peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Lajitteluperuste:
updated by Anssi K VISMA ‎27-06-2019 10:27
Tämä ohje koskee vain Wintime Pilvipalvelu (SaaS) käyttäjiä. Jatkossa uusien Wintime käyttäjien perustaminen ei vaadi yhteydenottoa Visma Publicin asiakaspalveluun.
Näytä koko artikkeli
updated by Anssi K VISMA ‎27-06-2019 10:14
Tämä ohje koskee vain Wintime Pilvipalvelun (SaaS) käyttäjiä. Jatkossa uusien Wintime käyttäjien perustaminen ei vaadi yhteydenottoa Visma Publicin Asiakaspalveluun.
Näytä koko artikkeli
updated by Anssi K VISMA ‎14-02-2019 10:36
Tästä linkistä pääset katsomaan Wintimen ohjevideoita.
Näytä koko artikkeli
updated by Anssi K VISMA ‎21-01-2019 10:28
Kun pilvipalvelumme sisäänkirjautuminen pyytää sinua vaihtamaan salasanasi tai sinun pitää salasanan resetoinnin jälkeen asettaa uusi salasana, muistathan, että uuden salasanan tulee täyttää seuraavat ehdot:   Salasana ei voi sisältää käyttäjätunnusta. Salasanan tulee olla vähintään 8 merkkiä pitkä. Salasanana ei voi käyttää kahdeksaa edellistä salasanaa.   Lisäksi salasanassa tulee käyttää kolmea seuraavista neljästä merkkivaatimuksesta:   Isoja kirjaimia (A-Z) Pieniä kirjaimia (a-z) Numeroita (0-9) Erikoismerkkejä (~!@#$%^&*_-+=`|\(){}[]:;"'<>,.?/)
Näytä koko artikkeli
updated by Anssi K VISMA ‎04-01-2019 11:29
Käyttäjien perustaminen tehdään pääkäyttäjätunnuksella kohdasta:   Administration - User Management - User   - valitaan oikea tietokanta: Unit Id = yritys - lisätään käyttäjä Lisää -painikkeella - täytä User Id (ota mallia muista käyttäjistä), UserName ja EmailAddress - annetaan käyttäjän kielikoodi - käyttäjälle on mahdollista määrittää voimassaoloaika käyttäjä- tai yrityskohtaisesti User Validity / Unit Validity - oikeudet määritetään käyttäjälle Visioniin ja Wintimeen - käyttäjä tallennetaan lopuksi painamalla Tallenna -painiketta   VisionDeleteRole ja WintimeDeleteRole sisältävät kaikki oikeudet.
Näytä koko artikkeli