Visma.net Payroll og Expense
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Velkommen til Visma.net Payroll og Expense

Her finner du supportartikler og opplæringsfilmer til applikasjoner i Visma.net-familien. Snakk med andre brukere, og finn kurs og nyheter som er relevante for deg. Bruk søkfeltet og finn det du trenger!
Siste nytt

Er det noen som kan forklare meg hvor jeg finner vedlegg som den ansatte har lagt ved reiseregningen sin? Jeg skal godkjenne en reiseregning nå hvor den ansatte sier hun har lagt ved bilder av kvitteringer, men jeg finner de ikke når jeg skal godkjenne.
Tirsdag 09.10 kl 22.00 planlegger vi å oppdatere Visma.net Payroll til ny versjon. Du kan lese om nyhetene i punktene under.
Dersom du ønsker å endre i en standard ferieavtale går du til Calendar- Innstillinger- Selskapsinnstillinger,markerer avtalen og klikker påEndre.
Dersom du ønsker å opprette en nyferieavtale går du tilCalendar-Innstillinger-Selskapsinnstillinger,og klikker på Legg til feriavtale. Denne artikkelen tar også for seg de forskjellige feltene i ferieavtalen.
Når standard ferieavtale er valgt ved oppstart, er det denne som blir lagt til på alle ansatte. Dersom du har opprettet en ny ferieavtale som skal knyttes til en eller flere ansatte,må dette gjørespå de berørte ansatteunderInnstillingeriCalendar.
Medlemmer med flest likes
Relevante linker