avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net AutoPay

Finn informasjonen du trenger om Visma.net AutoPay - innenfor alt fra bankintegrasjoner, til matching mot åpne fakturaer, til sikkerhet. Snakk med andre brukere, og finn relevante nyheter. Visma AutoPay for enkelte brukere av Visma Business har et eget område.
Siste nytt

Ved behov for å kontakte Nets for å få stanset et betalingsoppdrag, vil Nets ha behov for betalingensMessageID. Pr. i dag må kunden ta kontakt med forhandler, og forhandler må ta kontakt med Autopay support for å få tak i denne iden.Det ville kanskje vært hensiktsmessig at denne iden var tilgjengelig for kunden i Visma.net AutoPay?
Antar at det med Visma.net Autopay vil være mulig å kunne vise disponibel saldo i Visma Business. Foreslår at dere prioriterer å få på plass dette i neste versjon av VB.
I Visma.net Autopay får vi bare denne feilmeldingen når vi forsøker å trekke kreditnota ved remittering:36047740 RR07 - Single structured remittance must be present for AdditionalRemittanceInformation.Både faktura og kreditnota hadde i dette tilfellet kid. Det er fakturabeløpet feilmeldingen kommer på, ikke totalsummen.Dette var ikke noe problem i Autopay 3. Noen somvet hva dette kan skyldes?
Digitalisering av fem områder vilforenkle arbeidsdagen din og gi deg full kontroll på ditt ansattforhold.
Benytter dere AutoInvoice for utsendelse av faktura til Vipps og ønsker at innbetalingsfilene skal komme automatisk?
Relevante linker
Åpne dagens luke