Minun alueeni
Apu
JohannaR
CONTRIBUTOR ***

Ostolasku hyväksytty pankissa, mutta tila yhä avoin. Tila voisi olla silloin "pankin hyväksymä".

tekijä JohannaR
Tila: Uusi idea

Saamme tiliotteen kerran kuukaudessa, jolloin maksun tila pysyy avoin-tilassa kunnes kuukausi on kulunut ja tiliote on tullut. Toisessa yhtiössä viive on vain yhden päivän, mutta yhtenäkään päivänä, kun ostolaskuja on maksettu, tuohon tilaan ei voi luottaa. Ohjelma saa kuitenkin pankista hyväksynnän, mutta tämä ei näy ostolaskujen yleisnäkymässä. Aina on porauduttava erikseen ostolaskulle, jotta voi varmistua siltä, että maksu on lähetty pankkiin. 

Ehdotan, että ostolaskun tila muuttuisi sen jälkeen, kun pankki on hyväksynyt sen maksuun ja se muutuisi esimerkiksi "pankki hyväksynyt maksuun" -tilaan.

1 kommentti
IlonaÄ
CONTRIBUTOR ***
tekijä IlonaÄ

Kannatan tuota, että laskun tilan muutos näkyisi maksun edetessä pankkiin. Laskuja saatetaan lähettää jo etukäteen ennen eräpäivää pankkiin ja näkisi helposti, että se on jo lähetetty.

 

Maksun palaute tulee ainakin Osuuspankista samaan tahtiin tiliotteiden kanssa eli tiliotteelle vastaanotto päivittäin, niin tulee palautekin.

 

Eihän laskua voi poimia maksuun kahteen kertaan, jos jo on pankkiin lähetetty tai maksettu vaikka palaute ei olisi tullutkaan. 

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.