Mijn Communities

Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Recente berichten

Je zou het als volgt kunnen doen:Eenmalig:Open een extra spaarrekening bij je bankVoeg de nieuwe rekening toe en kies als type Rekening-courant ipv spaarrekening zodat je straks de mutaties van de spaarrekening via de bankkoppeling in eAccounting ontvangtActiveer de bankkoppeling voor beide rekeningenPeriodiek:Boek periodiek een bedrag over naar de spaarrekeningBoek periodiek vanaf de rekening courant over naar de spaarrekening, de banktransactie boek je op kruisposten.De ontvangst op de spaarrekening boek je op kruispostenBetaling naar belastingdienstBoek het bedrag over vanaf de spaarrekening naar de rekening courant, de banktransactie boek je op kruisposten.Boek het bedrag vanaf de rekening courant over naar de Belastingdienst, de banktransactie boek je op de betreffende belasting grootboekrekening, bijvoorbeeld omzetbelasting.
Momenteel is er een technische storing gaande waardoor bij het importeren van een MT940 bankbestand alleen de banktransacties van de eerste dag worden geïmporteerd in Visma eAccounting. Wij doen ons best om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Totdat de storing is verholpen, zou je als workarround losse bankbestanden met bankmutaties per dag kunnen kunnen aanmaken. De import gaat dan wel goed.
Wie o wie kan mij helpen. Ik probeer een bankbestand in te lezen (MT940) en krijg deze foutmelding;NoTransactionOrNoBalanceIk heb vorige week al telefonisch contact gehad met Visma en er is een melding van gemaakt maar niets mee gedaan.Ben benieuwd of er meer mensen zijn die dit probleem hebben (gehad) en wellicht een oplossing hebben.
In deze update video zie je onder andere de volgende verbeteringen terug: Visma eAccounting Nieuwe frequenties in periodieke facturen Totaalbedrag in betaalbestand Visma eAccounting app Nieuw dashboard Artikelen bewerken en aanmaken Visma Financial Overview Budget aanmaken verbeterd Ongebruikte rekeningen toevoegen
Ben je werkzaam als hr-medewerker en werk je met Visma eAccounting? Door jouw Visma-software eenvoudig te koppelen met Nmbrs® hou je meer tijd over voor de belangrijkste hr-taak: het optimaal inzetten van nieuwe en bestaande medewerkers.
Links