peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu

Visma.net Expense - kivoja uudistuksia!

(updated by Sari Kantokoski VISMA ‎04-06-2020 12:09 )

30.5. Expense- julkaisuun tulee kivoja uudistuksia:

Parantaaksemme Expensen käyttökokemusta, laskujen syöttöä uudistetaan. Tämä näkyy sovelluksen käytön nopeutumisena, johdonmukaisempina tarkistuksina jne. Muutamia esimerkkejä parannuksista:

- Sovelluksen responsiivisuutta tabletti- ja puhelinkäytössä on parannettu, voit syöttää laskuja selaimen kautta esim. puhelimella


- Kulutapahtuman oletuspäivämäärä haetaan matkalta tai kilometriveloitukselta - kuluva päivä oletuksena vain, jos laskulla ei ole matkoja tai kilometrejä


-Tallennusta tapahtuu Seuraava-painikkeella


-Tallenna-painike on aktiivinen vain, jos on tallentamattomia tapahtumia. Tämä tarkoittaa, että laskun koontisivulla Tallenna-painike ei ole välttämättä enää aktiivinen, koska tallennettavaa ei siinä vaihessa enää välttämättä ole.

 

Virheenkorjauksia: 

- Korjattu: yrityksen maksamilla tapahtumilla myös kululajille määritelty alkuperäinen kredit tili näkyi pdf:llä

 

Vielä muistutuksena, IE 11 tuki loppuu toukokuussa 2020 (selainta käyttävillä on näkynyt asiasta huomautus myös Visma Home-näkymässä).

 

Help Centre-haku: Ohjeita ja neuvoja ohjelman käyttöön voidaan hakea suoraan Expensestä, nyt haku kattaa myös Visma Communityn Expense-sivuja. Help Centren löydät yläpaneelin kysymysmerkin kautta. Hakutoiminnossa voit valita, mitä tietoja näkymään suodatetaan (Community ja/tai ohjelman Online-ohjeet).

helpcentre.png