peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Projektitehtävien kanbanista. Saisiko kanbaniin näkymään ainoastaan aktiivisten projektien tehtävät?En haluaisi poistaa projektitehtävää kokonaan projektilta kun tehtävä on tehty (valmis), koska kun menen myöhemmin katsomaan esimerkiksi hylättyjen tarjouksien osalta projektitietoja niin olen nyt itse kirjannut näihin tehtäväkortteihin asioita joista olisi apuja kun tehdään johtopäätöksiä miksi meidän tarjous hylättiin.
Tuotejulkaisu vko 3 Parannukset: Maventa: Aikakatkaisun kestoa pidennettiin Maventa integraation osalta. Muut: Uusi Help Centre käyttöliittymä. Uudet ikonit niiden tilalle jotka aiheuttivat ongelmia. Projektit: Projektin taloustiedot osiossa Lisää maksuerä tai kulu -teksti on nyt esitetty näkyvämin. Resursointi: Ilmoitus kun käyttäjä lisää, jakaa tai poistaa allokaation tai muuttaa sen toiselle henkilölle. Raportit: Nyt laskut raportilla voi käyttää suodattimena laskun lisäys päivämäärää. Valitse kaikki toiminnalisuus löytyy useista kohdista suodattimissa. Matkalaskut: Kun matkalasku lisäosaa ei ole otettu käyttöön, käyttäjä ei pysty lisäämään liitteitä matkakuluille. Vikakorjaukset: Kääyttöoikeudet: Käyttäjä sai virheilmoituksen kun meni prjektisuunnitelma välilehdella ja käyttäjällä ei ollut oikeuksia talouslukuihin. Hinnoittelu: Joissakin tapauksissa hinnastojen päivittämisessä esiintyi ongelmia. Raportointi: Työ, työnumero ja työn vastuuhenkilö suodattimet eivät toimineet käyttäjät ja käyttäjäanalyysi raporteilla. Taloustiedot aikajanalla raportin Yksikkö -suodatin ei toiminut oikein. Asetukset: Kirjaudu ulos painike puuttui. Skandinaaviset kirjaimet näkyivat väärin projektin avainsanoissa ja yhteyshenkilöillä. Joissakin tapauksissa käyttäjä ei päässyt asetuksista Yritystiedot osioon.
Hei Ville, soittelinkin sinulle tähän liittyen ja kävimme läpi, miten eri aktiteettiryhmät näkyvät Severassa ja miten saat määritettyä oletusaktiviteettiryhmän, jolle kalenterimerkinnät synkronoituvat. Mukavaa päivänjatkoa!
Kun jätän Communityyn idean tai keskustelun avauksen, olisi hyvä, jos Vismalta joku kävisi kommentoimassa asiaa, jolloin tietäisin, että siihen on reagoitu.Tällä hetkellä suurin osa (?) on sellaisia, mihin kukaan Vismalainen ei ota mitään kantaa.Jos Community on kanava, jossa halutaan kehitysehdotuksia ja keskustelua ohjelmistosta, niin mielestäni Vismalaisten pitää itse ahkerasti myös osallistua.Nyt ainakin minulla on usein fiilis, että tänne kirjoitellaan, muutama muu käyttäjä mahdollisesti lukaisee ne läpi ja parhaassa tapauksessa peukuttaa, mutta siihen jää.
Hei Hanna, kiitos viestistäsi! Valitettavasti yhteyshenkilön muuttaminen toiselle yritykselle ei onnistu muutoin kuin lisäämällä yhteyshenkilön tiedot uudelleen toiselle yritykselle. Tähän liittyen meille onkin avattu kehitysidea, joten tätä kannattaa käydä äänestämässä. Kehitysidea löytyy osoitteestahttps://community.visma.com/t5/Severa-ideointi/Yhteyshenkilon-liittaminen-toiseen-yritykseen/idi-p/167561 Mukavaa päivänjatkoa!