peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR *

En pääse kirjautumaan Visma Attachiin

Hei,

 

Pääsen kirjautumaan koneella Visma Expenseen normaalisti ja tekemään kululaskuja mutta kännykällä en pääse kirjautumaan Visma Attachiin. Valittaa että sähköposti tai salasana on virheellinen. Olen tarkastanut moneen otteeseen, että ne ovat samoja isoja ja pieniä kirjaimia myöten, vaihdoin myös salasanan mutta ei auttanut. Poistin myös Visma Expensestä ulkoiset sovellukset ja Visma Attachin, mutta ei auttanut (löysin tämän ehdotuksen eräästä toisesta topicista, jossa oli samantyyppinen ongelma).

 

Mitä seuraavaksi?

3VASTAUSTA3
Highlighted

Vastaus: En pääse kirjautumaan Visma Attachiin

(updated by Tuula Lampinen VISMA ‎25-07-2019 14:56 )

Hei,

 

Onko kirjautuminen missään vaiheessa onnistunut Attachiin?

 

Visma Attachiin kirjaudutaan tosiaan samalla tunnuksella (sähköpostiosoite) ja salasanalla kuin Visma.net Expenseen. Jos kirjautuminen ei kuitenkaan nyt onnistu, niin asenna Visma Attach uudestaan puhelimeesi. 

 

Jos kirjautuminen ei tämän jälkeenkään onnistu, niin tätä täytyy katsoa ja selvittää tarkemmin. Siinä tapauksessa olethan yhteydessä meidän sovellustukeen joko sovellustuki@visma.com tai soittele huomenna tukinumeroomme 02 48090437. Autamme numerossa jälleen klo 9 jälkeen.

Highlighted
CONTRIBUTOR *

Vastaus: En pääse kirjautumaan Visma Attachiin

Hei,

 

Pääsin tänään suoraan ensimmäisellä yrittämällä kirjautumaan Visma Attachiin. En tehnyt mitään muutoksia eilisestä, kummallista. Ehkä eilen oli ruuhkahuippu joka aiheutti ongelmia, sillä Visma Expense oli hyvin hidas alkupäivänä.

Highlighted

Vastaus: En pääse kirjautumaan Visma Attachiin

Hienoa, että nyt toimii. Hymiö Onnellinen

 

Eilen oli yleistä epävakautta ja hitautta eri Visma.netin palveluissa, myös Expensessä. Nyt nekin ongelmat ovat onneksi ratkenneet.

 

Jos kuitenkin törmäät vielä ongelmiin Visma Attachin kanssa, niin olethan suoraan yhteydessä sovellustukeemme, niin katsotaan asiaa tarkemmin.