Visma Website/Webshop
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Visma Website/Webshop

Finn informasjonen du trenger om Visma Website/Webshop - alt fra kom-i-gang-guide, til supportartikler, opplæringsvideor og referansesider. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Aktuelle nyheter

Siste nytt

Ønsker enkelt å kunne opprette et nyhetsbrev for så å sende dette ut til alle på en nyhetsbrevsliste. Det være seg en egen løsning for Webshop, eller f.eks. integrasjon med MailMojo eller tilsvarende norske tjenester.  
2 0
https://gyazo.com/4845fcec9e310b0a6d95bcd1a6692385
0 0
Postet av
Hei.   Vurderer dere å gjøre det mulig å legge inn facebook - piksel på nettbutikken? For å kunne spore konverteringer via annonsering på facebook, må denne pikselen legges inn i <head> kodene på nettsiden. Jeg forstår det slik at det ikke er mulig for Visma å legge dette inn for oss, men kanskje det er mulig å gjøre dette på samme måte som en legger inn kode fra google analytics? Sporing/registrering av konverteringer i nettbutikken for google analytics og og adwords burde også være mulig.  Om det er noen som har tips til meg i tilfelle dette er mulig å få til i nåværende versjon av webshop, så gi lyd
11 0
Postet av
Jeg lanserte en nettbutikk i dag og har fått flere bestillinger. Samtidig er det enda flere som melder at de ikke får lagt vare i handlekurven. Virker som at nettbutikken ikke fungerer på mobil (bare PC). Hjelp! ... De fleste bruker jo mobil så jeg mister mange under. Noen som vet hvordan jeg fikser dette?
6 0
Postet av
Hei, Savner mulighet til å redigere bilder i Website. Tenker da på enkel redigering som:Croppe bildet/velge utsnitt av bildet som skal visesVelge størrelse når bildet er på siden. Dette kan gjerne være i form av 3 alternativer; Liten, Middels, Full. Fint om det også kunne ha vært mulighet å angi størrelse (i pixler el.l.)MvhArne
0 0
Postet av
Links