Visma ServiceSuite
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Velkommen til Visma ServiceSuite Community

Diskuter fag- og produktrelaterede emner og få svar på dine spørgsmål. Du kan også finde vejledninger og brugertips til ServiceSuite, og vi holder dig opdateret på nyheder og opdateringer til dit produkt.
Recent topics

Som bruger får du mulighed for at deltage aktivt i debatten på dit community, rose indlæg, samt at hente eventuelle downloads til dit program. Sådan opretter du dig som bruger på Visma Community:   Klik på Registrer Udfyld felterne i formularen og klik “Tilmeld dig” Herefter modtager du en email med et aktiveringslink. Klik på knappen “Aktivér konto”. OBS: Modtager du en mail, hvor der står at du allerede er registreret som bruger, så skal du gå tilbage til dit Community, klikke på Sign In, hvorefter du skal bede om at få tilsendt et nyt kodeord. Når du har gjort det, kan du logge ind på dit community med det nye kodeord og din email. Når du har klikket på “Aktivér konto” modtager du en mail, hvor du skal indtaste din nye adgangskode. Når du har angivet dit kodeord og accepteret vilkår og betingelser er du oprettet og klar til at deltage ud i debatten med din nye Community-profil.   God fornøjelse med din nye bruger, og husk på at vi altid står klar til at hjælpe dig i supporten, hvis du har spørgsmål.  
0 0
Posted by
Denne sommer bliver dit Visma Community flyttet til en ny platform og får nyt design. Det betyder, at det både bliver nemmere for dig at finde information og dele erfaringer samt tips og tricks med andre Community-brugere.       Hvad betyder det for min profil? Når vi flytter Visma Community over på den nye platform, bliver din brugerprofil og dine informationer selvfølgelig gemt. Du skal dog opdatere din adgangskode i forbindelse med flytningen. Det eneste, du skal gøre, er at klikke på ”Har du glemt din adgangskode?” på loginsiden, så sender vi dig et link, hvor du kan opdatere din adgangskode. Så snart vi kender den præcise lanceringsdato og nærmere information omkring flytningen til det nye community, vil vi dele det med dig herinde. Vi håber, du vil tage godt imod dit nye Visma Community og bliver glad for dine nye muligheder. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os i supporten, hvis du har spørgsmål.
0 0
Posted by
Vedrørende tidligere driftsproblemer med Visma ServiceSuiteGrundet det forhøjet trusselsniveau efter weekendens globale virusangreb WannaCry, blev samtlige servere opdateret for at beskytte Visma og vores kunder. Denne opdatering viste sig at være for finmasket i forhold til udveksling af data mellem de mobile enheder og jeres lokale ServiceSuite. Det forårsagede at ingen data blev udvekslet på vores servere.  En løsning blev fundet i går formiddags, og vi er igen oppe og køre på fuld kraft. Vi undskylder mange gange, at vi ikke har været i stand til at informere løbende, eller give et tidsestimat til jer som har kontaktet vores kundeservice de seneste par dage. Vi vil evaluere forløbet med vores udviklingsafdeling, for at sikre en bedre kommunikation, hvis vi skulle komme ud for et lignende tilfælde i fremtiden.
0 0
Over de sidste døgns tid, har vi haft problemer med udveksling af data mellem ServiceSuite og de mobile enheder.Vores teknikker kan se, at registreringer foretaget via de mobile enheder,  ikke lader til at være gået tabt. Hvad der er årsagen kan vi desværre ikke sige noget om på nuværende tidspunkt. Vi har vores teknikker på sagen og vender tilbage så snart vi har nyt. Vi undskylder meget for de gener det måtte forårsage.   Status : Onsdag den 17. maj 2017 kl. 09:00 : Vores teknikere er stadig på sagen Onsdag den 17. maj 2017 kl. 11:00 : Der ser ud til at samtlige webtjenester igen kører normalt og registreringer fortaget såvel i ServiceSuite som mobile enheder, er udvekslet.
0 0
Posted by
Så er vi igen klar med en ny version af ServiceSuite. I denne version vil du bl.a. kunne genere tjeklister som PDF filer, se hvilke medarbejder der har udført tjeklisten m.v.Vi har nu frigivet version 4.14-001  Nyheder i Visma ServiceSuite: Generer tjeklister som PDF filer i ServiceSuite Online Oplysning om hvilke medarbejder der har udfyldt tjekliste Sletning af tidsregistreringer i ServiceSuite Online, slettes nu også i ServiceSuite Fejlrettelse vedrørende potentiel manglende indsættelse af kunde på aftaler Angive tidsintervaller i kalenderen i ServiceSuite Online 1. Generering af tjekliste som PDF fil Muligheden giver dig en bedre mulighed for at udveksle tjeklister på tværs af systemer. Bruger du eksempelvis ServiceSuite sammen med Stellar, kan du nu se tjeklisten direkte i Stellar via projektet. Du angiver ønske om at generere tjeklister som PDF, her i ServiceSuite Online   2. Vis hvilken medarbejder, der har udfyldt tjekliste Når en tjekliste er udfyldt og en medarbejder har kvitteret for udfyldelse, kan man nu se hvilken medarbeder det er, under fanen Tjeklister på kundeaftalen   3. Mulighed for sletning af tidsregistreringer både i ServiceSuite Online og lokalt. I tidligere versioner, blev sletning af tidsregistreringer via ServiceSuite Online ikke synkroniseret med ServiceSuite. Hvis du benytter tidsregistrering via ServiceSuite Online, opfordrer vi til at opdatere til denne version    4. Sæt kunde på aftale - fejlrettelse Tidligere er kundens oplysninger, først blevet tilknyttet aftalen, såfremt bruger kvitterede ved brug af Enter / Return-knappen. Nu er det muligt uanset om du bruger Mus, Tab, eller Enter / Return.Endvidere bliver kundens mobil nummer, nu også overført til aftalen.    5. Angive tidsintervaller i kalenderen i ServiceSuite Online Nu har du mulighed for at indstille tidsinterval i kalenderen i ServiceSuite Online, på samme måde som kalenderen i ServiceSuite   Hvordan får du glæde af den nye funktionaliteter ? Læs den fulde versionsoversigt / funktionsbeskrivelse her (.PDF fil åbnes i separat vindue)   Hvordan opdater jeg ? (Gælder ikke brugere på Visma Håndværkerløsningen / ServicePoint, da disse installationer opdateres i samråd med vores teknikere løbende over de kommende dage. Er der spørgsmål, venligst kontakt supporten) I ServiceSuite-programmet under hovedmenuen, finder du link til opdateringen. Hvis I har en serverløsning (flerbruger-løsning) skal I huske at opdatere jeres Server røst, dernæst jeres lokale klientmaskiner efterfølgende.  Husk følg dine interne opdateringsrutiner! - Er du i tvivl, kan du kontakte din administrator. Det var de forbedringer, vi fik med denne gang. Mange tak for jeres input til ønsker og forbedringer og rigtig god fornøjelse Med venlig hilsen Team ServiceSuite
0 0