Visma.net Payroll og Expense
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Siste nytt

Når du skal benytte funksjonen “Betalt av arbeidsgiver” i Expense må det opprettes en lønnsart som knyttes mot denne utleggstypen. Lønnsarten opprettes i Payroll - Innstillinger - Regler - Lønnsarter.
Natt til Onsdag 10.04 oppdaterer vi Visma.net Payroll til ny versjon. Les mer for å se hva som er nytt og rettet til denne versjonen.
Hei Peter! Bruk innloggingen på denne sidenhttps://community.visma.com/t5/Nyheter-i-Visma-net-Expense/Demobruker-Visma-net-Expense-Time-og-Absence/ba-p/449 Vi har nylig endret sikkerhetsnivået for alle visma domener som krever to faktor godkjenning. Denne artikkelen vil bli oppdatert snart med nye brukere. På linken finner du flere testbrukere og en leder. Beklager ulempen! Vennlig HilsenHenrik HornProduct Manager - Visma Mamut AS
Noen ganger har man behov for å kjøre lønn for kun én (eller flere) ansatt(e), eller en bestemt type lønnsarter (f.eks reiseregninger), og da kan man velge å ekskludere det/de man ikke vil ha med i den gitte lønnskjøringen.
Om du ikke får endret brukernavnet ditt via "Mine opplysninger" fordi systemet sier at epostadressen du vil endre til allerede er i bruk, så trenger du en ny epost-adresse for å bekrefte endringen.
Relevante linker