Visma Sign partnerit
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Visma Sign –kumppanikirje - maaliskuu 2018 - palvelun verkko-osoitteiden muutos, käyttöohjeet, uutta toiminnallisuuttaHinnoittelun muutos tuo paljon uusia asiakkaita allekirjoituspalvelun käyttäjäksi Sähköisten lomakkeiden ja pohjoismaisen käytön kysyntä on kovaa Lomakkeiden jakamismahdollisuus luo uuden tavan aktivoida omia asiakkaita palvelun käyttäjiksi Hyödynnä uudet mahdollisuudet!Huom. 1.3.2018 jälkeen kumppanin oman yrityksen tulee olla rekisteröityneenä Visma Sign -palvelussa, jotta kumppanilaskutus ja tuloutus toimii oikein, ja että tuleva kumppanikäyttöliittymä ja -API ovat käytettävissä. Lisäksi palvelun pääkäyttäjärooleihin merkityt henkilöt saavat pääkäyttäjätiedotteet. Varmista että yrityksesi on rekisteröity palveluun ja oikeat henkilöt pääkäyttäjinä.
Visma Sign –kumppanikirje - tammikuu 2018 - hinnastomuutos, Pohjoismainen saatavuus, Visma Sign FormsVisma Sign -palvelun nopea kehitys jatkuu. Katso alta muutokset ja hyödynnä omassa liiketoiminnassasi!Huom. 1.3.2018 jälkeen kumppanin oman yrityksen tulee olla rekisteröityneenä Visma Sign -palvelussa, jotta tuleva kumppanikäyttöliittymä ja -API ovat käytettävissä. Katso tarkemmin itse kirjeestä.
Marraskuu 2017 kumppanikirje - Runsaasti parannuksia ja mahdollisuuksia!Visma Sign –palveluun tulee lukuisia muutoksia tässä ja ensi kuussa. Kannattaa tutustua uusiin mahdollisuuksiin ja hyödyntää omassa liiketoiminnassasi!Monet muutoksista näkyvät myös asiakkaillesi. Huomioithan esimerkiksi Sign-palvelun lähettämien sähköpostien osoitteistuksen muutokset ajoissa, samalla kun autat asiakkaitasi hyödyntämään laajentunutta palvelua.
Visma Sign -palvelu kehittyy nopeasti.Sähköpostiisi toimitettavat kumppanitiedotteet kertovat tulevista muutoksista ja hyödyntämismahdollisuuksista.*Tälle sivulle julkaistaan aina uusimmat versiot erilaisista myyntiesityksistä ja muista myynnin tukivälineistä. Kannattaa laittaa sivun muutokset seurantaan valitsemalla sivun ylänurkasta Seuraa, jolloin saat aina tiedon kun uusi versio tai kokonaan uusi aineisto on julkaistu.Visma Sign -videoita (Youtube):Visma Sign - Sähköinen allekirjoitus - YouTubeSähköinen allekirjoitus Visma Signilla - YouTubeVisma Sign - Metsästys - YouTubeVisma Sign: Tulostus - YouTubeVisma Sign - Kalastus - YouTube* Etkö saa kumppanitiedotteita? Lähetä omat ja muiden tietoa tarvitsevien sähköpostiosoitteet Sign-kumppanitukeen - pysyt jatkossa ajan tasalla.
Kumppaneille on kolme kumppanuusmallia, jolla he saavat loppuasiakkaille allekirjoituspalvelun käyttöön:Jälleenmyyjä markkinoi Visma Sign -allekirjoituspalvelua asiakkailleen. Asiakkaat rekisteröityvät selainpalvelun käyttäjäksi, ja tarvittaessa ottavat käyttöön myös Visma Sign API:n ohjelmointirajapinnan omiin sovelluksiinsa tai verkkolomakkeisiinsa liitettäväksi. Visma laskuttaa asiakkaita kuukausittain ja tulouttaa jälleenmyyjälle myyntipalkkion asiakkaiden tekemien allekirjoitustapahtumien perusteella kvartaaleittain.Toteuttajakumppani tekee asiakaskohtaisia sovelluksia tai verkkopalveluja, ja hyödyntää niiden osana Visma Sign -allekirjoituspalvelua. Jokainen asiakas rekisteröityy erikseen allekirjoituspalveluun, tai kumppani rekisteröi asiakkaan yrityksen puolesta. Visma laskuttaa asiakkaita kuukausittain ja tulouttaa toteuttajakumppanille myyntipalkkion asiakkaiden tekemien allekirjoitustapahtumien perusteella kvartaaleittain.Ohjelmistokumppani (VAR- tai ISV-kumppani) tarjoaa markkinoille usean asiakasorganisaationsa käyttämää ohjelmistoa tai verkkopalvelua, jonka osaksi on upotettu allekirjoituspalvelu. Kumppani perustaa asiakkaat allekirjoituspalveluun Visma Sign Partner API -rajapinnan kautta. Kumppani laskuttaa asiakasta. Visma toimittaa kumppanille tapahtumaerittelyn asiakkaiden allekirjoitustapahtumista kuukausittain ja tukkulaskuttaa kumppania.Visma tukee kumppanien myyntiä ja muuta toimintaa riippumatta kumppanityypistä mm. sähköpostin ja tukimateriaalien kautta. Ohjelmistokumppaneille tarjotaan vuorovaikutteinen pääsy tekniseen, arkkitehtitasoiseen tukeen.