Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Jeg har satt opp Zapier mot Visma eAccounting og action ny kunde. Lurer på et par ting. Det ser ikke ut som det er definert noe valgmulighet for Kortbetaling som betalingsbetingelse. Jeg prøvde en eksport av kunderegisteret i eAccounting og ser at kode der er satt til 100. Prøvde å sette inn 100 som custom code i Zapier men det ble ikke godtatt (test feiler). Videre opplever jeg at allerede eksisterende kunder opprettes på nytt. Er det noen work around her?
Tusen takk for utfyllende og godt svar.Jeg har ett tilleggs spm. Jeg kjøper en del tjenester fra utenlanske arbeidere i forbindelse med bygging og design av websider samt generell web utvikling. Hvilken post setter jeg dette på?
Under bildevedlegg, når en klikker på et bilde har en 2 valg, enten kvittering eller faktura.Ønsker et 3. valg, "egen kontering" slik at en slipper å gå ut av bildevedlegg, inn på bilag, nytt bilag, koble bilde så føre dersom det innskannede dokumentet hverken er kvittering eller faktura.Dette er praktisk for meg som regnskapsfører som har kunder som skanner og jeg som fører, det er da ofte ikke noe system i rekkefølgen og en må aktivt bruke forhåndsvisning før en kan føre bilaget.Får dere dette til, og kombinerer det med muligheten til å krysse av "automatisk hente neste bilag" vil en kunne bokføre alt i fra samme sted. Ganske mange klikk pr bilag vil bli spart.
Det er saksøker som må betale kostnadene/rettsgebyret til Namsmannen/Forliksrådet, for så å kreve dette av saksøkte 😊.
Noe nytt her? Sitter med regnskap på en netbutikk hvor brorparten av betalingene har skjedd via paypal. Hadde spart meg ganske mange timer arbeid om import av csv-fil hadde vært mulig.Greier ikke helt å skjønne hvorfor det er behov for utvikling her når dere allerede støtter import fra flere banker. Fortell oss hvordan fila må se ut for at eaccounting skal akseptere, så kan vi da vel bare importere med eksisterende funksjonalitet?
Relevante linker