cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Velkommen til Visma Stellar Community

Diskuter fag- og produktrelaterede emner og få svar på dine spørgsmål. Du kan også finde vejledninger og brugertips til Stellar, og vi holder dig opdateret på nyheder og opdateringer til dit produkt.
Recent topics

Som bruger får du mulighed for at deltage aktivt i debatten på dit community, rose indlæg, samt at hente eventuelle downloads til dit program. Sådan opretter du dig som bruger på Visma Community:   Klik på Registrer Udfyld felterne i formularen og klik “Tilmeld dig” Herefter modtager du en email med et aktiveringslink. Klik på knappen “Aktivér konto”. OBS: Modtager du en mail, hvor der står at du allerede er registreret som bruger, så skal du gå tilbage til dit Community, klikke på Sign In, hvorefter du skal bede om at få tilsendt et nyt kodeord. Når du har gjort det, kan du logge ind på dit community med det nye kodeord og din email. Når du har klikket på “Aktivér konto” modtager du en mail, hvor du skal indtaste din nye adgangskode. Når du har angivet dit kodeord og accepteret vilkår og betingelser er du oprettet og klar til at deltage ud i debatten med din nye Community-profil.   God fornøjelse med din nye bruger, og husk på at vi altid står klar til at hjælpe dig i supporten, hvis du har spørgsmål.  
0 0
Posted by
Denne sommer bliver dit Visma Community flyttet til en ny platform og får nyt design. Det betyder, at det både bliver nemmere for dig at finde information og dele erfaringer samt tips og tricks med andre Community-brugere.       Hvad betyder det for min profil? Når vi flytter Visma Community over på den nye platform, bliver din brugerprofil og dine informationer selvfølgelig gemt. Du skal dog opdatere din adgangskode i forbindelse med flytningen. Det eneste, du skal gøre, er at klikke på ”Har du glemt din adgangskode?” på loginsiden, så sender vi dig et link, hvor du kan opdatere din adgangskode. Så snart vi kender den præcise lanceringsdato og nærmere information omkring flytningen til det nye community, vil vi dele det med dig herinde. Vi håber, du vil tage godt imod dit nye Visma Community og bliver glad for dine nye muligheder. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os i supporten, hvis du har spørgsmål.
0 0
Posted by
Hej, vi er et gang med et projekt, hvor vi vil trække oplyninger ud af Stellar og omdanne disse informationer til brugbare salgsorienteret værktøjer. har derfor følgende spørgsmål 1. Hvor data ligger henne lokalt? 2. I hvilket format? Database eller native format? 3. Hvordan man evt. kan trække data ud af Stellar automatisk, og ikke manuelt via data eksport?   På forhånd tak
0 0
Posted by
Ved. á conto fakturering på projekter i regning, bliver á cont faktureringen lagt til vareforbruget ?   Det giver en forkert efterkalkulation på projektet.   Hvordan skal á conto faktura bogføres ?    
0 0
Posted by
Vi frigiver i dag en ny version af Stellar, hvor vi har lavet nogle mindre tilrettelser. Selvom det er en mindre opdatering, opfordrer vi stadig til, at du altid er på den nyeste version.Vi frigiver i dag en ny version af Stellar, hvor vi har lavet nogle mindre tilrettelser. Selvom det er en mindre opdatering, opfordrer vi stadig til, at du altid er på den nyeste version.  Du henter den nye version direkte fra Visma Stellar. Går til Hjælp og vælg Programopdateringer. Herefter følges de trin du guides igennem. Følgende forbedringer er foretaget: Ordre Nu fremkommer der en advarsel, hvis man forsøger at slette en salgsodre, hvortil der er tilknyttet en ServiceSuite aftale eller salgsordre fra ServiceSuite. Det har den fordel, at du nu får en påmindelse om tilknytningen, således du kan foretage eventuelle korrektioner. Hvis salgordren har tilknyttet en ServiceSuite aftale, vises aftalenummeret nu på selve salgsodren. Hvis salgsordren, er importeret som en salgsordre fra ServiceSuite, fremgår salgsordrenummeret fra ServiceSuite  på selve salgsordren Oprettelse af ordre fra debitorkartotekskort, tager nu højde for betalingsbetingelse Ordre import Nu huskes stien for sidste import, således bruger ikke behøver browse unødvendigt meget v. import af salgsordre ServiceSuite I hovemenuen er der mulighed for at angive, hvorvidt om Visma online ønsket vist, som en del af hovedmenuen i Stellar for at bruger hurtigt kan tilgå websiden : https://servicesuite.dk/online/ - Fejl udbedret således indstillinger matcher ønsket opsætning Vælg Varer - visning af disponibel og kostpris Ved opslag i varekarotek via Vælg varer, vises nu antal forr disponibel og kostpris, som angivet i Lager opsætningen.  Udskrifter PDF Ved sletning af PDF i PDF listevisningen, blev det forkerte dokument vist efterfølgende. Det betød i uheldige situationer, at bruger kunne komme til at fremsende en PDF fil, vedrørende en anden debitor  Standard eFaktura format ved nye debitorer (OIOUBL) Gælder kun ved oprettelse af nye debitorer :Ved oprettelse af ny debitor, angives standardformatet  for afsendelse af eFakturaer som OIOUBL.  Du kan ændre formatet manuel til OIOXML (om modtager ønsker og kan modtage dette format manuel via debitors kartotekskort) I tidligere versioner af Stellar var standardformatet OIOXML ved oprettelse af nye debitorer, men da det idag hovedsageligt afsendes i OIOUBL, er standardopsætningen tilpasset Priser på salgsordre i Stellar, oprettet via import af Salgsordre Nu vises korrekte salgspriser i Stellar, efter import af Salgsordre fra ServiceSuite. Det var alt for denne gang. Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse.
0 0