Minun alueeni
Apu
Sibel S
CONTRIBUTOR *

Ongelma claimien hyväksynnässä ja järjestelmän 'jäätyminen'

tekijä Sibel S

Hei!

 

Vismassa on viime aikoina ilmennyt ongelma hyväksyntiä tehdessä. Eli kun hyväksyn claimin, se ei lähdekään automaattisesti eteenpäin seuraavalle järjestelmään määritellylle hyväksyjälle vaan jää 'My tasks' valikkoon. Kun claimin avaa uudelleen, näkyy logissa, että claim on hyväksytty (kts. liite), mutta se pitää uudelleen hyväksyä, jotta se siirtyisi eteenpäin. Samaa virhettä ei tapahdu jokaisen claimin kohdalla, mutta suurimassa osassa kyllä. Miten tästä tuplahyväksynnästä pääsee eroon?

 

Olen myös huomannut, että järjestelmä junnaa jossain kohtaa päivää paikallaan eikä siellä pysty välttämättä tekemään mitään. Joskus järjestelmä päivittää näkymiä todella pitkään eivätkä tehdyt muutokset esim. tallennu. Myöskään claimin kuvat eivät lataudu ja tulee virheilmoitus (tästä ei valitettavasti ole kuvaa). Selaimen vaihdos, esim. IE:stä Chromeen auttaa silloin tällöin, mutta ei aina. Pyöriikö järjestelmässä jotain ajoja vai miksi järjestelmä jämähtää eikä tallenna tehtyjä muutoksia?

1 VASTAUS1

tekijä Tuula Lampinen (Päivitetty ‎04-04-2019 15:09 tekijä Tuula Lampinen VISMA )

Hei Sibel S

Näillä tiedoilla en pysty auttamaan, vaan suosittelen sinua avaamaan pyynnön osoitteella sovellustuki@visma.com.

Käsittelemme pyynnön sovellustuessa ja voit liittää ruutukuvia mukaan, meidän on myös mahdollista ottaa etäyhteys ympäristöönne. 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.