ServiceSuite Online og lokalt. I tidligere versioner, blev sletning af tidsregistreringer via ServiceSuite Online ikke synkroniseret med ServiceSuite. Hvis du benytter tidsregistrering via ServiceSuite Online, opfordrer vi til at opdatere til denne version 4. Sæt kunde på aftale - fejlrettelse Tidligere er kundens oplysninger, først blevet tilknyttet aftalen, såfremt bruger kvitterede ved brug af Enter / Return-knappen. Nu er det muligt uanset om du bruger Mus, Tab, eller Enter / Return.Endvidere bliver kundens mobil nummer, nu også overført til aftalen. 5. Angive tidsintervaller i kalenderen i ServiceSuite Online Nu har du mulighed for at indstille tidsinterval i kalenderen i ServiceSuite Online, på samme måde som kalenderen i ServiceSuite Hvordan får du glæde af den nye funktionaliteter ? Læs den fulde versionsoversigt / funktionsbeskrivelse her (.PDF fil åbnes i separat vindue) Hvordan opdater jeg ? (Gælder ikke brugere på Visma Håndværkerløsningen / ServicePoint, da disse installationer opdateres i samråd med vores teknikere løbende over de kommende dage. Er der spørgsmål, venligst kontakt supporten) I ServiceSuite-programmet under hovedmenuen, finder du link til opdateringen. Hvis I har en serverløsning (flerbruger-løsning) skal I huske at opdatere jeres Server røst, dernæst jeres lokale klientmaskiner efterfølgende. Husk følg dine interne opdateringsrutiner! - Er du i tvivl, kan du kontakte din administrator. Det var de forbedringer, vi fik med denne gang. Mange tak for jeres input til ønsker og forbedringer og rigtig god fornøjelse Med venlig hilsen Team ServiceSuite
0 0
I kalenderoversigten kan du individuelt pr. bruger, indstille visning af tidsinterval helt ned til 10 minutter. Det betyder du nemt kan flytte aftaler via musen eller træk/slip mellem de enkelte timer/dage. Via synlig inddeling af timer, får du hjælp til at styre fokus på såvel aftaler og overblik. Sådan indstiller du tidsintivallet for visning af dine aftaler i kalenderoversigten Log ind på ServiceSuite Online via https://servicesuite.dk/online/login 1. Gå via Indstillinger - Mine Indstillinger for at vælge tidsinterval for kalendervisning i feltet Tidsinterval. Du kan vælge mellem 10, 15, 20 eller 30 minuttes interval. (eks. på angivelse af tidsinterval for kalendervisning) 2. Vælg Gem for at gemme ændringen. Nu vil ændringen for tidsintervalvisningen ses under Planlægning. 3. Gå via Planlægning - Kalender 4. Vælg Uge eller Dagskalender, hvorefter du nu kan se timeopdelingen afhængig af valgte minutinterval. (eks. på 15 minutters interval i ugeoversigt) Intervalvisningen er en hjælp til dig for bedre overblik og for at kunne flytte aftaler direkte i kalenderen mere minutiøst.
