Visma.net Payroll og Expense
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Visma.net Payroll og Expense

Her finner du supportartikler og opplæringsfilmer til applikasjoner i Visma.net-familien. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg. Bruk søkfeltet og finn det du trenger!
Siste nytt

I dag må alt lastes ned en om gangen. Når du får over 200 reiseregninger i måneden er det ganske tidkrevende å laste ned en og en regning/PDF
Ønsker en komplett oversikt over alle lønnstransaksjoner, med alle detaljer. Ønsker funksjonalitet for å filtrere og sortere. Oversikten må kunne eksporteres til excel.
Ønsker en integrasjon mellom Payroll og eAccounting slik at man kan oversende regnskapsfila direkte fra lønnskjøringen, og slippe å føre alt manuelt
Som leder trenger jeg å ha rask og enkel tilgang til alle transaksjoner, både i forhold til godkjenning og rapportering.Vil gjerne kunne filtrere transaksjoner på periode, ansatt, lønnsart, fravær.Vil også kunne eksportere denne oversikten til excel.
Ønsker å kunne skrive ut betalingsrapportene fra Altinn for mer enn en skatte-periode av gangen.De fleste betaler jo dette terminvis, og ønsker derfor også å kunne skrive ut for hele terminen (2 mnd, 6 mnd eller 12).
Medlemmer med flest likes
Relevante linker
Påloggede brukere (425)