peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Mielestäni ei ole loogista että asiakkaat välilehdellä on ainoastaan aktiiviset asiakkaat ja inaktiiviset asiakkaat näkyvät vain raporteilla. Jos siis haluaa selata asiakkaita niin ainoa tapa on tehdä raportti. Mielestäni tämä ei ole kovin tehokasta. Parempi tapa olisi että asiakkaat-välilehdellä olisi kaikki asiakkaat ja filtterit valmiina kuten projektivälilehdellä, jolloin voisi suodattaa aktiiviset tai inaktiiviset asikkaat tms.
Ehdottomasti tarpeellinen olisi negatiivinen valinta suodattimissa
Tuotteiden ryhmittely laskulla ei toimi käyttäjillä jolla tuotteet tulevat integraation kautta, koska tuotteita ei saa asetettua mihinkään ryhmään, eivätkä ne linkity tuoterekisteriin.Ehdotan siis tähän pikaisena ratkaisuna tuotetyypin lisäämistä Laskutuksen ryhmittelyyn (Tuotetyypit siis Severan asettamat; Oma Työ, Alihankinta, Tuotteet).Integraation kautta tulleita tuotteita ei saa asetettua mihinkään ryhmään, joten laskulla kaikki tuotteet kerääntyvät tällä hetkellä yhdeksi köntäksi nykyisillä valintavaihtoehdoilla.Tällä hetkellä käyttäjät joutuvat laskemaan käsin tuotteiden summat yhteen tuoteryhmittäin, lisäämään sen tiedon uutena rivinä ja merkkaamaan alkuperäiset rivit ei laskutettavaksi.
Ehdotan tuoteryhmä -tietueen lisäämistä itse tuotteelle. Tällä hetkellä työllä olevien tuotteiden tuoteryhmää ei saa muutettua, ainoastaan tuotteen tyyppiä (Oma työ, Tuotteet, Alihankinta).Integraation kautta tulleita tuoterivejä ei saa ohjattua tuoterekisteriin joten kun nämä tuotteet tulevat laskulle, ei niillä ole ryhmää, eikä ryhmää saa asetettua mistään.
Meillä monessa projektissa tulee käyttöön hintaleikkuri tietyn kattohinnan ylitettyämme. Leikkuri on kiinteä prosentuaalinen osuus kulloinkin laskutettavasta palkkiosta. Onko olemassa tapaa lisätä leikkuri tuleville laskuille, joka automaattisesti automaattisesti lisäisi vähennysrivin ilman, että sen lisäämistä tarvitsisi itse muistaa?