Visma.net Approval
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net Approval

Finn informasjonen du trenger om Visma.net Approval - innenfor alt fra tilpasning av godkjenningsflyt til godkjenning på mobil. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Ønsker å se forskjell på Faktura / Kreditnota i listevisning. I dag er en bare faktura iconet og posetivt fortegn, ikke noe som identifiserer at dette er en kreditnota.
Selv om passordet ditt er på avveie er ikke brukerkontoen din det. Hvis du har aktivert totrinnskontroll, da.
Hei, vi registrerer at det har vært en oppgradering/endring i Visma.net approval. Vi har ett par kommentarer til dette som det hadde vært fint om det gikk an å gjøre noe med:1. Når man er inne for å gjøre godkjenninger og klikker seg inn på bilaget for å se på det før mangodkjenner kommer man ut igjen i listen for så å måtte klikke se inn på neste bilag osv. Slik det var før så kom neste bilag automatisk opp når en skulle godkjenne flere faktura etter hverandre, det sparer mange klikk!2. I tillegg så blir listen lang, slik det var tidligere var hver linje mindre (smalere)og man fikk flere faktura på listen enn nå. Det er mye mer oversiktlig!
HeiØnsker at segmentverdi feltet skal fungere som kostnadsbærer fra f.eks. Global. At man skla kunne skrive inn ett navn, trykke enter eller tab og den foretar søket selv.Det går jo med ctrl + q eller klikke på søkeikonet. Men kunne vært greit med noen færre klikk her. Ihvertfall i de tilfeller hvor segment er satt opp som numerisk, og det er alfa man skriver i søkefeltet bør dette være mulig.mvhStian
Om man har mange dokumenter til attestasjon og går inn på ett av disse for å se på detaljene/attestere ser man at man står på f.eks. dokument 5 av 10.Ved godkjenning av denne fakturaen går man tilbake til dokumentlisten.Det vil være tidsbesparende å få presentert dokumentdetaljer for dokument 6/9 umiddelbart i stedet for å gå tilbake til dokumentlisten.Om man står på dokument 10/10 kan man eventuelt få presentert dokument 9/9 etter godkjenning.
Relevante linker
Les om Community Live 2018
Påloggede brukere (263)