avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Standard lagres signaturen i dokumentet uten informasjon om et firma, organisasjon eller en annen person underskriveren representerer. Derimot kan det være behov for i noen tilfeller. Denne artikkel beskriver hvordan dette kan gjøres og ser ut i Visma Sign ved invitasjon, signering og på signert dokumentet til slutt. Invitasjon Velg Signaturer via et firma. Når du velger denne funksjonen, vises et blått ikon ved siden av signaturen. Du kan slå funksjonen på eller av for ulike signere ved å klikke på ikonet. Signering Detaljer om firmaet eller personen som representeres, blir lagt til ved signering. Her kan man som underskriver velge Representant, Signeringsrett eller Formynder og så velge eller skrive navnet til firmaet, organisasjonen eller personen. Dokument På dokumentet vil det da se slik ut. Og den som har invitert til signering ser det igjen i dokumentarkivet, på følgende måte.
Birgit Skarstein tar på seg en glorete badehette for å gjøre føring reiseregninger LITT mer gøy. Hva gjør du?
September 2018 ble Visma utsatt for et hackerangrep. Hackerne lyktes ikke i sitt forsøk, og ingen kundedata kom på avveie. Visma har jobbet tett med nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM NorCERT) og politiet for å etterforske saken.
Visma Sign er et system som gir deg muligheten til å laste opp dokumenter og sender for signering. Du kan sende invitasjoner med e-post / SMS eller integrere Visma Sign direkte med din tjeneste. Du kan legge på tofaktorautentisering dersom du ønsker ekstra sikkerhet. Personen som mottar dokumentet klikker på linken, ser over dokumentet, og signerer enkelt med BankID. Det signerte dokumentet ligger trygt i arkivet tilgjengelig for begge parter via innlogging. Dersom dere ønsker det, kan en kopi av det signerte dokumentet bli sendt på e-post til begge direkte etter signeringen. Sitter man på flere lokasjoner er det veldig effektivt å sende dokumenter elektronisk for signering fra flere. Man kan også sette opp rekkefølgen for signeringsprosessen. Aktuelle områder for Visma Sign er: Salg God kundeopplevelse (sikkert) Salgskontrakt Spar tid. Få kundens aksept med en gang. Send påminnelse. Kundene kan signere på den enheten de måtte ønske. Partnerkontrakter Enkelt at to parter signerer. Begge mottar kopi. Ordrebekreftelse Bekreft ordren før betalingen direkte I salgsmøtet. Begge parter bekrefter at betingelsene er OK. HR Arbeidskontrakter Enkelt for deg og enkelt for arbeidstakeren. Referanse Oppsigelse Les mer om Visma Sign på www.visma.no/elektronisk-signatur/
Relevante linker
Mest brukte tags