peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Katja Saarnio
CONTRIBUTOR *

Miksi osa Hyväksyjistä kirjautuu automaattisesti ulos Visma Managerista?

tekijä Katja Saarnio

Osa Hyväksyjistämme kirjautuu jokaisen käyttökerran jälkeen automaattisesti ulos Visma Managerista ja he joutuvat siis joka kerta kirjautumaan erikseen puhelin aplikaatioon? Osa käyttäjistä pysyy kirjautuneena. Miten saisimme kaikki Hyväksyjät pysymään kirjautuneina ja siten aplikaation käytettävyys paranisi huomattavasti?

3 VASTAUSTA3

tekijä Matti Aaltonen

Hei,

 

Lähtökohtaisesti sovelluksen pitäisi muistaa käyttäjä sisäänkirjautuneena, jos käyttäjä ei erikseen kirjaudu ulos. Myös siinä tapauksessa, kun puhelin sammutetaan kokonaan ja käynnistetään uudelleen.

 

Onko kyseessä Android- vai iOS-käyttäjiä vai sekä että? Onko tätä alkanut tapahtua nyt yllättäen vai onko se ollut alusta alkaen?

 

Voi olla, että tarvitsen tarkemmat käyttäjätiedot näiden osalta. Jatketaan siinä tapauksessa asian selvittelyä meillä HelpDeskin puolella 🙂

 

T: Matti / Visma.net Expense sovellustuki

Katja Saarnio
CONTRIBUTOR *
Kyseessä iOS käyttäjä ja App on alusta asti kirjannut hänet ulos jokaisen käyttökerran jälkeen.

Hei Katja,

 

Kiitos lisätiedoista. Varmistin asian meiltä tuotekehitykseltä ja kyllä edelleen iOS-käyttäjien pitäisi pysyä kirjautuneena sovellukseen, jos ei tosiaan erikseen kirjaudu ulos. 

 

Luultavasti kyse on nyt käyttäjäkohtaisesta ongelmasta. Avaan tästä meille aiheesta tukipyynnön ja olen sinuun myöhemmin suoraan yhteydessä. 

 

T: Matti