Visma.net Approval
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net Approval

Finn informasjonen du trenger om Visma.net Approval - innenfor alt fra tilpasning av godkjenningsflyt til godkjenning på mobil. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Hos flere av våre kunder er det et stort ønske at godkjennere skal ha mulighet til å endre momskoden, legge til periodiseringsnøkkel og legge til og fjerne fakturalinjer.
Hei,Jeg har etterlyst påføring av avdeling hos en kunde av meg som godkjenner i approval. Hun sier at avdeling ble lagt inn, men at hun fikk en feilmelding før det ble registrert. Da feilmeldingen gikk vekk regnet hun med alt var ok. Jeg har ikke skjermbilde av feilmeldingen, men er det andre som har hatt problemer med at avdeling ikke kommer med? Er det noen kjente feil her?- Marie
Dersom man endrer kostnadsbærer på en inngående faktura til et ansvarssted hvor vedkommende ikke har fullmakt til å godkjenne blir fakturaen sendt ut på ny flyt straks vedkommende trykker "lagre".Dersom man går ut og inn av fakturaen etter at man har lagret har man ikke lenger mulighet til å endre konteringen på linjen fordi den allerede er sendt til en annen godkjenner.Vi ønsker at fakturaen faktisk blir lagret når man trykker "lagre" og ikke blir sendt videre på flyt før man faktisk trykker "send". Slik det er nå er det ikke mulig å lagre denne type fakturaer underveis uten at de blir sendt på ny flyt.
HeiDokumenter som lastes opp via "Last opp dokument" i Approvalvises ikke i "Opplasting historikk" og kommer ikke fram til dokumentsenteret. Er det noe feil nå ellerhva kan være feil?
I forbindelse med GDPR og nytt lovverk rundt personopplysninger, vil avtaleverk for våre felles kunder måtte fornyes.
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (369)