avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Visma eAccounting

Finn informasjonen du trenger om Visma eAccounting - alt fra tilleggstjenester, til kom-i-gang-guide, supportartikler og opplæringsvideoer. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg. Bruk søkfeltet og finn det du trenger!
Siste nytt

Når vi ser at ansatte ikke har tatt i bruk appen eller av andre årsaker ønsker å sende registreringsinfo på nytt så hadde det vært veldig kjekt om det hadde vært en funksjon hvor vi selv kunne sende det. Klønete å måtte be support om dette *hver gang*.
hei!Dere har jo nå fått til muligheten til å søke opp ett organsisasjonsnummer i Visma eAccounting både på kunde og leverandør mot Brønnøysundregistrene, er også dette mulig å få til i Visma Byrå da det hadde gjort det langt enklere og samtidig utelukket feil som feil organisasjonsnummernår man registrerer nye kunder i Visma Byrå.
Ønsker du komme med innspill til vårt utviklingsteam, teste nye funksjoner før andre brukere eller delta i brukerundersøkelser? Da må du lese mer!
Jeg ønsker at flere ting blir loggført slik at vi kan sed det i Behandlingshistorikk, hvem og når som:- endring av mva-koder- endring av avdeling, prosjekt mv- hvem som har eksportertbetalinger til nettbankAlle vesentlige endringer/handlinger bør loggføres og kunne ses på rapporten Behandlingshistorikk.
Visma Employee appen gir dine ansatte rask og enkel tilgang til lønnslipper fra Visma eAccounting Hva skal til for at man skal kunne logge seg på Visma Employee appen? Man må ha lagt inn e-postadresse på ansattkortet, den ansatte får deretter epost hvor man angir passord.Man må hake av for "Send lønnsslipp til Visma Employee appen" på ansattkortet. Hvordan endrer man e-postadressen på ansattkortet?Man kan endre e-postadresse på ansattkortet helt til man markerer "Send lønnsslipp til Visma Employee appen"Etter det kan den ansatte endre ved å logge seg inn på https://www.vismaonline.com/ og oppe til høyre velge "Min brukerprofil" og klikke rediger knappen/penn. Når jeg logger meg på Visma Employee appen får jeg beskjed om at et jag mangler roller.Bruk samme samme e-postadresse som liggerpå ansattkortet. Hva gjør man hvis man ikke har passord eller har glemt passord til appen?Klikk "Glemt passord" og følg anvisningene.
Påloggede brukere (361)