avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Visma eAccounting

Finn informasjonen du trenger om Visma eAccounting - alt fra tilleggstjenester, til kom-i-gang-guide, supportartikler og opplæringsvideoer. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg. Bruk søkfeltet og finn det du trenger!
Recent topics

I to dager kan jeg ikke avtemme kviteringer og fakturaer. Jeg er integrert med DNB banken. Når prøver jeg å bokføre kviteringen eller fakturaen, far jeg meldingen: "Mva-beløpet kan ikke være høyere eller lik totalbeløpet". Det er feil i programet, fordi mva-beløpet er lik totalbeløpet. Jeg kan ikke bokfør eller endre beløpet av MVA. Hva skal jeg gjøre?
6 0
Postet av
Hvorfor skal vi finne oss i å betale for et produkt som ikke holder mål - et produkt som ikke kan benyttes til sitt tiltenkte formål. Noe som basalt som å få bokført leverandørfaktura - er ikke mulig!!! Og support har pt. brukt over 3 dager på få denne feil fikset... Ser frem til at noen tar tak i saken og får en fortgang!
2 0
Postet av
Hei,1. Brukte automatisk avskrivning, og det ble opprettet et bilag med feil.Hvordan korrigerer jeg dette?
0 0
Postet av
HeiVi har brukt eaccounting noen år nå men da kun til tilbud/ordre/fakturaer. Regnskapsfører har hentet ut informasjon om utgående fakturaer for å danne grunnlaget for regnskapet de har ført for oss.Fra 1.1.18 skulle vi føre regnskapet selv i Eaccounting å startet forberedelsene i desember. Etter mye frem og tilbake pga saldoer på kontoene i regnskapet ble vi nødt å nullstille i går. Dette resulterte selvfølgelig i at alle ubetalte å fakturerte fakturaene fra 2017 forsvant.Vi tok utskrifter å eksporterte alt vi trengte så vi har all informasjon for å kreve inn det folk skylder oss.Men det er selvfølgelig ønskelig å legge inn disse fakturaene fra 2017 slik at vi har kontroll i Visma.For ordensskyld er også noen av disse til inkassoinnkreving.Problemet nå er at dersom jeg prøver å legge inn fakturaer med fakturadato i fjor så ber visma om å opprette regnskap for 2017. Dette er selvsagt ikke ønskelig før regnskapskontoret er ferdige med årsoppgjøret slik at vi får lagt inn riktig inngående saldo for vårt «første» regnskapsår i visma.Er det mulig å endre inngående saldo i 2018 dersom det opprettes regnskap for 2017 slik at vi får ført inn ubetalte fakturaer? Da blir vel 2017 første regnskapsår og det blir her vi kan legge inn inngående saldo?Spesielt den ene fakturaen fra 2017 er litt problematisk da vi har integrasjon med Hokas hvor denne fakturaen er speilet og nå gått til inkasso. Fikk i dag mail om at det var registrert betaling på denne. Dette da den er forsvunnet fra systemet vårt etter nullstillingen.I veiledningen til nullstilling står det at vi kan legge inn saldo på kunde reskonto for så å lage bilag og føre inn gamle fakturaer. Men da anbefales det å føre med fakturadato 1.jan. Men da resulterer vel dette i at mva for disse fakturaene kommer på termin 1 i år i stede for i sitt respektive termin i fjor?Eller er det slik at når noe «faktureres» mot en kunde reskonto med inngående saldo fra i fjor så skal mva være bokført i fjor i stede for når den gamle fakturaen opprettes på nytt dette året?Tusen takk for hjelp!Hilsen en litt fortvilet nybegynner
0 1
Postet av
Ønske om støtte for å kunne fakturere kunder som har faste avtaler eller abbonomenter ved å sette opp egne avtaler på kundenivå. Klikk "Liker" om du har behov for denne funksjonen og legg gjerne igjen en kommentar på hva du ønsker.
5 29
Postet av
For å sikre at kunde mottar påminnelse raskest mulig, spesielt når email ikke leses fortløpende, hadde det vært gunstig med mulighet for å kunne sende SMS (i tillegg til email/autoinvoice) når man sender påminnelse på utgående, forfalt faktura til kunde. Man kan gjøre dette i dag fra SMS modul (og Byrå), dog krever dette endel manuelt arbeid og det er ingen standard SMS.
1 14
Postet av
Genialt med Visma sms. MEN, det kan bli enda bedre hvis vi kan importere kontaktene over. Det beste vil være om SMS tjenesten var integrert i Visma eAccounting sin startside.
1 0
Postet av
Hei! Jeg tenkte å poste min ide om egendefinerte faktura og e-postmaler. Om dere hadde laget forskjellige maler med åpen CSS/HTML slik at vi kunne gått ut av det? Jeg synes det skulle ha vært støtte for HTML/CSS til PDF slik at vi kunne ha laget malene selv. Dette er ikke så vanskelig da dere kunne bare ha laget ett system for gjenkjenning av kundenavn/fakturanummer/forfallsdato osv i "Code means". Ved "Code means" så mener jeg at all informasjon kan bli kodet slik at vi bruker koder for å hente frem informasjonen når de blir generert. Om dere hadde laget slike: {invoice_number}{customer_name}{customer_adress}{customer_postal} Ved generering av fakturaen vil disse automatisk bli: {invoice_number} = Fakturanummer{customer_name} = Kundens Navn{customer_adress} = Kundens Adresse{customer_postal} = PostnummerEksempel: Som da betyr: (Noe av eksempelet jeg skrev ble fjernet da det ikke kunne bli publisert av dette forumet.) Hei, Bjørn. Vi oversender herved fakturanummer: 512759 etter avtale. Har du spørsmål er det fint om du kontakter oss direkte på vår e-post kundeservice@kimsdatarep.no eller telefon 97946743. Vi vil gjøre vårt beste for å svare deg raskt. Med vennlig hilsen, Kim RogerDaglig Leder Kim's DataRep Hva synes dere? Med vennlig hilsen,Kim Roger Nilsen.
1 0
Postet av
Det er ønskelig å kunne bli ferdig med hele bokføringsprossesen i det man har tatt bilde av kvittering ved innkjøp, dvs at debet- og kredit konto kobles til bilde når dette scannet i scannerapp og bokføres endelig fra appen. Systemet bør klare å kjenne igjen org. nummer på kvittering slik at tidligere brukt konto til bokføring automatisk kommer opp, og den bør huske hvilken konto det ble betalt fra slik at dette og foreslås og at disse kan hakes av som "standard" for denne leverandøren.
1 1
Postet av
Medlemmer med flest likes
 

Hei, {customer_name}.

 

Vi oversender herved fakturanummer: {invoice_number} etter avtale.

 

Har du spørsmål er det fint om du kontakter oss direkte på vår e-post kundeservice@kimsdatarep.no eller telefon 97946743. Vi vil gjøre vårt beste for å svare deg raskt.

 

Med vennlig hilsen,

 

Kim Roger

Daglig Leder Kim's DataRep

 
Bruker Rosmengde
25
22
19
18
16
Medlemmer med flest løsninger
Bruker Godtatte løsninger
1
1