0 0
Med den nye version har vi blandt andet lavet en ny webside til Booking, som giver en helt ny måde at se dine aftaler på. Med den nye version af Visma ServiceSuite får du følgende: Ny webside til erstatning/ supplement af Booking Bedre fejlmeddelelser ved synkroniseringsfejl Vedhæftede filer gemmes nu på arkiverede aftaler Ved kopi af aftale kan ERP nummer kopieret med 1. Ny webside til erstatning/ supplement af Booking Vi har igennem længere tid modtaget en række ønsker til ServiceSuite Booking, men da denne side er udviklet i en ældre teknologi, har vi udviklet en ny "ServiceSuite Online" til supplement eller erstatning af Booking siden. Vi har gennem længere tid testet denne webside i samarbejde med enkelte kunder, og vi har fået meget positive meldinger tilbage. Vi har derfor besluttet at den nye side nu stilles til rådighed for alle ServiceSuite-kunder. Du får adgang til tjenesten, ved at logge ind med dine normale login oplysninger på: https://servicesuite.dk/online I det nye login vindue indtaster du de oplysninger du plejer, også vil du få adgang til en ny og spændende måde at se dine aftaler på. Indtast din Aktiveringskode og Kodeord Sæt hak i "Husk mig", for at gemme Aktiveringskoden til næste login Sæt hak i "Forbliv logget ind", hvis du ikke vil logges af når du lukker din browser. Gem evt. linket som bogmærke for nemt at få adgang næste gang du skal booking-siden ServiceSuite Online. ServiceSuite Online giver mulighed for et meget bedre overblik over dine aftaler. Du kan blandt andet se aftaler i måneds, uge og dagsoversigter. Du kan flytte aftaler ved at trække dem rundt med musen (i en browser på en PC), eller med fingeren (på en Tablet med touch-skærm). Det er altså blevet meget nemmere at planlægge din arbejde, da du helt enkelt kan flytte opgaver rundt mellem medarbejdere, men også flytte dem til andre dage. På det ovenstående skærmbillede kan du se, hvordan en ugeoversigt over opgaver fordelt på medarbejdere ser ud. Har du brug for at flytte en opgave fra en medarbejder til en anden, eller at flytte en opgave til en anden dag, så holder du blot musen hen over den aktuelle aftale, og ved at holde venstremusen nede kan du nu flytte rundt på aftalen inden for det viste datointerval. Hvis du klikker på aftalen, kan du redigere den og tilpasse de sædvanlige oplysninger om en aftale. Se et eksempel her: Prøv det gerne selv af, og kom med kommentarer og forslag til forbedringer til os 2. Bedre fejlmeddelelser ved synkroniseringsfejl Det sker desværre en gang imellem, at der opstår synkroniseringsfejl. Det vil sige at data ikke udveksles korrekt mellem ServiceSuite Planner og ServiceSuite Mobile, Online og Booking. Årsagen til disse fejl kan være svære at finde, og imens dette står på, så bliver data ikke ikke udvekslet. Det forstyrrer naturligvis de daglige arbejdsgange indtil problemet er løst. Vi har derfor indført forbedringer i synkroniseringen, der betyder at hvis f.eks. en enkelt aftale ikke synkroniseres, så vil de resterende aftaler alligevel blive synkroniseret, så dit arbejde påvirkes mindst muligt. For at sikre at synkroniseringsfejl ikke overses i længere tid, har vi også tilføjet en advarsel til forsiden i Planner, hvis synkroniseringen ikke har kørt som planlagt. Hvis du har synkroniseringsfejl, kan du starte med selv at se i "Hændelser" for den fejlede opgave. Hvis ikke dette hjælper dig videre, så kontakt vores support med oplysningerne fra hændelsesloggen, også hjælper vi dig videre. Derudover har vi, i et forsøg på at gøre det lettere og hurtigere at identificere årsagen til en synkroniseringsfejl, tilføjet flere oplysninger til fejlmeldingerne. 