Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
Visma Website/Webshop
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Hei, Det er dessverre ikke implentert noe enda angående direkte integrasjon med Vipps, per dags dato er det bare via Nets.Oppdateringer angående Vipps integrasjon vil bli lagt ut i denne posten på idebanken.https://community.visma.com/t5/Ideer-i-Visma-Website-og-Webshop/Vipps/idi-p/199542
Hei@Wrappy UB Beklager sent svar. Hvis man ikke klarer å legge til eller redigere artikler i Webshop så skyldes dette i de aller fleste tilfeller at man har aktivert synkronisering med eAccounting. Da overføres automatisk alle artikler i eAccounting over til registeret i Webshop. For å forsikre at det ikke blir dobbelt opp av artikler så er det låst for manuell oppretting/redigering av artikler i Webshop når dette er tilfellet.Opprett/rediger artikkelen i eAccounting - Sålenge det er huket av for "synlig i Webshop" inne på innstillingene til artikkelen vil den etter få minutter være synlig i Webshop sitt artikkelregister.
Hei@Mandal Dekor ASBeklager sent svar. Hvis man ikke klarer å legge til artikler i Webshop så skyldes dette i de aller fleste tilfeller at man har aktivert synkronisering med eAccounting. Da overføres automatisk alle artikler i eAccounting over til registeret i Webshop. For å forsikre at det ikke blir dobbelt opp av artikler så er det låst for manuell oppretting/redigering av artikler i Webshop når dette er tilfellet.Opprett/rediger artikkelen i eAccounting - Sålenge det er huket av for "synlig i Webshop" inne på innstillingene til artikkelen vil den etter få minutter være synlig i Webshop sitt artikkelregister.
Hei@LarsLindo1 I innstillingene for Nyhetslisten kan man styre hvor mange av nyhetene som skal vises. Trykk på: Rediger nyhetslistepå nyhetslisten som er dratt ned på nettsiden. Opptil 25 nyheten kan vises. Når man har valgt visning av flere nyheter så vil bildene lastet opp på de individuelle nyhetene være synlig i nyhetslisten. Her er det også en innstilling som avgjør om Nyhetslisten skal inkludere "tekst og bilde" eller "kun overskriften" på nyhetene. For å legge til bilder på de individuelle nyhetene så går man tilWebsite - Nyhetsliste - åpner nyhetslisten - Trykk på overskriften til nyhetene og last opp bilde på den individuelle nyheten.
Hei@Morten-LundDet er mulig med betaling via Nets per dags dato. Vi ser i disse dager på mulighetene for en integrasjon med flere betalingsmetoder, som Klarna og Vipps. Kan dessverre ikke si når dette eventuelt er på plass enda, men det vil bli tydelig informert når vi vet ettersom det er ettertraktede funksjoner blant våre kunder.
Relevante linker