avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Severa

Finn informasjonen du trenger om Visma Severa - innenfor alt fra prosjektstyring, til timeregistrering, til mobile løsninger. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Ønsker å selektere hva integrasjonen overfører og ikke, feks. på kundeprofilnivå, slik at ikke alle kunder overføres visma.net - Severa.
Ønsker støtte for at avdeling følger fra Severa til visma.net, for eksempel på prosjekt.
Ønsker ytterligere funksjonalitet rundt tidsregistrering, slik at de som registrerer timer kan slippe å velge overtid selv. Ønsker et oppsett hvor man kan definere tidspunkter/saldo hvor overtid skal slå inn automatisk ved timeføring, og parametersette dette per ansatt eller brukergruppe.
Inne på ett prosjekt kan man pdd. sette at prosjektet skal faktureres på en annen kunde enn den prosjektet ligger under.I noen tilfeller kan det være slik at alt på en gitt kunde, skal faktureres på en annen kunde. Da hadde det vært nyttig om dette kunne defineres direkte på kunde. Altså et "Kunde for fakturering" valg inne på en kunde.Mest naturlig burde nok dette valget vært under Kundeinstllinger > Faktureringsinformasjon > Kunde for fakturering
Prosjekter og faser kan endre seg i løpet av ett prosjekt.Og det kan oppstå situasjoner der at man har en fase som man ønsker å skille ut som eget prosjekt.I slike situasjoner hadde det vært smart å kunne flytte fasen fra ett prosjekt til ett annet.Da ville ført tid, medlemmer, prosjektoppgaver og annet som var knyttet til den fasen følge med over til nytt prosjekt.I dag så er detterelativt omstendelig siden man må opprette alt på nytt, og alle timeføringer må flyttes en og en.Utfordringer kan være knyttet til fakturering. Men produkter med "Fakturering når fasen er fullført" burde nok også fulgt med over til nytt prosjekt.Valget for "Flytt til annet prosjekt" burde ligge i fase-menyen.
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (370)