avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Visma eAccounting

Finn informasjonen du trenger om Visma eAccounting - alt fra tilleggstjenester, til kom-i-gang-guide, supportartikler og opplæringsvideoer. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg. Bruk søkfeltet og finn det du trenger!
Siste nytt

Hvordan kan få til åendreutbetalingsdato på en faktura som jeg har betalt på eaccounting?
Hei, jeg har noen spm ang bankhendelse og innbetaling av kundefaktura.(har ikke bank integrasjon)Når en kundefaktura er betalt,jeg velger registrere betalingi faktura.Skal ikke dette da komme opp automatisk som en ny bankhendelse under kasse og bank ?
1.Hei. Jeg har annulert en faktura som blebetalt.Jeg skal lage en kredit nota på denne og refundere betaling til kunden , men det er ikke mulig å lage kredit nota på annulert faktura. Hva er løsning på det?2. Jeg har sendt faktura med mva , men jeg er ikke i mva registre ennå så har jeg ikke lov til å kreve mva.Hvordan skal jeg rette denne feilen ?Jeg fant en del svar på dette her :https://community.visma.com/t5/Diskusjon-i-Visma-eAccounting/Sendt-faktura-med-mva-ved-en-feil/m-p/22263#M4532menSkal jeg lage en kreditnota på hele faktura med mva eller kun på mva beløpet?
Hei,Jeg har en liten differancepå konto 2500 (etter bokføring av skatteoppgjør).DIfferansen er bare NOK 0,27. Jeg lurer på om jeg bør gjøre noe med det? Kanskje burde jeg avrunde betalbar skatt til hele kroner...?
Vi har fått refusjon fra Nav. Vi har betalt lønn til en ansatt under arbeidsgiverperioden -første 18 dager. Han var kronisk syk og derfor fikk vi refusjon fra nav. Hvordan kontere den innbetalingen?
Relevante linker