avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Sign

Finn informasjonen du trenger om Visma Sign. Still spørsmål og snakk med andre brukere. Sitter du inne med noen idéer til hvordan Visma Sign kan forbedres? Del idéene dine med oss her.
Siste nytt

Ilenken under finner du en video med en kort veiledning i Visma Sign Veiledning i Visma Sign
Slik kommer du i gang med Visma Sign: Registrer deg via denne linken. Slik ser registreringsbildet ut: Husk å registrere deg med firma. Vi spanderer de ti første signaturene gratis til alle kunder som registrerer seg før 31.12.2018! Visma Sign har ingen oppstartskostnader, brukerpriser eller andre faste kostnader. Du betaler for det du bruker.
Digitalisering av fem områder vilforenkle arbeidsdagen din og gi deg full kontroll på ditt ansattforhold.
Få tilgang til brukertips, produktnyheter, nye versjoner, diskusjonsforum og egne fag- og bransjeområder.
Hvordan stiller jeg et spørsmål? Logg på Visma Community Gå til det diskusjonsforumet du vil skrive et innlegg i, og klikk på lenken Start en tråd. På siden Start en tråd er det et felt for emne og et for Innhold. Skriv inn en tittel på innlegget ditt i det første feltet, Emne. Dette er den eneste delen av innlegget som vises på diskusjonsoversikten, så prøv å gi innlegget en klar og konsis tittel. Skriv inn innlegget i det andre feltet, Innhold. Skriv inn informasjon om innlegget her. Hvis du skriver om et teknisk emne, er det lurt å inkludere all relevant informasjon angående spørsmålet ditt i teksten. Du kan også legge til vedlegg. Du kan klikke på Forhåndsvisning for å se hvordan innlegget vil se ut i diskusjonsforumet. Når du er fornøyd, klikker du på knappen Publiser. Innlegget ditt legges ut i diskusjonsforumet, og alle andre i området vil kunne lese det. For å bedre vise hva innlegget ditt handler om legg gjerne til kategorier og/eller tags. Hvordan svarer jeg på et innlegg? Bruk Svar-knappen i et innlegg for å skrive et svar til innlegget. Når du svarer på et innlegg, blir emnefeltet fylt ut automatisk. Du kan endre det hvis du ønsker det. Du kan bruke knappenSiterfor å lime meldingen du svarer på, inn i teksten i svaret ditt. Når du legger inn et svar, blir innlegget lagt til i den eksisterende tråden. Det opprettes ikke en ny tråd. Hvordan følge med på når svar kommer? Har du vært innvolvert i diskusjonstråden abonnerer du automatisk og får svar beskjed per e-post om du ikke selv har valgt å slå dette av. Har du ikke vært innvolvert i tråden kan du velge å abonnere,les mer her. Markere svar som løsning Les dette tipset om hva markert som løsning betyr og hvordan det fungerer.
Åpne dagens luke