avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til området for Visma.net AutoPay

Finn informasjonen du trenger om Visma.net AutoPay - innenfor alt fra bankintegrasjoner, til matching mot åpne fakturaer, til sikkerhet. Snakk med andre brukere, og finn relevante nyheter. Visma AutoPay for enkelte brukere av Visma Business har et eget område.
Siste nytt

Selv om passordet ditt er på avveie er ikke brukerkontoen din det. Hvis du har aktivert totrinnskontroll, da.
Dette brukertipset gir en oversikt over hvilke banker og banksentraler som støttes av visma.net AutoPay og hvordan du kommer i gang med hver enkelt.
Lokalbanker i Eika Alliansen støtter ISO 20022 XML-formatet når man sender utbetalinger og innbetalinger med Visma.net AutoPay.Ønsker du å komme i gang med remittering/innbetalinger mot Eika lokalbank i ISO-format?Da er stegene som følger:1. Verifiser aller først at du har tilgang til tjenesten Visma.net AutoPay og at kommunikasjon fra ditt økonomisystem er riktig satt opp. Sjekk at aktuell bedrift er opprettet i visma.net og tjenesten AutoPay er aktivert på dette selskapet. 2. Ta kontakt med bankrådgiver i din aktuelle lokalbank og gi beskjed om at du ønsker en avtale om direkte bankintegrasjon mot Visma. Her gjennomgås bl.a. overgangen fra eventuelle andre remitteringsløsninger, samt også behovene og oppsettet for innbetalingstjenester. Bankrådgiver vil dele et avtaleskjema for gjennomgang og signering.3. Sett opp kontoavtaler i Visma.net AutoPay ogsend signert avtaleskjema tilbake til bankrådgiver.4. Bankrådgiver signerer og effektuerer avtalen, og gir beskjed tilbake om at du nå kan starte remittering i Visma.net AutoPay. Hvilke lokalbanker i Eika Alliansen støtter ISO format i Visma.net AutoPayDu vil finne din lokalbank i listen over tilgjengelige banker i avtaleadministrasjonen for Visma.net AutoPay:
Har du lyst til å få faglig påfyll uten å måtte forlate kontoret? Eller bli en enda bedre bruker av dine Visma løsninger?
Ønsker du å gå over til ISO 20022-formatet? Se under for prosedyrer i forbindelse med overgang og igangsetting
Relevante linker
Les om Community Live 2018
Påloggede brukere (245)