Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Hei, prosjektregnskap med lønnskostnader er ganske essensiellt. Høper dere prioriterer dette. I min bransje bygg er det lovpålagt for prosjekter over 300.000,- som jo er de fleste prosjekt selv i små firma.Håper dette har høy prioritet.Ønsker også å fjerne kunstige sperrer i lønnsmodulen som ingen logo eller annen tilpassing av lønnslipp. Ingen oversikt over periode lønnslippen gjelder, ingen start/slutt dato på linjer etc. Helt basic ting altså. Videre ønsker jeg å kunne legge x antall timer på ett prosjekt og y antall timer på et annet prosjekt. Og at dette da dukker opp på lønnslipp samt i prosjektregnskap selvfølgelig.Timemodulen og lønnsmodulen må også forbedres m.t.p. samspillet dem imellom.Skulle også tenkt meg flere filtre, f.eks. liste opp alle fakturaer som ikke er tilknyttet noe prosjekt. Samt kunne se prosjekt en faktura hører til i totaloversikten over leverandørfakturaer.Ellers liker jeg det ganske godt.
Hei,Jeg har fått refundert et beløp fra tjenesten Upwork.com på 154,13 USD, men beløpet jeg fikk tilbake er mindre, noe jeg går ut ifra har med konvertering å gjøre. Hvordan føres dette, inklusiv "tapet"?
Hei,Jeg har fått refundert et kjøp på ebay grunnet feil med produktet. Hvordan skal dette da føres?
Hei.går de an å få prosjekt nr til å vise på framsiden av faktura.Så de blir enklere å finne enkelte faktura igjen.Eg har mye faktura til samme kunden. og da blir de ikke lett å finne enkelte faktura igjen.
savner muligheten for samleåndtering i ordre modulen. Selvfølgelig da og muligheten til å benytte samlehåndtering når disse skal faktureres igjen.fryktelig tungvindt å måtte levere 1 og 1 ordre når man skal levere 50 av gangen. når man endelig er ferdig må så håndtere 1 og 1 faktura rett etterpå....Ser dette er mulig under fakturautkast. men ikke via ordre modulen. Burde derfor være en enkel oppgave å løse for visma.
Nyttige linker