avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Severa

Finn informasjonen du trenger om Visma Severa - innenfor alt fra prosjektstyring, til timeregistrering, til mobile løsninger. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Jeg har problemer med å endre tildelt ansatt for en Prosjektoppgave.Får følgende feilmelding:Noe gikk galt.Owner can not be changed for this activity when calendar sync is used.Meldingen erjo forståelig nok. Selvom det i seg selv er begrensende at man ikke kan endre ansatt når man bruker kalender synkronisering.Men... nå har vi deaktivert synkronisering for nettopp Prosjektoppgaver.Og da burde det vel fungere smertefritt?jf. vedlagt bilde fra våre innstillinger.
Selv om passordet ditt er på avveie er ikke brukerkontoen din det. Hvis du har aktivert totrinnskontroll, da.
Hvis man lukker et prosjekt, uten å f.eks velge "Avvis tilbud". Slik at prosjektet fortsatt står som Lead, så ligger det fortsatt i salgs-pipelinen. Ville det ikke være mest fornuftig om lukkede prosjekter blir tatt vekk fra salgs-pipelinen? Uavhengig av om man har valgt en riktig salgs-status?
Ønsker mulighet for å enkelt legge ved timeliste i form av rapporteller annen utskrift av timer førttil faktura fra Severa.
Testet med å opprette et malprosjekt med en god del prosjektfaser. Når man knytter et malprosjekt til et eksisterende prosjekt, bør også estimat på timer og frister endres i takt med at prosjektets start settes.Eksempel: fase 1 vet man skal ha 2 timer estimat og skal ha frist 7 dager etter fasestart. Fase 2 skal ha 5 timer i estimat og skal utføres fra 3 dager etter prosjektstart og i 14 dager.Så det er altså slik at både varighet på fasene og fasestart etter prosjektstart bør bli overført til det prosjektet man velger å legge inn en prosjektmal på, i tillegg til at gantt-diagrammet med frister blir endret ut fra prosjektstart.
Relevante linker
Les om Community Live 2018
Påloggede brukere (281)