Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Nå kan du lagre dokumenter som er signert med Visma Sign automatisk på SharePoint, i tillegg til arkivet i Visma Sign.
Gå til Innstillinger og velg FirmaMerk: kun Administrator har tilgang til Firma innstillinger Scroll ned og gå til Integrasjoner Velg Legge til en ny integrasjon Velg SharePoint i nedtrekksliste og klikk på Velg Fyll inn Navn, URL, Brukernavn, Passord og Dokumentsti av mappen i Visma Sign du ønsker å aktivere (dvs dokumenter som blir lagret her, vil også lagres på SharePoint) Velg Lagre Kjør en Test Sjekk om integrasjonen Rapport resultat sier Ok og om dokumentet også ligger i riktig dokumentsti på SharePoint.
Spørsmål Hvordan få tilgang til signert dokument i Visma Sign? Svar Har du allerede en konto i Visma Sign? Da kan du gå til arkivet med en gang! Er det første gangen du har signert med Visma Sign? Opprett en brukerkonto rett etter du har signert. Det er helt gratis. Alle fremtidige dokumenter du signerer i Visma Sign vil da ligge i arkivet ditt. Har du signert med Visma Sign og ønsker å sende dokumenter til signering selv?I så fall må du huske å registrere deg med firma. Det kan du gjøre ved første registrering eller senere ved å gå til samme registreringsside.
Ønsker mulighet for å legge notifikasjon på ferdig signerte oppdrag (inkl. signert PDF) til flere epost mottakere.Dette for enklere intern prosessering.
Jeg foreslår at Visma signert emblem legges på toppen av side, med hvem som har signert og dato.Dette vil gjøre det enklere å verifisere at kontrakt er signert når PDF filen åpnes.
Prøv Visma Sign
Relevante linker
Mest brukte tags