Visma Sign
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Elisan mobiilivarmenteessa on tällä hetkellä todettu häiriö, minkä vuoksi tunnistautuminen Elisan mobiilivarmenteella ei onnistu. Päivitämme tiedotetta heti kun olemme saaneet häiriöstä lisää tietoa. Pahoittelemme häiriöstä mahdollisesti aiheutunutta haittaa! //Tunnistautumisvika on saatu korjattua 17.10. kello 18:07.Tunnistautumisvika koski käyttäjiä, jotka yrittivät tunnistautua Telia Tunnistus -palveluun Elisan tai DNA:n mobiilivarmenteiden kautta.
Hyvä asiakkaamme, Visma Signin asiakastuki on poikkeuksellisesti kiinni perjantaina 4.10. klo 13:30 eteenpäin koulutuspäivän vuoksi. Palvelemme jälleen normaalisti maanantaina 7.10. alkaen. Mukavaa ja antoisaa syksyn alkua!
Poikkeuksellisesti Visma Signin puhelinpalvelu ja chat on kiinni tiistaina 24.9. kello 11-12 välillä koulutuksen vuoksi.
Visma Signissa on aikaisemmin ollut oletuksena kutsua luotaessa päällä valinta "Lähetä allekirjoitetut asiakirjat sähköpostilla". Kyseinen valinta tarkoittaa sitä, että allekirjoitettu pdf-tiedosto lähetetään allekirjoittajalle sähköpostitse. Päivityksen myötä olemme laittaneet oletukseksi valinnan pois päältä. Tällöin oletuksena on asetus, että allekirjoitettua pdf-tiedostoa ei lähetetä sähköpostitse.
29.8. järjestetty webinaari vahvasta ja kevyestä tunnistautumisesta sähköisessä allekirjoituksessa.- Mitä ovat kevyt ja vahva tunnistautuminen ja miten ne eroavat toisistaan?- Miten tunnistautuminen tapahtuu Visma Sign -palvelussa?Mukana myös webinaarissa esitetyt kysymykset ja vastaukset.