peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Tähän oli alustan toimittajalla näkemys, että halutaan ideoissa peukut vain itse idealle. Noh, itse näen tämän asian ehkä vähän toiselta kantilta, mutta on heilläkin pointtinsa. Mutta tällä hetkellä se ei tosiaan ainakaan ole mahdollista.
Löytyy rapsoista käyttäjälistalta ja -analyysiltä.
Severassa projektilla Myynti -> Tila -> Myynnin arvo näyttää kaikkien lähetettyjen tarjousten summaa.Tämä voisi päivittyä siten, että mikäli tarjous on tilassa "Hylätty", se ei näy summassa.Jos otetaan esim myyntiputkeen tarjoukset, näkyy nyt sekä avoimet, että hyvätyt tarjoukset summassa, mikä ei ole oikein.
Suoraan projektilta maksuerää luodessa antaa Severa kaikki mahdolliset työlajit/tuotteet vaihtoehdoiksi, olisiko mahdollista ensinnäkin valita, onko kyseessä maksuerä vai kulun lisääminen ja näille molemmille lajeille omat tuotelistauksensa, jota pystyisi rajaamaan?Tuntisyötön kautta maksuerän pystyy luomaan ja silloin se Projektin asetuksissa tehty rajaaminen toimii mainiosti; ainoa ongelma on, että tätä kautta saa kerrottua vain kappalemäärän ja kuvauksen (ei hintaa, eräpäivää tms.)