avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net AutoInvoice

Finn informasjonen du trenger om Visma.net AutoInvoice - innenfor alt fra tilpasning av fakturaformater, til e-faktura, til sporing. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Recent topics

Vi har en kunde som har datterselskaper i både Sverige og Danmark. Kunden ønsker å sette opp Autoinvoice frå Visma Business for sine selskaper, og jeg lurer derfor på om det finnes noen råd og vink for hvordan dette bør settes opp? I selskapene her vil det gå faktura på tvers av landegrensene. Kan danske og svenske selskaper registreres i ELMA, eller dette kun forbeholdt norske selskaper? Finnes det tilsvarenede tjenester i henholdsvis Sverige og Danmark?
1 0
Postet av
Er dette mulig?En kunde som har fått faktura som PDF men som MÅ ha den som EHF. Må man da kreditere fakturaen og sende på nytt eller finnes det en enklere løsning?
1 0
Postet av
Hei, hva er forskjellen mellom de to overnevnte? Denne informasjon finnes i oversikt for AutoInvoice.
1 0
Postet av
Er det noe du er usikker på i forhold til en faktura du har mottatt? Ofte stilte spørsmål Fakturakopi Prisøkning Klage Oppsigelsesfrist Beskrivelse av faktura Her finner du ofte stilte spørsmål om faktura Når det gjelder den årlige vedlikeholdsfakturaen, er betaling av denne en forutsetning for gyldig bruksrett til deres programvare.
0 0
Postet av
Hei Vi har tenkt å viderefakturere de 3 kronene vi blir belastet med fra Visma på EHF fakturaer. Er mulig å ta ut en rapport som viser hvilke av våre kunder som har hatt EHF fakturaer som er blitt belastet med 3 kroner?
2 2
Hei,Ofte har større kunder, feks innen det offentlige, 1 org.nr for å motta EHF på 'kryss og tvers' av ulike selskaper(org.nr) de har hos seg. Dette gjør at org.nr og firmanavn ikke nødvendigvis stemmer overens i vårt kunderegister i slike tilfeller. Dette kan skape litt krøll. Finnes det to ulike felter for org.nr på aktørtabellen, hvorav ene gjelder selve kunden og den andre selve sendingen av ehf/autoinvoice?
3 0
Postet av
Noen som vet hva dette betyr? Sending feilet: SEND ERROR (REASON: EHF output failed for PEPPOL: [7b063cef-9e5b-46db-bf51-d51d1b3b22bb] [BII2-T10-R040]-A sellers financial institution identifier MUST be provided if the scheme of the account identifier is IBAN and the payment means is international bank transfer [BII2-T10)
1 0
Postet av
Spørsmål: Hvis en kunde sender til private B2C og det ikke er registrert e-post eller mobil nr på kunden. Vil da disse sendes som papir faktura? Svar: Hvis kunden tidligere har svart ja til eFaktura fra dere eller har satt i sin nettbank at de ønsker eFaktura fra alle, så vil fakturaen gå som eFaktura rett i nettbanken. Hvis ikke så vil fakturaen bli sendt på papir.
0 0
Postet av
Vi ønsker å sende ut alle fakturaene for våre kunder via Autoinvoice. Har et par spm til det: - De som blir sendt pr post, er kostnaden på kr 10,- inkludert porto? - Hvis noe kommer i retur fra posten pga feil adresse, hvor vil de bli sendt?
3 0
Postet av
Slik merker man kunder i aktørtabellen i Visma Business for at de skal ha tilbud om eFaktura rett i nettbank. (Før dette kan aktiveres må du som avsender aktivert avtale om lvereing av eFaktura rett i nettbank. Les mer om det her.) For at systemet skal finne adressen til en mottaker av en elektronisk faktura er det to felter man må kjenne til: Mottakerens elektroniske fakturaadressen (EFA) Mottakerens operatørnummer (OPN) Når man sender elektroniske fakturaer til bedrifter i Norge (B2B), så anbefaler vi at man ikke bruker disse feltene, det holder å ha organisasjonsnummeret til mottakeren, så vil AutoInvoice automatisk finne EFA og OPN. Når man derimot skal sende til privatpersoner (B2C), så skal disse feltene brukes. I Visma Business ligger disse feltene i aktørtabellen: Mottakerens elektroniske fakturaadressen (EFA) skal legges i "GLN/GS1"-feltet i kundetabellen (aktørtabellen) Mottakerens operatørnummer (OPN) skal legges i "AutoInvoice-operatørnr"-feltet i kundetabellen (aktørtabellen) Disse feltene kan du selvfølgelig hente fram hvis de ikke vises i din tabell/skjermbilde. Normalt trenger man kun å angi at OPN skal være “B2CNO”. Men de forskjellige versjonene av Visma Business håndterer dette litt forskjellig. I tillegg til dette må man angi at sendemåte skal være AutoInvoice og man må ha enten epostadresse eller mobilnummer registrert på kunden. Visma Business, frem til versjon 10 Denne versjonen klarer ikke å sende inn OPN uten EFA. Derfor må man legge inn EFA=@B2CNO. Man bør da samtidig også legge inn OPN = B2CNO slik at dette er klart ved oppgradering til versjon 10. Følgende må legges inn på kunden som skal motta fakturaen: Sendemåte = AutoInvoice EFA skal fylles ut. Dette gjøres i GLN/GS1-feltet. Dvs GLN/GS1 = @B2CNO I tillegg anbefaler vi at OPN fylles ut. Dette gjøres i "AutoInvoice operatørnr"-feltet. Velg verdien til B2CNO. Hvis du ikke finner verdien må du høyreklikke og laste ned nye verdier fra AutoInvoice. Mobilnummer eller epostadresse bør også fylles ut. Mobilnummer legges i firmaets “Telefonnr” og epostadressen følger samme logikk som B2B, dvs at man kan bruke firma-epostadressen eller AutoInvoice-epostadresse med de innstillingene som finnes rundt dette. Visma Business, fra versjon 10 I fra denne versjonen holder det å legge inn OPN. Følgende må legges inn på kunden som skal motta fakturaen: Sendemåte = AutoInvoice OPN må fylles ut. Dette gjøres i "AutoInvoice operatørnr"-feltet. Velg verdien til B2CNO. Hvis du ikke finner verdien, må du høyreklikke og laste nye verdier fra AutoInvoice. Mobilnummer eller epostadresse bør også fylles ut. Mobilnummer legges i “Telefonnr” og epostadressen følger samme logikk som B2B, dvs at man kan bruke firma-epostadressen eller AutoInvoice-epostadresse med de innstillingene som finnes rundt dette.
1 0
Postet av
Medlemmer med flest likes
Medlemmer med flest løsninger
Bruker Godtatte løsninger
1
Relevante linker