avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma Zpider

Finn informasjonen du trenger om Visma Zpider - innenfor alt fra ordrebehandling, til logistikk, til integrasjoner. Snakk med andre brukere, og finn nyheter som er relevante for deg.
Recent topics

Er det noe du er usikker på i forhold til en faktura du har mottatt? Ofte stilte spørsmål Klage Fakturakopi Beskrivelse av faktura Prisøkning Oppsigelsesfrist Her finner du ofte stilte spørsmål om faktura Når det gjelder den årlige vedlikeholdsfakturaen, er betaling av denne en forutsetning for gyldig bruksrett til deres programvare.
0 0
Postet av
Hei, Velkommen inn i nye Visma Community. For dere som har brukt gamle Community i en årrekke så vil det sikkert ta litt tid før dere blir kjent med det nye. Nyttige artikler for å bli kjent i nye Community Artikkel med kort introduksjonsvideo Mine områder - hvordan fungerer det Abonner på nyheter, brukertips og diskusjoner Under "Hjelp" finner du også mange nyttige tips Hjelp er tilgjengleig når du klikker på ditt navn oppe i høyre hjørne, eller som en grønn knapp i høyre hjørne når du er utlogget. Helt ny i Visma Community? Video og kort introduksjon finner du her
0 0
Postet av
Siden det ikke fryktelig mangen tråder i dette forumet kan jeg gjerne være den første, så da starter jeg gjerne med et lite spørsmål til dere alle som også kan være en god start på andre diskusjoner, tips og andre brukerveiledninger. Hva synes dere om bruken og opplevelsen av Zpider programvaren ?
0 0
Postet av
I løpet av januar vil mange av våre kunder få faktura for bruksrett og vedlikehold for 2016Du vil finne ofte stilte spørsmål her eller kunne sende et kontaktskjema til vår Fakturaavdeling.
0 0
Postet av
Som kunde av Visma Zpider har du mulighet til å stille spørsmål til andre brukere og dele din kunnskap om Visma Zpider her i brukerforumet. For at dette nettsamfunnet skal fungere og være til nytte for andre brukere så er det viktig at du kommer med spørsmål i tillegg til å hjelpe andre som lurer på noe. Still et spørsmål ved å trykke her Den viktigste rettesnoren for forumet er allminnelig folkeskikk. Retningslinjene finner du her
1 0
Postet av
Visma Zpider versjon 10 er nå klar til installasjon hos våre kunder. Den viktigste nyheten i Zpider 10 er støtte for en mer moderne Web standard, HTML5. Dette gir nye muligheter for design av websidene, og det gir også mulighet for såkalt responsivt design. Det vil si at designe automatisk tilpasses de enhetene kundene bruker for å se på nettbutikken. Designe vil da tilpasse seg skjermstørrelser på tvers av PC, netbrett og mobiltelefoner. En rekke andre forbedringer er også gjort, og dette er beskrevet i "releasenotes" dokumentasjonen. Dette dokumentet er beregnet på konsulenter og kunder med teknisk forståelse. Både releasenotes og Visma Zpider versjon 10 kan lastes ned fra nedlastningssiden. Vi anbefaler at Visma Zpider installeres/oppgraderes av personell med erfaring og kompetanse på Visma Zpider. Releasenotes må leses for instruksjoner vedr. installasjon/oppgradering. Visma Zpider demo site vil i de nærmeste dagene også bli oppgradert til Zpider versjon 10. Link til denne vil også bli lagt ut her på Community.
0 0
Postet av
Her finner du en oversikt over opplæringsvideoer for bruk av Visma Zpider. Disse videoene er blitt laget som opplæringsmateriale for våre forhandlere. Men vi velger å gjøre de tilgjengelig for deg som kunde av Visma Zpider. Du må være logget inn for å ha tilgang til opplæringsvideoer. Du finner de her.
0 0
Postet av
Relevante linker
Mest brukte tags