peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Lajitteluperuste:
updated by Anssi K VISMA ‎14-02-2019 10:36
Tästä linkistä pääset katsomaan Wintimen ohjevideoita.
Näytä koko artikkeli
Anssi K VISMA
Verohallinto suosittelee, että ennakkoperintärekisteröinnin voimassaolo tarkastetaan vähintään neljännesvuosittain 1.3., 1.6., 1.9. ja 1.12. Ohessa ohje, miten tämä tehdään Wintimessä.
Näytä koko artikkeli
updated by Irina Lallukka VISMA ‎21-01-2019 10:31
Jos maksun mitätöinti ei onnistu, niin tarkista:   1. Tositelajille on määritelty Tositteen korjaus kohtaan Tositteen poisto mahdolliseksi? Perus- ja Ohjaustiedot - Perustiedot - Tositelajit.   2. Onhan kausi auki? Perus- ja Ohjaustiedot - Tilikaudet ja jaksot.   3. Löytyykö reskontratapahtumalle tositetta kirjanpidosta ja onko tositteen jokaisella rivillä sama reskontranumero kuin reskontratapahtumalla?      a. Jos tositetta ei löydy lainkaan, syötä tosite takaisin Uusi tosite -toiminnolla ja tee lisäksi kohta       b. Jos tosite löytyy, syötä / korjaa Tositteen korjauksella oikea reskontranumero ja -tyyppi jokaiselle tiliöintiriville.
Näytä koko artikkeli
Anssi K VISMA
Hyvityslaskut voidaan kohdistaa veloituslaskuihin:   a. Ostoreskontra-Maksut-Maksut -toiminnossa valitsemalla halutut laskut. Tarkista, että loppusumma on nolla.   Tässä toiminnossa voidaan myös kohdistaa satunnaistoimittajien veloitus- ja hyvityslaskuja sekä huomioida laskujen kassa-alennukset.   b. Ostoreskontra-Maksut-Hyvityslaskujen kohdistus -toiminnolla.   Tässä toiminnossa hyvityslaskut kohdistuvat veloituslaskuihin automaattisesti avoimen valuuttasaldon perusteella. Laskuilla on oltava sama valuuttatunnus.
Näytä koko artikkeli
Anssi K VISMA
Maksujen tilan näet esim. ostoreskontran selailusta. Ostoreskontra - OR Selailut - Ostoreskontra. • Maksuehdotus, olet kuitannut maksuaineiston maksuehdotukseksi, mutta et ole hyväksynyt maksua vielä lähetettävään maksuaineistoon. • Lähetettävä maksu, olet tehnyt maksuaineiston hyväksymisen mutta et maksut tiedostoon toimintoa. • Lähetetty, olet tehnyt jo maksuaineiston ja se pitäisi löytyä levyltä ja olla noudettavissa pankkiohjelmistoon.   Voit vaihtaa laskun takaisin avoimeksi maksun muutoksella. Ostoreskontra - Maksut - Maksun muuttaminen.   Jos lasku on jo maksettu ja haluat sen takaisin avoimeksi, voit tehdä maksun mitätöinnin. Ostoreskontra - Maksut - Maksun mitätöinti.
Näytä koko artikkeli
Anssi K VISMA
Ostoreskontran täsmäytysvaihtoehdot:   1. Tehdään toiminnossa Kirjanpito ja laskenta - Laskennan toiminnot - Täsmäytys - Ostoreskontra.   2. Täsmäytys selailujen avulla verraten reskontratilin saldoa kirjanpidon selailusta ja reskontraselailusta.   3. Täsmäytys raporttien avulla: kirjanpidon pääkirja reskontratilistä tulee täsmätä reskontralistan loppusaldoon.   Mikäli heittoa on, tarkista: - Onko kirjanpitoon syötetty ostovelkatileille tapahtumia suoraan ohi reskontran? - Oletko tulostanut raportit samalta ajanjaksolta, ja valinnut raportille kaikki käytetyt reskontratilit? - Täsmäsikö edellisten kuukausien saldot, vai tuleeko heitto jo sieltä? - Onko maksettu laskuja, joiden kirjauspäivä on täsmäytyshetkeä myöhemmin?
Näytä koko artikkeli