3. Vedhæftede filer gemmes nu på arkiverede aftaler Det har tidligere været således at billeder, som var lagt på en aftale ikke blev husket, når aftalen blev arkiveret. Vi har i denne version lavet det således, at billeder huskes ved arkiveringm, og derfor nu kan ses igen, hvis aftalen flyttes tilbage fra arkivet. Det skal bemærkes at dette kun gælder fremadrettet, det er kun muligt at bevare tilknytningen på nye aftaler. 4. Ved kopiering af aftale kan ERP-nr. kopieres med Det har længe været et stærkt ønske, at man under kopiering af en aftale kunne knytte det samme ERP ordre eller projektnummer til aftalen. Vi har nu gjort det muligt at bestemme om ERP-nr. skal kopieres med, se skærmbilledet her: Med venlig hilsen Team Stellar/ ServiceSuite
0 0
Posted by
Vi har lyttet til jeres ønsker, og det har kun gjort programmet endnu bedre! Vi har blandt andet lavet nye URL'er, der gør det meget nemmere for dig at tilgå ServiceSuite Mobile og ServiceSuite Booking. Vi har nu frigivet version 4.12-001 Nyheder i Visma ServiceSuite: Nye URL'er - adresser i browseren Hvem må registrere tid for hvem Ny tidsregistrering i ServiceSuite Planner Ny tidsregistrering i ServiceSuite Mobile Arkivering af tid 1. Nye URL'er - adresser i browseren Det skal være enkelt for dig at tilgå Visma ServiceSuite og derfor har vi oprettet nye URL'er for ServiceSuite Mobile og ServiceSuite Booking, der gør det nemt for dig at huske dem. De nye URL'er er: https://servicesuite.dk/mobile https://servicesuite.dk/booking Vi vil har omdirigeret trafikken fra de gamle URL'er, så du automatisk lander på de nye sider. 2. Hvem må registrere tid for hvem I indstillinger har vi lavet en ny fane, der gør det muligt for dig at bestemme, hvem der må registrere tid for hvem. Du finder den nye fane ved at gå til Indstillinger - Brugere - Rediger bruger. Her kan du se den nye fane Tidsregistrering, hvor du selv bestemmer, hvem der må registrere tid for hvem. De valgte indstillinger slår igennem ved tidsregistrering i både ServiceSuite Planner lokalt og ved registrering af tid online på ServiceSuite Mobile. 3. Ny tidsregistrering i ServiceSuite Planner Tidsregistrering på en Aftale vil fremover respektere, hvem man må registrere tid for. Hvis man ikke har rettigheder til at registrere tid for den pågældende Aftale, er tidsregistreringen "dimmet", således at aftalen ikke kan ændres. Ved registrering af ny tid på aftalen kan man kun vælge dem man har fået tilladelse til at registrere for, man kan dog altid registrere tid for sig selv. 4. Ny tidsregistrering i ServiceSuite Mobile Der har længe været et stort ønske om at kunne styre, hvem der må registreres tid for på ServiceSuite Mobile. Vi har nu lavet det sådan at man fremover kun kan registrere tid for de medarbejdere man har fået tilladelse til at registrere tid for. Se indstillingerne ovenfor. I ServiceSuite Planner giver "Admin brugeren" tilladelse til at registere tid, ved at ændre indstillingerne for den enkelte medarbejder. På ServiceSuite Mobile kan du nu registrere tid og se ugeoversigt, tryk på den enkelte dag for at se og redigere registreringerne. I eksemplet herunder, har medarbejderen fået tilladelse til at registrere tid for alle medarbejdere i Team 2, og han kan på ServiceSuite Mobile tilføjge tid via Aftalen og evt. ændre i tiden via oversigtsbilledet Tid, hvor han også har den samlede oversigt for den pågældende uge. Du kan bladre i ugerne ved at trykke op de små pile ud for datoerne for oven. 5. Arkivering af tid Med den nye version vil Tidsregistreringer fremover blive arkiveret samtidig med at Aftalen arkiveres, hvis indstillingerne i Stellar er sat til at Aftalen skal arkiveres ved godkendelse, og ServiceSuite indstillingerne er sat til arkivering. Det vil sige at arkivering af tidsregistreringer følger opsætningen i ServiceSuite, når der i Stellar er sat "hak" i Arkiver aftale/ ordre. NB!! Husk at du ikke skal tidsregistreringer som skal bruges til lønoversigter etc. ikke skal arkiveres automatisk. Opgrader til den nye version og få de nye funktionaliter For at få adgang til de nye funktioner i Visma ServiceSuite skal du opdatere via programmet. Når du logger ind i dit program, vil du få besked om opdateringen og der vil være et link til opdatering. Det var alt for denne gang - Visma-teamet
