Visma.net Approval
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Visma har vel uttalt at de rutiner som er naturlig å kunne gjøre på en mobil, ønsker de å kunne gjøre på en mobil. Så ja de har vel et mål om det, men det er allikevel ikke tidfestet noe så langt vi forhandlere kjenner til. Det er ikke så kjempelenge siden vi fikk muligheten til å se konteringslinjene (uten mulighet til endring som du sier) så det er jo hvert fall en start. Det ligger nok noen datamodell - utfordringer her som må løses.. Feks nummeriske og alfanummeriske ansvarsenheter, samt at mye data må kunne tas ned til mobil - appen osv. Så lenge vi ikke har noen andre indikasjoner på at det kommmer snarlig så hadde jeg ikke forventet noe i 2019 :-) Så da må det nok bli en stor mobil med web grensesnitt da :-)Lykke til!
Birgit Skarstein tar på seg en glorete badehette for å gjøre føring reiseregninger LITT mer gøy. Hva gjør du?
Hei!Videreformidler ønske om å kunne ta en utskrift av utbetalingsjournal slik en kunne i Visma AutoPay. Veldig greit å ha for eksempelvis å kunne sende kunde en oversikt over utbetalinger som er lagt ut.
September 2018 ble Visma utsatt for et hackerangrep. Hackerne lyktes ikke i sitt forsøk, og ingen kundedata kom på avveie. Visma har jobbet tett med nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM NorCERT) og politiet for å etterforske saken.
Dette er jo brudd på helt elementære regler som omhandler god internkontroll i virksomheten, som virksomheten er pliktet til å ha. Arbeidsdeling.
Relevante linker