avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Severa

Finn informasjonen du trenger om Visma Severa - innenfor alt fra prosjektstyring, til timeregistrering, til mobile løsninger. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

For enhver prosjekt- og konsulentbedrift er det viktig å ha full kontroll over alle faser i et prosjekt – fra planlegging, gjennomføring, timeregistrering til økonomi.Med god ressursplanlegging kan du enkelt og effektivt allokere de ressursene du har. Full oversikt over prosjektstatus, medarbeidere og bedriften for øvrig er viktig for å kunne overleve i dagens marked. I vedlagte dokument finner du en veiledning for hvordan man jobber med Ressursallokering i Severa.
Ønsker mulighet for å enkelt legge ved timeliste i form av rapporteller annen utskrift av timer førttil faktura fra Severa.
Det hadde vært nyttig å kunne flytte et prosjekt til en annen kunde.Dette kan være hvis man haropprettetett prosjekt på feil kunde i utgangspunktet. Enten ved en feileller fordi prosjektleder ikke forstod tydelig nok hvem som var kunden (i tilfeller med flere firmaer i samme konsern).Da bør aktiviteter, deltakere og førte timer følge med over.Ser utfordringen hvis det har blitt fakturert på prosjektet allerede.Det kan løses ved at eksisterende fakturaer beholder nåværende fakturadetaljer.Og at eventuelt "gammel kunde" blir med over i prosjektet som "Kunde for fakturering".Valg for flytting bør væretilgjengelig i følgende i to menyer:
I vedlagte dokument finner dere veiledning for føring av timer, fravær og avspasering. I dokumentet får dere oversikt og eksempler på -timer -fravær -avspasering -rapporter
Flere har etterspurt mulighet til å legge til timer direkte fra prosjektplan. Det er nå tilgjengelig i nye Visma Severa
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (168)