peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Marraskuun Expense-kuulumisia

tekijä Sari Kantokoski

Seuraava Expense-julkaisu tulee joulukuussa, siinä keskitytään edelleen teknisiin parannuksiin sekä mahdollisiin virheenkorjauksiin. Mikäli verohallinnon määrittelemät verottomien korvausten á-hinnat muuttuvat vuodenvaihteessa, ne tullaan päivittämään ohjelmaan.

 

Visma Employee-mobiilisovellukseen julkaistaan marraskuussa uusi versio. Toiminnallisuuteen ei sinänsä tule muutoksia, mutta sovelluksen ulkoasu muuttuu entistä selkeämmäksi.

 

Olethan tutustunut jo Visma Attachin kuvatulkintaan? Attach tulkitsee ja esitäyttää tulkinnan perusteella kuitin tietoja automaattisesti. Tietoja voi täydentää tarvittaessa.

 

Tulorekisteri-ilmoittaminen tuli voimaan 2019 alusta, matkakustannusten korvauksia ei enää ilmoiteta verohallintoon kerran vuodessa vuosi-ilmoituksilla, vaan 5 päivän sisällä maksuhetkestä. Mikäli matkakustannusten korvausten tulorekisteri-ilmoittaminen on määritetty toimivaksi suoraan Expensestä, tapahtuu se automaattisesti teknisen rajapinnan välityksellä, kun laskun tilana on "maksettu". On hyvä kuitenkin seurata, ettei aineisto tai lähetys ole epäonnistunut tai virhe-tilalla.