Visma Website/Webshop
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Visma Website/Webshop

Finn informasjonen du trenger om Visma Website/Webshop - alt fra kom-i-gang-guide, til supportartikler, opplæringsvideor og referansesider. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Jeg skulle gjerne hatt muligheten til å opprette mer enn 7 underkategorier i webshop. Det er alt for lite for mitt behov.Jeg skulle gjerne også hatt muligheten til ubegrenset antall ord i artikkel beskrivelsen. 6000 ord er for lite.Jeg savner også muligheten for å oppdatere kunden når ordrestatusen endrer seg underveis.Dette er muligheter som finnes i de aller fleste andre nettbutikkløsninger.For meg virker webshop+ noe "halvferdig" som nettbutikk.
Hei! Har et forslag når det gjelder innloggingsgrupper. Når en kunde er lagt inn i eacounting med all informasjon så skulle det vært mulig å logge inn med epost og passord for å handle uten å måtte forholde seg til kundekortet i webshop. Hvis det var noe endring på kunden, så kunne et felt med kommentar legges ved ordren. Tenker her mest på firmaer. Sånn det er nå er det felt som er unødvendige, tenker på fornavn/etternavn både i opprinnelig kunde og i alternativ leveringsadresse (se vedlegg). Eposten i eacounting + passordet som blir oppgitt skulle kunne lagt inn all info automatisk i webshop.
Hallo, Er det en ide, alternativt mye jobb, at en webshop ordre ender opp som en ordre i visma, ikke bare webshop ordre og neste kunde faktura ? ,da vil det være mulighet for å printe pakkseddel. Vi som driver med salg av varer via webshop er nesten avhenngige av å printe en pakkseddel å ha med i pakken \ pakke etter. Der er pr tiden ikke mulig. Eller fins det andre muligheter forå ta ut pakkseddel (og evt adresselapper) som ikke eg har funnet ? Mvh Jone
Jeg lanserte en nettbutikk i dag og har fått flere bestillinger. Samtidig er det enda flere som melder at de ikke får lagt vare i handlekurven. Virker som at nettbutikken ikke fungerer på mobil (bare PC). Hjelp! ... De fleste bruker jo mobil så jeg mister mange under. Noen som vet hvordan jeg fikser dette?
Se nyheter lansert i Visma Website/Webshop i mai 2018.
Links