Mijn Communities

Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Recente berichten

Weer een tegenvaller van Vismaze doen voor komen of E-accounting een professioneel boekhoudpakket is maar ik begin er steeds meer van te balen.de mensen dit dit ontwikkeld hebben zijn echt een stel kneuzen die geen enkel verstand van boekhouding hebben. en wij de problemen maar oplossen en voor schut staat bij de klant.ik wou dat ik er nooit aan begonnen was.Nu gaat ik echt omkijken naar wat anders!
Beste heer/mevrouw Overhage, Als je de btw-aangifte in eAccounting hebt verwerkt en werkt het standaard rekeningschema, dan boek je de betalingen gezamenlijk op grootboekrekening 1690 Btw afdrachten/teruggaven. Je kunt hiervoor ook het voorgeprogrammeerde boekingssjabloon gebruiken. Deze kan je selecteren nadat je bij de banktransactie hebt geklikt op de knop 'Stem af'. Zie ter illustratie het schermafdruk hieronder. Ik hoop je voldoende te hebben geïnformeerd.
ik kan het factuur nummer reeks niet aanpassen. klopt dit?
Momenteel is er bij de Belastingdienst een technische storing gaande waardoor het mogelijk niet lukt om de btw-aangifte vanuit eAccounting te verzenden. Indien je problemen ervaart, adviseren we je om het op een later tijdstip nogmaals te proberen.
Links