avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net AutoInvoice

Finn informasjonen du trenger om Visma.net AutoInvoice - innenfor alt fra tilpasning av fakturaformater, til e-faktura, til sporing. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Vi sender ut abonnementsfaktura som er identiske, men på en del fakturaer får vi feil med følgende melding: Fakturaen feilet ved konvertering til EHF-formatet. Feilmelding: EHF output failed for PEPPOL: [b90132d6-772f-4602-a6f7-bd676ecd6583] [BII2-T10-R058]-Invoice total without VAT MUST be equal to the sum of VAT category taxable amounts [BII2-T10-R052]-An invoice total without VAT MUST equal the sum of line amounts plus th Er det noe måte å se fila som sendes for å finne ut hva forskjellen på to tilsynelatende identiske fakturaer til 2 forskjellige kunder er? Vår support har ikke klart å hjelpe oss. Er det noen andre som har tips til hva som kan være løsningen?
Nå blir det enda enklere å sende faktura elektronisk til privatpersoner
Digitalisering av fem områder vilforenkle arbeidsdagen din og gi deg full kontroll på ditt ansattforhold.
Vi har mange privatkunder som pr i dag har avtalegiro. Kan disse også få e-faktura slik at det blir kombinert e-faktura og avtalegiro?
Vi ønsker å gjøre stas på alle våre Community-medlemmer, og kjører i gang julekalender i år igjen. Delta og bli med i trekningen av fine premier.
Relevante linker
Åpne dagens luke