avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net AutoInvoice

Finn informasjonen du trenger om Visma.net AutoInvoice - innenfor alt fra tilpasning av fakturaformater, til e-faktura, til sporing. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

HeiVi har tenkt å viderefakturere de 3 kronene vi blir belastet med fra Visma på EHF fakturaer. Er mulig å ta ut en rapport som viser hvilke av våre kunder som har hatt EHF fakturaer som er blitt belastet med 3 kroner?
I forbindelse med GDPR og nytt lovverk rundt personopplysninger, vil avtaleverk for våre felles kunder måtte fornyes.
Hei!Hvis utvikler/support (det være seg hos dere i Visma, forhandler, internt eller 3.part) låner databasen for å teste noe så er dette potensielt ganske uheldig hvis personen som tester ikke tenker på at klienten er satt opp med fakturering via AutoInvoice.Da kan kunder plutselig oppleve å motta fakturaen fordi forsendelsen går ut til AutoInvoice som distribuerer den videre. Naturligvis svært uheldig.Syns dere bør prioritere at det legges inn en kontroll et sted. Slik at hvis databasen blir kopiert til ny datamaskin så stopper ERP å sende til AutoInvoice - eller AutoInvoice avviser fakturaene.Amund
Er det noen måte vi kan se forskjell på om en inngående faktura er kommet inn i Doksenter via pdf (skanningskonto) eller vanlig ehf format?
Når en faktura feiler i Autoinvoice (av ulike årsaker, slik som feks invalid epostadresse), må fakturaen krediteres og opprettes og sendes på nytt. Jeg kan tenke meg at man kan rette opp i årsak til feil og deretter sende den på nytt direkte. Og dersom fakturaen nå går gjennom, så endrer statusen seg fra feilet til godkjent.
Relevante linker
Les om elefanten i rommet