avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net AutoInvoice

Finn informasjonen du trenger om Visma.net AutoInvoice - innenfor alt fra tilpasning av fakturaformater, til e-faktura, til sporing. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Selv om passordet ditt er på avveie er ikke brukerkontoen din det. Hvis du har aktivert totrinnskontroll, da.
Vi har flere kunder som mottar EHF-faktura i et ekstern fagsystem. Vi har registrert for mottak i Autoinvoice, men ikke registrert i ELMA i Autoinvoice. Det som da skjer er at vi får fakturaene som EHF fra de systemene som sender dette via Autoinvoice. Vil de også bli sendt som EHF-faktura til den som har registrert selskapet i ELMA, altså det eksterne fagsystemet, eller kun til mottaket i Autoinvoice?
HeiNår man sender faktura via Visma AutoInvoice, og de går ut som e-post, kommer det da en eller flere filer frem til kunden?
Har du lyst til å få faglig påfyll uten å måtte forlate kontoret? Eller bli en enda bedre bruker av dine Visma løsninger?
HeiJeg sendte en faktura via print-tjenesten. Jeg legger merke til at ordet "Foretaksregisteret" ikke står på fakturaen. Det er påkrevd i bokføringsforskriften. Er det feil i formuleret til Visma eller en feil i innstillingene mine?
Relevante linker
Les om Community Live 2018
Påloggede brukere (263)