Visma Website/Webshop
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Visma Website/Webshop

Finn informasjonen du trenger om Visma Website/Webshop - alt fra kom-i-gang-guide, til supportartikler, opplæringsvideor og referansesider. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Hei,Savner mulighet til å redigere bilder i Website. Tenker da på enkel redigering som:Croppe bildet/velge utsnitt av bildet som skal visesVelge størrelse når bildet er på siden. Dette kan gjerne være i form av 3 alternativer; Liten, Middels, Full. Fint om det også kunne ha vært mulighet å angi størrelse (i pixler el.l.)MvhArne
Les mer om SSL/HTTPS i Visma Website/Webshop.
Jeg lanserte en nettbutikk i dag og har fått flere bestillinger. Samtidig er det enda flere som melder at de ikke får lagt vare i handlekurven. Virker som at nettbutikken ikke fungerer på mobil (bare PC). Hjelp! ... De fleste bruker jo mobil så jeg mister mange under. Noen som vet hvordan jeg fikser dette?
Ønsker enkelt å kunneopprette et nyhetsbrev for så å sende dette ut til alle på en nyhetsbrevsliste. Det være seg en egen løsning for Webshop, eller f.eks.integrasjon med MailMojo eller tilsvarende norske tjenester.
https://gyazo.com/4845fcec9e310b0a6d95bcd1a6692385
Links