avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Visma eAccounting

Finn informasjonen du trenger om Visma eAccounting - alt fra tilleggstjenester, til kom-i-gang-guide, supportartikler og opplæringsvideoer. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg. Bruk søkfeltet og finn det du trenger!
Siste nytt

Jeg har sett to kunder fått denne lønnsarten feil kontert i eAccounting. Meningen har vært å få fri telefon/internett inn i grunnlaget for forskuddstrekk og arbeidsgiveravgift i stedet har kr 366 blitt kostnadsført på 6900 og utbetalt til den ansatte 
0 0
Postet av
Hei. Jeg driver med utleie av utstyr, og savner noen funksjoner i tilbud (og ordre) modulen. Egentlig i faktura også. Vi opplyser om enhetspris, men bruker faktor på leie over flere dager. (2 dager er f.eks 1,5 istedet for 2). Jeg savner altså muligheten for å kunne legge inn faktor, samt å kunne legge inn f.eks antall 3 dager. Jeg vil at enhetsprisen og antall skal komme frem, så det fungerer ikke så bra å skrive flere i antall for dermed å gi rabatter. Er dette noe dere kan ordne? 
1 0
Postet av
Hei,   Driver en reiselivsbedrift som booker ferieopphold 6-18 måneder på forhånd. Sikrer bestillingene med et 20% a konto forskudd. Forskuddet betales gjerne inn i regnskapsåret som går forut for året det skal inntekstsføres og MVA-innberettes. Forskuddet skal altså ikke påvirke hverken MVA-innberetning eller resultat men kun føres i balansen som mottatt forskudd. Fins det en måte å håndtere dette på i eAccounting?
20 0
Postet av
Hei,hvordan fungerer dette i praksis? Jeg bruker ikke ordre-modulen, men har en kunde med mange forskjellige prosjekter i løpet av en måned. Disse ønsker kunden spesifisert oversikt inkl mva for hvert prosjekt. Det vil si at jeg i eAccounting time må lage fakturautkast pr prosjekt og overføre til eA som fakturautkast. Men hvordan skal jeg sende alle fakturautkastene som en faktura??
3 0
Postet av
årsavslutning banner