Visma Zpider
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Zpider

Finn informasjonen du trenger om Visma Zpider - innenfor alt fra ordrebehandling, til logistikk, til integrasjoner. Snakk med andre brukere, og finn nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Hej,Min virksomhed har en Zpider webshop, som vi har udviklet på siden 2006. Vi har lavet mange smarte forbedringer, som vi gerne deler med andre, men vi mangler at få lavet en funktion til visning af pdf-fakturaer genereret af i Visma Business.Er der nogle som har lavet denne funktion, og som kunne være interesseret i at dele/sælge opsæt/kode ?
Her finner du en oversikt over opplæringsvideoer for bruk av Visma Zpider. Disse videoene er blitt laget som opplæringsmateriale for våre forhandlere. Men vi velger å gjøre de tilgjengelig for deg som kunde av Visma Zpider.
Er det noe du er usikker på i forhold til en faktura du har mottatt?
Hei, Velkommen inn i nye Visma Community. For dere som har brukt gamle Community i en årrekke så vil det sikkert ta litt tid før dere blir kjent med det nye. Nyttige artikler for å bli kjent i nye Community Artikkel med kort introduksjonsvideo Mine områder - hvordan fungerer det Abonner på nyheter, brukertips og diskusjoner Under "Hjelp" finner du også mange nyttige tips Hjelp er tilgjengleig når du klikker på ditt navn oppe i høyre hjørne, eller som en grønn knapp i høyre hjørne når du er utlogget. Helt ny i Visma Community? Video og kort introduksjon finner du her
Siden det ikke fryktelig mangen tråder i dette forumet kan jeg gjerne være den første, så da starter jeg gjerne med et lite spørsmål til dere alle som også kan være en god start på andre diskusjoner, tips og andre brukerveiledninger. Hva synes dere om bruken og opplevelsen av Zpider programvaren ?
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Mest brukte tags
Påloggede brukere (201)