avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net AutoInvoice

Finn informasjonen du trenger om Visma.net AutoInvoice - innenfor alt fra tilpasning av fakturaformater, til e-faktura, til sporing. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg.
Siste nytt

Jeg har prøvd å legge inn flere mailadresser for mottakere av elektronisk faktura, men bare den som står i første linje får mail. Går det ikke an å sende samme faktura til flere mailadresser? Jeg bruker VISMA DI.
HeiHva må vi gjøre for å kunne motta EHF fra våre utenlandske leverandører? Jeg fant noen referanser tilPEPPOL BIS. Er det dette formatet jeg skal be dem sende på? Trenger de noe mer enn org.nummeret vårt?
Slik aktivere du avtalen om å sende elektronisk faktura rett til VIPPS mobilapp hos privatpersoner
Etter noe testing ligger det noen gamle utgående fakturaer i fliken: avventende fakturaer. Er det mulig å få slettet disse? Skal ikke sendes ut. Har forsøkt slett rad osv, men uten hell. Må jeg ha noe spesiel tilgang for å utføre dette?
Selv om man ønsker at alle skal kunne ta i mot elektronisk faktura er det fremdeles en del kunder som kun tar i mot faktura på e-post, spesielt i Sverige. Noen av disse kundene ønsker å motta faktura + vedlegg i énfil slik at faktura og vedlegg ikke blir splittet ved scanning.
Relevante linker
Les om elefanten i rommet
Påloggede brukere (168)