Mijn Communities

Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Recente berichten

Prachtige en efficiënte uitbreiding. Ga zo door!
De prioriteit is voor klanten niet zichtbaar. Uiteraard wordt er wel prioritering toegepast intern op de inkomende supportverzoeken. De normale doorlooptijd bedraagt 1 tot 2 werkdagen maximaal onder normale omstandigheden. Uiteraard is de prio hoger en doorlooptijd (veel)sneller wanneer er bijvoorbeeld niet kan worden ingelogd. Indien nog vragen heeft en/of onduidelijkheden zijn het verzoek om ons telefonisch te contacten.
Momenteel zijn we bezig met het inrichten/testen van een verdienmodel. Hoe dit er precies uit komt te zien en vanaf wanneer dit van toepassing is; is nog niet bekend. Houdt u hiervoor onze update-video's in eAccounting en/of onze website in de gaten.
Visma heeft overeenstemming bereikt over de overname vanPlusPort, marktleider in cloudoplossingen voor leren en ontwikkelen. Het sublabel SafetyPort maakt ook deel uit van de transactie.
Beste heer/mevrouw Busscher, Het is in eAccounting helaas niet mogelijk om een lijst uit te draaien met daarop de omzet per debiteur. Aangezien je dit zou willen, heb ik jouw signaal ter verbetering van het pakket doorgestuurd naar onze ontwikkelingsafdeling. Bekijk voor de laatste ontwikkelingen de supportvideo die na elke update verschijnt op de eAccounting community.
External links