0 0
Posted by
I ServiceSuite er det muligt at ændre visningen af dine varer, så du selv kan bestemme hvilke informationer du ønsker at se. Dette gør det nemmere og mere overskueligt at navigere rundt i dit varekartotek.Når du skal oprette din egen vare visning, skal du via Kartoteker - Produkter / Varer - Rediger visninger. Klikker du på Tilføj får du mulighed for at oprette og redigere din vare visning i ServiceSuite. Start med at tildele visningen et navn og evt. beskrivelse. Vælg herefter det/de felt(er) du ønsker visningen skal indeholde, markér det ønskede felt i Mulige felter og klik på pilen for at tilføje dem til visningen. 1. Du har mulighed for at angive hvor mange varer din visning skal indeholde, dette slår igennem på online delen så det kan være en fordel at mindske visningen af antal vare hvis der opleves hastighedsproblemer. 2. Angiv hvilket standard søgefelt din visning skal starte med når du søger efter dine vare, du kan altid ændre hvad du søger efter. 3. Standard kriterie gør det muligt at afgrænse din søgning yderligere. Hvis vi tager udgangspunkt i ovenstående billede, søger vi efter vare nr. som indeholder det vi søger efter, så ved denne søgning får vi alle varenumre frem der indeholder det vi søger efter. 4. Skal sorteringen være Stigende eller Faldende. 5. Vælg hvad du vil sortere efter.
0 0
Posted by
Hvordan får man lavet en automatisk sikkerhedskopi af ServiceSuite?Sådan laver du kan du lave en automatisk sikkerhedskopiering af ServiceSuite: Vi skal nu have fundet følgende informationer frem fra ServiceSuite SQL'en. 1. Servernavn localhost kan bruges her2. INSTANCE SERVICESUITE (Dette kan man finde i oversigten over lokale tjenester med "SQL Server (SERVICESUITE)"3. Databasenavn ServiceSuite (Dette kan man finde i SQLStudio Manager under Databaser) Vi skal så have oprettet en backup mappe, hvis ikke den allerede er oprettet, eg. C:\MSS_Backup.Til allersidst, da vil vi gerne have omdøbt backup til backupfil_ååååmmdd. En standard installation vil da have følgende informationer:1. Servernavn = localhost eller navnet på serveren/PC'eren2. INSTANCE = SERVICESUITE3. Databasenavnet = ServiceSuite Åben et tekstdokument på skrivebordet og skriv følgende (Der kan kopieres fra vejledningen)NB: Husk selv at rette, så det passer med jeres oplysninger (markeret med fed skrift) Startecho:: set folder to save backup files ex. BACKUPPATH=C:\MSS_backupset BACKUPPATH=C:\MSS_Backup :: set Sql Server location ex. set SERVERNAME=localhost\SERVICESUITEset SERVERNAME=localhost\SERVICESUITE :: set Database name to backupset DATABASENAME=ServiceSuite set BACKUPFILENAME=%BACKUPPATH%\%DATABASENAME%.bakecho. sqlcmd -E -S %SERVERNAME% -d master -Q "BACKUP DATABASE [%DATABASENAME%] TO DISK = N'%BACKUPFILENAME%' WITH INIT , NOUNLOAD , NAME = N'%DATABASENAME% backup', NOSKIP , STATS = 10, NOFORMAT"echo. ren C:\MSS_Backup\%DATABASENAME%.bak %DATABASENAME%_%date:~-4,4%%date:~-7,2%%date:~-10,2%.bakSlutGem nu filen med navn "MSS Backup.bat" (eller med .cmd). Filen kan også hentes her: MSS Backup.bat Når man har testet, at det virker, så kan man tilføje filen til Serveren's "Opgavestyring" (Engelsk Scheduled Task Manager) med hvornår den skal køre på et bestemt tidspunkt.Her en henvisning til Microsofts vejledning omkring Opgavestyring i Windows 8:
0 0
Posted by