Visma.net Approval
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net Approval

Finn informasjonen du trenger om Visma.net Approval - innenfor alt fra tilpasning av godkjenningsflyt til godkjenning på mobil. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

HeiNår en kunde skal godkjenne fakturaer i Visma.net.approval kan det være greit at det fremkommer navn påden konto vi har kontert bilaget på. I vårt oppsett ser kunden kun kontonummeret. Er det noen som vet hvordan en får frem kontonavn?
Digitalisering av fem områder vilforenkle arbeidsdagen din og gi deg full kontroll på ditt ansattforhold.
Ser det tidligere har vært spurt om hvordan man kan få kontert bilag både debet og kredit uten at vedkommende fikk svar. Håper noen har funnet ut av det nå og kan gi meg et svar. :-) Ønsker altså at godkjenner skal kunne kontere både til debet og til kredit i Approval (f.eks kassebilag). Er det mulig?
Tidligere så var feltet for datosøk tilgjengelig i dokumentoversikten.Denne mangler nå. Jeg savner denne funksjonen da det er veldig vanskelig å søke dersom man har mange reiser/utlegg.
Hei,Ønsker mulighet for at prosjektleder hentes fra prosjekt i ERP systemet og legges inn som prosjektgodkjenner på prosjektet (kostnadsbæreren) i Approval. For de kundene som har prosjektgodkjenning på reiseregningene i Expence (Approval) er det tungvint å måtte legge inn prosjekgodkjenner på hvert prosjekt som opprettes når disse opplysningene ligger allerede på prosjektet i ERP (Global og Business)
Relevante linker
Åpne dagens luke