Minun alueeni
Apu

Visma.net Expense: Katso mitä uutta on julkaistu!

tekijä Sari Kantokoski

Nostoja uudesta julkaisusta:

 

Liitteiden ponnahdusikkuna: olemme parantaneet liitteen lisäämisen ponnahdusikkunaa, joka näyttää kuvat/kuitit, jotka on lisätty joko tiedostona tai mobiilisovelluksesta Visma Employee (tai Visma Attach).  Kun selaat liitteitä joko Kilometrit tai Kulut -sivulla, ponnahdusikkuna näyttää nyt kaikki samassa ikkunassa (enintään 8 per sivu). 

 

Lisäksi voit valita, säilytätkö paikallisesti lisätyt tiedostot myöhempää käyttöä varten, mikäli et lisännyt niitä nykyiselle laskulle. Voit tallentaa ne myöhempää käyttöä varten, ladatut tiedostot säilyvät ponnahdusikkunassa ja ovat näkyvillä, kun se avataan seuraavan kerran. 

kuva 2.png

 

Lisäksi matkan kirjaamista on parannettu - kun klikkaat kalenterissa valitun kuukauden ulkopuolella olevaa päivää, lisätään matka suoraan ko. päivälle kalenterisivun vaihtamisen sijaan.

 

Rivikohtainen hyväksyntä: toimintoa voidaan käyttää esimerkiksi tilanteessa, jossa laskutapahtumia on kirjattu useammalle eri seurantakohteelle ja sen vuoksi laskulle tarvitaan eri hyväksyjiä samaan vaiheeseen. Toiminto on käytettävissä vain, mikäli hyväksyntäketjun vaihe perustuu hyväksyjärooleihin ja seurantakohteisiin, sekä uusi asetus Hyväksy rivit on aktivoitu vaiheelle.

kuva 3.png

Kaikkien hyväksyjien tulee hyväksyä lasku ennen kuin se on valmis. Mikäli joku hyväksyjistä hylkää laskun - lasku lähetetään takaisin käyttäjälle. Kun kaikki ovat hyväksyneet, lasku on siirrettävissä maksatukseen, palkka- tai taloushallinnon järjestelmään.

 

Lisätietoa sovellustuesta.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.