avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Visma eAccounting

Finn informasjonen du trenger om Visma eAccounting - alt fra tilleggstjenester, til kom-i-gang-guide, supportartikler og opplæringsvideoer. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg. Bruk søkfeltet og finn det du trenger!
Siste nytt

HeiKunne dere fått inn at når jeg legger inn nye artikler så legger de seg i stigende rekkefølge.Nå så er det vanskelig da de legger seg i hulter og bulter.feks, 1-25-34-15-26
Innenfor faget lønn og personal skjer det mange endringer hvert år. Fra 1. Januar 2018 kom det flere endringer, og myndighetene har også kommet med endringer underveis i året. Blant annet ble satsen for bilgodtgjørelse endret 22. Juni, noe du kanskje ikke var klar over?
Når man registrerer betalinger manuelt (dvs ikke via bankintegrasjon), er det mulig å føre øreavrunding en vei men ikke motsatt. Det må være mulig å føre øreavrunding begge veier, både om det er betalt for mye eller for lite. Man bør heller ha en beløpsgrense på kr 10 eller tilsvarende.
Ønsker at rapporten leverandørspesifikasjonen, hos eA kalt Leverandørreskontroliste, skal vise riktig fortegn på beløpene (som den gjør på kundereskontrolisten).
Hei.Savner en funksjon i innstillinger som lar deg legge til "Prosjektnavn" i fanen "Alle kundefakturaer" på Kundefakturaer i menyen. Det ville spart mye tid for meg da vi ofte gjør flere jobber for samme kunder, og det sikkert er tilfelle for mange av deres eAccounting kunder. Det ville blitt mye enklere å se hvilke prosjekter som ble gjort da og da kjapt og enkelt ved at Prosjektnavnet står ved siden av Kundenavnet.Ser frem til å høre deres tanker om dette.
Påloggede brukere (213)