peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Tervetuloa Visma Severa Communityyn!

Sivuiltamme saat ajankohtaista tietoa ohjelmistosta, voit keskustella muiden käyttäjien kanssa sekä löydät nopeasti hyödyllisiä neuvoja ohjelman käyttöön liittyen.
Viimeisimmät aiheet

Tärkeät tiedotteet pitää näkyä päänäytöllä eli Yhteenveto -välilehdellä.Nyt niitä saa hakea, että löytää.Eilen oli ilmoitettu lyhyt huoltokatko, mistä ei ollut mitään tietoa ainakaan minulla ennen kun etsin ymmärsin katsoa "Tärkeät tiedotteet" kohtaa.Lyhyt huoltokatko Visma Severassa torstaina 8.11.2018 noin klo: 7:00updated by Daniel Linna eilen
Hei.Haluaisin saada laskulle näkyviin projektin toteuttaneen yksikön. Meillä on tehty laskun tagien avulla laskulle automaattisesti tuleva projektin nimi, mutta yksikköä ei ole tag listassa, niin en saa sitä automaattisesti laskulle.Kuinka tällainen saadaan toteutettua, jotta ei tarvitse laskun muistiinpanoon tai toistuvaan tekstiin käsin kirjoittaa joka kerta? Liitteenä myös kuva käytettävissä olevista tageista ja luulisin ettei yksikön lisääminen sinne olisi iso asia.Laskun tagitTerveisin,Saku Partamies
Tuotejulkaisu vko 44 Parannukset: Laskutus: Parannuksia Kanban näkymään. Nyt on mahdollista päivittää laskutustietoja laskulta projektille. Asetus löytyy laskun yksityiskohtaiset tiedot kohdasta. Mahdollisuus vaihtaa Alv % mikäli laskun asetuksissa "Näytä välisummina tuntien, matkakulujen ja maksuerien kokonaissummat" -valinta on valittuna. Aktiviteetit: Mahdollisuus kuitata valmiiksi tai lykätä aktiviteetteja massana. Tämä voidaan tehdä Tehtävälistan tai Aktiviteetti raportin kautta. KPI: Voit määrittää mikäli kulut käyttäjien KPI luvuissa sisältävät työtuntien kulut, matkakulut ja tai tuotteet jotka käyttäjä on lisännyt. KPI luvut ymmärtävät rahallisen määritelmän ja pystyvät automaattisesti antamaan tuloksen esimerkiksi muodossa € tai €/h. Asetukset: Mahdollisuus avata uusia välilehtiäyläpalkin pudotusvalikoista (Raportit, Historia, Työtuntien hyväksyntä) Projektit: Projektipohjan parannuksia. Raportit: Voit lisätä avainsanoja useille projekteille Projekti listaraportilla. Mahdollisuus raportoida työkuluja, muita kuluja, kokonaiskuluja, myyntikatetta, katetta ja kokonais veroja Tarjous listaraportilla. Kalenteri: Mahdollisuus määrittää kalenterin esittämä ajanjakso. Voit myös määrittää alkaako viikko maanantaista vai sunnuntaista, sekä näytetäänkö viikonlopun päivät. Työpöytä: Näkymä rullaa automaattisesti juuri lisätyn sisällön kohdalle. Vikakorjaukset: CRM: Asiakkaan vaihtaminen ei ollut mahdollista mikäli projektille oli lisätty tarjous. Asiakkaan vaihtaminen ei ollut mahdollista mikäli projektille oli lisätty aktiviteetti. Laskutus: Asiakkaan laskutusyhteyshenkilö ja osoite kentät jäivät tyhjiksi kun vaihdoit laskulla asiakasta. Raportit: Raportin suodattimet ja arvot eivät muuttuneet oikein raportille porauduttaessa. Visma Business ja Visma Global: Kun lasku siirrettiin Severasta, yksikkötietoa ei otettu käyttäjältä vaan projektipääliköltä. Matkalaskut: Alkamis- ja loppumisaikaa ei ollut mahdollista lisätä matkakuluille. Tunnit & kulut: Uudessa käyttöliittymässä "Liity vaiheelle" toiminto ei toiminut mikäli käyttäjä oli jo lisättynä jollekin projektin muista vaiheista. Projektit: Laskutusyhteyshenkilön muuttaminen projektin asetusten kautta ei ollut mahdollista.
Asiakkaan alla Taloustiedot -välilehdellä on erinomainen raportti Asiakkaan taloustiedot.Tähän raporttiin kun saisi päivämäärä -suodattimen, niin se olisi tosi toimiva.Tällä hetkellä raportti on jopa harhaanjohtava, koska näyttää ainoastaan 6 kuukautta, mutta yhteensä on kuitenkin "aikojen alusta".
Järjestä laskuun/vedokseen visuaalinen merkki tms. ”Finvoice-lasku” kun asiakkaalle määritelty Finvoice-osoite.Tuollainen oli vanhassa Severassa ja se oli toimiva systeemi.